![]() |
jaja. de ez, hogy 31 óránként blépnek ez elgondolkodtató:)
|
Quote:
vajon hány varis hulla jelentkezne?:D |
van aki varis hullát keres, de komolyan nem csak viccből;)
|
"Hello
Gömbös és hadis orit keresek. Én is hadis vagyok. Ne legyenek puhányak, de a gömbös az kap védelmet. (persze ha csak kell). A feltétel csak annyi, hogy naponta töbször legyen aktív." Nem igazán tudtam értelmezni...:D |
"leendő elit-íjj felállású hadis szövetségesünket keressük hosszú távra.4 kitétel van:
-ne legyen hulla -legyen a környékünkön -legyen CSAPATJÁTÉKOS -min. 4k elit,2k vari és 1k toli -msn,vip nem árt,ha van,de nem feltétel.. " |
Quote:
|
harcosok kimozdult a karanténből!!!!:D
jaja az utsó az bizony nem volt feltétel. |
Ez a frenetikus gyorscsopi dipijéből:
(amúgy megkérdeztem a hirdetést feladót hogy ugye viccel, mert akkor jót nevettem, de modnta, hogy nem, halál komoly) xy (#0) 2007-01-11 15:52:17 Helyezés: 106 Érték: 16201 szevaztok hoditani vágyok !!! ha hóditani akarsz lépj be tökéletes szövetségembe!!! egy erős hadist keresnék aki már több orit lenullázot !!! követeléseim:legyen legalább 100 vip kör 2000 elit 1000 lovas de legalább közelisd meg ezeket a számokat 250 heki 13000 érték .a szövetség vezére xy (#0) Helyezés: 155 Érték: 13757 ( ő azt irja hogy hulla nem kell de amiről ő nem tud azon nem izgatja magát !!! és ha már egyszer bevet és megfelelsz a felül irt követelményeknek akkor ugyse tesz ki ) sok szerencsét a hóditáshoz ami ugyse fog menni egy tökéletes szövi nékül ez triplán poén ( amúgy bocsi aki a hódítós poénokban más olvasta de úgy gondoltam ide is be kell raknom:D ) |
000 (#000)
2007-01-15 14:36:26 Helyezés: 000 Érték: 000 MNTet kotok Torpekel, feltetel legyen mindig tele a raktarad es legyen keves a tolvajod.:)) Egy "szép" hirdetés. Ilyeneket szabad feladni? Mondjuk aki elfogadja az sokat tanul ebből az esetből, vagy örökre elmegy a kedve. :mad: |
Na kiderült, hogy nem lehet. Kapott is figyit.
|
All times are GMT +1. The time now is 23:12. |