![]() |
Quote:
A románban más a játék mint magyarban. Meg kell állnod a helyed úgy hogy nincs a piacon se egység, se nyersi, a teki meg nagyon drága. (legtöbb szinten ígyvan) Próbálkozzál, előbb-utóbb tuti sikerülni fog :) |
Quote:
|
20k ponterteknel meg nem draga a fedezes. hekinkent kb 20-22 kati kell csak hozza.
|
Quote:
|
Quote:
Nem értem minek kellene nehezíteni a játékot, mikor így is kevesen vagyunk!:p Aki tud jácccani, az sztem eddig is felment akkora hektárra, amennyire szeretett volna. Aki pedig csak most bontogatja szárnyait az lehet azért lépett kis hektárral, mert örült, h egyáltalán lépni tudott. Most h drága a nyers, relatív dolog. Ezért találták ki a bányákat, alkalmazkodni kell a csoporthoz és máris ballaghat tovább. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hogy mennyire tudják megállni a helyüket az már csak tőlük függ, szerintem ki lehet építeni egy olyan szövit ami be tudja verni keresztbe az ellent, ha az kimegy rá ütni. Azaz szerintem a lehetőség így is megvan. Inkább tudás, aktivitásbeli gondokat látok. De bármikor bárki kérdez tőlem vagy szerintem Robintól is akár, válaszolni fogunk a kérdésekre. ( ha tudunk :) ) |
Quote:
|
Ma egy erdekes , mozgalmas nap volt a Roman 1/A-ban :)
|
All times are GMT +1. The time now is 09:13. |