Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   J.k.sz. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1389)

Reni 05-30-2007 19:59

Én a hármas, és a négyes pontot választanám, mert ez egységes, mindenkire vonatkoztatható és ahogy Steve is mondta, a földleadást nehezítésére szolgál.....de nem jelöltem egyiket sem, hátha lesznek még jó ötletek.

Synkel 05-30-2007 20:01

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 99871)
Én a hármas, és a négyes pontot választanám, mert ez egységes, mindenkire vonatkoztatható és ahogy Steve is mondta, a földleadást nehezítésére szolgál.....de nem jelöltem egyiket sem, hátha lesznek még jó ötletek.

Szerintem szavazz arra amelyik tetszik. Tutira nem lesz több javaslat a szavazati lehetőségek közt.

Reni 05-30-2007 20:05

Érdekes lett volna egy nyilvános szavazás, kár hogy nem lehet látni ki mire rakta. Egyelőre még nem rakom le egyik mellett sem a volksomat Synkel, mert hátha meggyőz valaki valamilyen érvvel, hogy még valamelyikre nyomjak ezen a kettőn kívül.

Synkel 05-30-2007 20:08

Télleg jobb lett volna ha látható a szavazás. Arra úgy tűnik először indított szavazós topicot:)
Nagyjából mindenki beírta viszont, hogy mire tette a voksát.

Kutyuleee 05-30-2007 20:10

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 99876)
Télleg jobb lett volna ha látható a szavazás. Arra úgy tűnik először indított szavazós topicot:)
Nagyjából mindenki beírta viszont, hogy mire tette a voksát.

De aki nem irta be arról is kiderült hogy mire (pl én:D) amúgy 3,7,9

Steve 05-30-2007 20:14

Sztem jó hogy titkos.

Gyula 05-30-2007 23:13

OFF

Elnézést kérek azoktol akiket nem érint, de itt kellene egy közérdekü bejelentést tennem.
Ha valakinek nem tetszkik egy fórumos megnyilvánulásom, vagy nem bírja az arcomat. Az legyen olyan jó fej, hogy ne egy 5/X-es oribol fenyegetőzön hogy majd mi lesz a 3/G-ben. Másrészröl ha valakinek problémája van az legyen oylan bátor hogy legalább egy nicket felvállal és nem névtelenül üzenget nekem, majd letilt.
Kérésre bárkinek nagyon szivesen küldök listát arrol hogy hol vannak országaim, aztán lehet vendettázni.

Köszönöm szépen.

ON

Arrakis 05-31-2007 02:47

Szándékoltan titkos, mindenkinek a magánügye, hogy mire szavaz, pláne egy ilyen tényleg kényes témában.

Reni, A... félreértelmezed a játékot, az pont arról szól, hogy küzdj, hogy a sikerekért megszenvedj, onnan nem kell lépni, mert a top elleni csata mindig egy igazi kihívás.
Évek óta ez egy kiválló motiváció sokak számára.
Próbáld meg ebből a szemszögből megközelíteni a dolgokat :)

Alba 05-31-2007 08:13

Szavaztm 5-9 re.

Lehet elsiklottam felett de a minimum földet nem értem.Mondjuk én 5 be felmegyek 800 hekire akkor is 600 a minimum ugye. A fellépési max felé értelemeszerűen ugye nem mehet a minimum föld.
A 9 az extrem termelőket gátolja ahogy Remy is írta.Megát a földleadásokat nem gátolja csak a hatását gyengíti.

A bejelentő természetesen jódolog ha valaki szeretné használni és olyan dologaot lát ami jksz nek tunik. De elismerésem az adminoké mert engem modszeresen megfenyegetnek hoyg feljelentenek jkszért.De ált az se nézik meg hogy szövibe vagyok és akik szivatjak azok a szövijeim. :D

lacqa 05-31-2007 08:26

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 99967)
Szavaztm 5-9 re.

Lehet elsiklottam felett de a minimum földet nem értem.Mondjuk én 5 be felmegyek 800 hekire akkor is 600 a minimum ugye. A fellépési max felé értelemeszerűen ugye nem mehet a minimum föld.
A 9 az extrem termelőket gátolja ahogy Remy is írta.Megát a földleadásokat nem gátolja csak a hatását gyengíti.

A bejelentő természetesen jódolog ha valaki szeretné használni és olyan dologaot lát ami jksz nek tunik. De elismerésem az adminoké mert engem modszeresen megfenyegetnek hoyg feljelentenek jkszért.De ált az se nézik meg hogy szövibe vagyok és akik szivatjak azok a szövijeim. :D

lehet hogy én sem értem jól, de szvsz a minimum föld a fellépés előtti földleadást gátolja

All times are GMT +1. The time now is 23:46.