![]() |
Quote:
a pontlistát figyelve meg semmire ne mjössz rá, mert ha hullát lopnak vagy variznak akkor nem változik a hirnevük... (szegény vétlen áldozataid :D :D :D ) |
hmm mintha én is ezt írtam volna :)
amúgy ha emberre lopják nő a pontjuk ezért is írtam h ha itt van és figyeli kiszúrhatja |
Kérdés:
A szitu helyszíne 1A: 1. Ha hulla van a szöviben és sikeres szövitámadást hajtanak végre e szövi ellen, lesz betegség a támadóknak vagy sem? 2. Ha csak hulla van a szöviben (pl egyedül van:) ), a szitu ua, akkor lesz betegség vagy sem? |
A-ban nem jellemező a zombi, de szerintem csak egyéni támadáskor kapna betegsgéet, klántámadásnál nem, de ebben erősítsetek meg.
2. mikor klánt ütsz akkor klánt ütsz, nem gnómok-törpék-zombik országait, hanem az összes egységét, így szerintem ebben az esetben sem lenne betegség, csak 1v1 egyéni támadáskor |
sztemn a hulla bortany gagyi 1 faj:)
az anarchban konnyu vinni a hullat kivulrol varizva es sajat magad altal beallitott automata vedelemmel:D csak olyan artokkal kell beallitani az aut vedelmet amik hatastalanok a hullara:) aztan se rengetni se lopni se tuzel dobalni nem tudjak ill 0 hal 0epulet omol es 0embert lopnak tole:):p igazabol ez csak 1teoria utalom a zombikat sose jaccanek velukl:) igy ki sem probaltam soha hogy muxik e bealitott automata vedelemmel:D a zombirajongoknak ajjallom a h5tools nevu szamoloprogramot tesztelesre:) szamolgassatok vele tamado meg vedoertekeket aztan nektek is elmegy a kedvetek tole:D |
elfelejtik egyesek hogy ugye a csoportokban nincs minden orszag lefullozva:)
igy telleg konnyu haladni vele :) de egy lefullozott varist vagy tolist sem tud beutni :) es az elso normalis hadi amivel talalkozik ugy kivegzi hogy kesobb nem ismer magara a buta zombija:D a h5toolsot is csak azoknak ajallom akik rosszak matekbol es nem tudjak kiszamolni hogy mekkora egy roncstelep akik jok matekbol sztem ki se probaljak:D |
Quote:
|
Mindig próbálkozok, hátha meglátom a hulla rejtett képességeit, de nem megy...:(
|
Quote:
ezt most nem vágom hogy érted hogy kívülről beállítani az automata védelmet? |
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 21:34. |