Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Függőség avagy Hódító mindenekfelett (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=142)

Synkel 05-02-2007 21:26

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 92214)
Lassan 2 éve bírom hód nélkül, már nem remeg a kezem és nem pisilek be éjjelente. Az pszichiáterem szerint lassan kiengednek ... akkor nem tudom mi lesz. Napóleon legyek, vagy Superman?

Ha döntöttél, szólj, én majd leszek a másik:)

Csokibácsi 05-02-2007 21:42

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 92217)
Ha döntöttél, szólj, én majd leszek a másik:)

Ok :) De várj még, nehogy visszazuhanjon az állapotod :)

Grabi 05-02-2007 21:46

üdv csoki!
**taps, leül**

richardka 05-04-2007 09:36

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 92225)
üdv csoki!
**taps, leül**

Haver függő de nagyon:)) én nem, bár amiota picit többet vagyok a gyerek a suliba bukásra áll:))

Csak vicceltem:)) bár az igaz hogy a gyerek megkérdezte nemrég hogy apa mikor érsz a végére??
Mondjuk régebben elmentünk focizni, majd jön az SMS hogy támadnak, villámgyorsan kocsiba majd haza sereg vissza, majd vissza focizni:)
Na ekkor mondtam stop. Drága a benzin.

Kutyuleee 05-04-2007 12:10

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 92515)
Haver függő de nagyon:)) én nem, bár amiota picit többet vagyok a gyerek a suliba bukásra áll:))

Csak vicceltem:)) bár az igaz hogy a gyerek megkérdezte nemrég hogy apa mikor érsz a végére??
Mondjuk régebben elmentünk focizni, majd jön az SMS hogy támadnak, villámgyorsan kocsiba majd haza sereg vissza, majd vissza focizni:)
Na ekkor mondtam stop. Drága a benzin.

Én ekkor használom ki a telómon a wapot:p (mindig is levolt tiltva a wap a telómon, de amióta hódozok kénytelen voltam engedélyezni:D)

Nanahara 07-11-2007 09:16

Én 2-3 évvel ezelőtt még nem volt itthon net,képes voltam elmetrózni a délibe mert ott volt ingyen netes gép.(18.kerben lakok)
azóta nem csinálnék ilyet.inkább wap:)

Pomi 07-11-2007 10:25

Nem is tudom, ha kell le sem fekszem, ha kell hajnalban kelek csak, hogy támadást indítsak, piacoljak, védekezzek. De legfőképp az X fórum vonzott nagyon. Mikor bezárták kicsit rossz volt és gondolkodtam abban is, hogy abbahagyom a játékot. Nem tudom miért, de erről hamar letettem és túl éltem a fórum nélküli időszakot...asszonnyal leveleztem:):p és most, hogy ismét van fórum, már nem is érdekel annyira, valahogy elvesztette a varázsát. Lehet, ha a játékot is befejezném végleg, akkor 1-2 év és az sem hiányozna:)

Tavacska 07-19-2007 11:10

:-)) sziasztok :-))
én most per pill nem tudom hogy hóditó vagy külső fórum függő vagyok, mert annyira belefeledkeztem itt az olvasásba, hogy elfelejtettem a kv-t :-)))

Dragi 07-19-2007 11:31

Quote:

Originally Posted by Tavacska (Post 110346)
én most per pill nem tudom hogy hóditó vagy külső fórum függő vagyok, mert annyira belefeledkeztem itt az olvasásba, hogy elfelejtettem a kv-t :-)))

hűha :)))))

Cyby_ 07-19-2007 12:03

Quote:

Originally Posted by Tavacska (Post 110346)

hát Vilma el is hiszem,mert az utso 5-6topicban utso hozzá szoló:tavacska-tavacska......hódító mindenek felett :D

Függőség:Szombat hajnal 2kor haza érek kocsmából,egy olyan orir amentme ami nem volt biztos h beférek csak ha alulrol megyek és képes voltam elnditani sereget,alábontottam ha nem kelnék fel véletlen,majd 2óra mulva felkeltem és szépen az utso 10percet végig vártam...sztem ez nem függöség :D

All times are GMT +1. The time now is 13:09.