![]() |
vagy ha már ennyire meggyőzhetetlen vagy akkor legalább azt látsd be h ez a szövik, klánok működésére de leginkább együttmozgására milyen rossz hatással van.
Akkor már legalább az legyen módosítva h a szövitagok ne 10%-ot kapjanak a foglalásból hanem jóval nagyobbat. Az ideális nyílván az lenne ha egyenlő arányban kapnának. Ez biztosítaná h a szövi nem szakad szét és 1-1 orit sem ütnének 16 sereggel. (de ez meg valszeg más miatt okozna problémát.) ...bár ez az A problémáit nem oldaná meg. |
Quote:
|
Quote:
A szavazás eléggé egyértelműnek tűnik. |
Quote:
|
Őszíntén szólva megértem a te álláspontodat is.
Nyílván egy ilyen fórumra kell olyan is aki a másik oldalt(esetleg kisebbséget) képviseli. Arra azért kíváncsi lennék h mi a te véleményed arról h ez a módosítás a szövik haladását hogyan érinti és az A-t. Elég sok példa elhangzott már van miből válogatni. Megértettem az 1000 ha-s üt 300-s ori gondolat lényegét, ettől tekintsünk is el. Csak arra vagyok kíváncsi h szerinted ez hogyan érinti a szöviket ill az A-t. |
Quote:
...de talán azért ne feltételezzük h a régi rendszert(ami szerinted hibás volt) ezt a többség csak arra használta h "másokat szivasson" vele. |
Quote:
Az előző válaszomat -- hogy vedd fel új javaslatnak a szövik együtthaladása érdekében, hogy a 10% ne feltétlenül 10% legyen -- komolyan gondoltam. |
...és hamár ennyire véded a kis %-ban előforduló nagysereges támadások elszenvedőit akkor remélem a szöviket is támogatni fogog h kapjanak majd valmilyen kompenzációt az új módosítás miatt elszenvedett kárukra(pl együttmozgás)...
|
Quote:
Quote:
Lásd előző válaszaim. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:11. |