![]() |
Quote:
|
Quote:
|
üdv csoki!
**taps, leül** |
Quote:
Csak vicceltem:)) bár az igaz hogy a gyerek megkérdezte nemrég hogy apa mikor érsz a végére?? Mondjuk régebben elmentünk focizni, majd jön az SMS hogy támadnak, villámgyorsan kocsiba majd haza sereg vissza, majd vissza focizni:) Na ekkor mondtam stop. Drága a benzin. |
Quote:
|
Én 2-3 évvel ezelőtt még nem volt itthon net,képes voltam elmetrózni a délibe mert ott volt ingyen netes gép.(18.kerben lakok)
azóta nem csinálnék ilyet.inkább wap:) |
Nem is tudom, ha kell le sem fekszem, ha kell hajnalban kelek csak, hogy támadást indítsak, piacoljak, védekezzek. De legfőképp az X fórum vonzott nagyon. Mikor bezárták kicsit rossz volt és gondolkodtam abban is, hogy abbahagyom a játékot. Nem tudom miért, de erről hamar letettem és túl éltem a fórum nélküli időszakot...asszonnyal leveleztem:):p és most, hogy ismét van fórum, már nem is érdekel annyira, valahogy elvesztette a varázsát. Lehet, ha a játékot is befejezném végleg, akkor 1-2 év és az sem hiányozna:)
|
:-)) sziasztok :-))
én most per pill nem tudom hogy hóditó vagy külső fórum függő vagyok, mert annyira belefeledkeztem itt az olvasásba, hogy elfelejtettem a kv-t :-))) |
Quote:
|
Quote:
Függőség:Szombat hajnal 2kor haza érek kocsmából,egy olyan orir amentme ami nem volt biztos h beférek csak ha alulrol megyek és képes voltam elnditani sereget,alábontottam ha nem kelnék fel véletlen,majd 2óra mulva felkeltem és szépen az utso 10percet végig vártam...sztem ez nem függöség :D |
All times are GMT +1. The time now is 13:09. |