![]() |
[quote=Viz;69046]
Quote:
|
[quote=laci;69050]
Quote:
Ugye én azt nem tom bizonyítani hogy mit adok vissza, ő pedig mehet sírni hogy jajj Admin bácsi elvették a kedvemet a játéktól segítség! Ez kb az amit Synk írt csak saját példával. |
[quote=laci;69050]
Quote:
|
[quote=csukja;69054]
Quote:
|
[quote=laci;69057]
Quote:
Quote:
|
"Nézd, valaki nem csak agresszióból verhet le valakit.
Ha modnjuk egy szövetséggel háborúztál 4ben és jkszeltek ellened amiért újráznod kellett majd 5ben is rádszállnak miután egy félkész orival kijössz szabiról, majd miután megerősödsz és szövivel tönkregyepálhatnád őket, ezt nem teheted, mert ugye 0zás, és ugye melletted 0 bizonyíték melettük meg az eseménylista. Egyáltalán nem vagyok ideges, ez csak egy játék, de az ilyen gerinctelen embereket hadd neveljem már meg." Viz ezt írta. Erre válaszoltam, hogy ez sima szöviháború. Innen még nem látszott, hogy több mf elleni háborúra céloz. |
Quote:
|
"Törlésig ütés alatt értendő minden olyan ártó szándékú akció más országok ellen, aminek célja nem a haszonszerzés, hanem a másik játékos játékának ellehetetlenítése. Ez kimeríti a más játékának szándékos tönkretételét, ezért az ilyen magatartásért szintén anarchista csoportba helyezés jár."
idézet Ati irásából csak azért másoltam be, mert már nagyon kezd másfelé menni a téma... törlésig ütés - nem a haszonszerzés miatt... én több helyen hadis vagyok, volt már rá példa, hogy egész nap vertem szegény ellent, mert előtte ártott nekem és hát a levelezési stilusa megárott idegeimnek... ezt a fajta játékost képesnek tartom rá, hogy jelentsen, mert nem haszonszerzés miatt ütlegelem egész álló nap, sőt lehet, hogy gonosz vagyok, de ha törölt volna sem bánom, mert stilusa alapján ő nem illik ide, de nem törölt (ezek után még szerencsémre)... szóval Ati, a szabály jó, de valami konkrétumot, ha kérhetnénk... már csak azért is, mert nem igazából örülnék ha a főorim, kedvenc orim az anarchba kötne ki... és szeretném tudni meddig mehetek el... |
Quote:
|
Quote:
ma egy okvetlenkedő toli kapott 3 mészárt és egy jó adag ártót erre már jött is a fenyegető üzenet,hogy majd jól feljelent!:D |
All times are GMT +1. The time now is 08:25. |