Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

monro 11-30-2006 17:20

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 48304)
Az angolban sem normális hogy már most megy az irreális magasságban a betokozódása egyes oriknak, és a bratyik felhuzigálása hozzá...

Ebben igazatok van ez nem normális!
Viszont amikor felvetettem egy javaslatot ez ellen akkor süket fülekre talált :(
Mindenki tudja,hogy van ez a gond, de ha meg akarja valaki oldani akkor még arra sem hajlandó a társaság fele, hogy lereagálja. Mostmeg megy a rinya...

Ati 11-30-2006 17:20

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 48468)
3. legyen az A-ban is egy földlimit, ami fölött csökken a területed szabi alatt.

Ennek kapásból semmi értelmét nem látom, alapvetően nincs sok szabis ország az A-ban, hiszen ott ez nem ad 100%-os védettséget (klán szinten ettől még üthető, és gyengül is tőle a klán).

Remedy 11-30-2006 17:22

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 48468)
kb az van ebben a topicban, hogy akik 1-1 "nagy" klán tagjai, azok mindenféle könnyítés ellen vannak. elvégre nekik mind1.

lenne néhány dolog ami szerintem a megoldást jelenthetné. természetesen nem fog tetszeni azoknak, akik már évek óta az A-ban trónolnak...
1. amit Goldy is javasolt: legyen az A-ban is morálcsökkenés x topkör után
2. csak az A-ból lehesssen fordulni, mint régebb.
3. legyen az A-ban is egy földlimit, ami fölött csökken a területed szabi alatt.

szerintem a többség nem akar éveket tölteni ott fent egyetlen orival. és szerintem a többség igényeit kell figyelembe venni.
jöhetnek a kövezések.

Az elso ketto ugy ahogy van, hulyeseg, a harmadik meg tok mindegy, mert ugysincs senki szabin :P (de foleg az elso elegge elvetemult otlet) Ott van a fooldalon, hogy legyen a te orszagod a legnagyobb, te meg arra akarod serkenteni, hogy forduljon le. Hat ez megis hogy jutott eszedbe? Mar mondta valaki, nem ringlispil a jatek neve, a kek szamok csak unalomuzonek lettek bevezetve. (Pedig nem is jatszom perpill 1/A-ban, megis fel vagyok haborodva ilyen otleten :P)

Goldy 11-30-2006 17:23

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 48472)
Az elso ketto ugy ahogy van, hulyeseg, a harmadik meg tok mindegy, mert ugysincs senki szabin :P (de foleg az elso elegge elvetemult otlet) Ott van a fooldalon, hogy legyen a te orszagod a legnagyobb, te meg arra akarod serkenteni, hogy forduljon le. Hat ez megis hogy jutott eszedbe? Mar mondta valaki, nem ringlispil a jatek neve, a kek szamok csak unalomuzonek lettek bevezetve. (Pedig nem is jatszom perpill 1/A-ban, megis fel vagyok haborodva ilyen otleten :P)

A játékneve tokozódjunk be és várjuk az áldozatokat mint egy gigantikus dögvirág?

laci 11-30-2006 17:23

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 48472)

Na... Akkor töröljük a morálcsökkenést a többi csoportban is, nem?
Szerintem logikus, hogy az A-ban is esnie kellene.

monro 11-30-2006 17:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 48454)
SorszámCsoport Ország Érték
118823 1/A Goldhawk 91630

Ebben az esetben nem igazán értem a bejegyzését Goldynak az 1000 éve trónoló toporikról... Tavaly ezen a fórumon tök másoktól kért valaki tanácsot a topklánjuk legyőzésére! Ehhez képest azok ma kb feleakkorák, mint a mai top!

Arrakis 11-30-2006 17:29

Quote:

Originally Posted by laci (Post 48475)

Ez elvileg arra van, hogy felfelé noszogassa az embereket, ha eltörlöd, akkor minden csopinak meglesz a topja, s elárulom pont Te, s számos sorstársad lesz az, aki a büdi életben meg sem közelíti egyiket sem.

Az Aban minek csökkenne a morál, mikor arra van kihegyezve a játék, logikusan, mert az a teteje. De ezt tényleg nem értem, eddig azért ment a sírás, hogy a kis számosoknak hirtelen milyen nehéz lett, most meg lekergetnéd az orikat kötelezően? Ezzel az lenne a hódból, mint az anarchból, a dinamikus játékrendszer bevezetése után: értelmetlen valami.

Remedy 11-30-2006 17:30

Quote:

Originally Posted by laci (Post 48475)

Miert is? Ismetlem, az a cel, hogy jatsszanak 1/A-ban, nem az hogy forogjanak onnan.

Pool 11-30-2006 17:31

No, már elég, holnap jövök, mindjárt párbaj :)

monro 11-30-2006 17:32

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 48461)
monro: kár ennyire szarkasztikusnak lenni, azért a te A-s helyzeted és az enyim egész más.

Goldy volt rá példa, hogy nem is tudták, hogy kié az ori amivel játszom. Kétlem, hogy előny lenne ha tudná bárki is az éppen aktuális orim nevét az A-ban. Végül pedig azt gondolom sokkal régebben játszol az 1A-ban nálam ily módon a helyzeted az enyémhez képest nem múlhat az évekig tartó tamagocsin.

All times are GMT +1. The time now is 15:20.