Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Pool 01-09-2011 21:19

---->Ne OFF-oljunk máshol II.

Lendítsétek inkább fel a topicom, kell a jutalék :D

vityu 01-09-2011 21:20

Pool rávilágított, megyek a nem offolósba :)

Tanuló 01-09-2011 21:24

Nem a beírás tartalmával, csupán a szóhasználattal van problémám, de kinek milyen a stílusa...

Hex 01-09-2011 21:25

Quote:

Originally Posted by Tanuló (Post 275448)
Nem a beírás tartalmával, csupán a szóhasználattal van problémám, de kinek milyen a stílusa...

én inkább arra leszek kíváncsi, hogy Ati mikor unja meg azt a játékot amit totya játszik, mivel megint küldött sereget

GenXter 01-09-2011 21:35

TS pont ez a hozzászólásod hiányzott
Tölünk mindenki megmondta hogy nem fogunk soha többet felhozni a MI pénzünkből a top30-ba
Monro : nem tudom hogy ki viszi Zou oriját de le lett beszélve a szóbeli mnt,felajánlották neki az normálisat ,de nem fogadta és mi be lesz amit igértek
még1x leirom hogy megértsétek: nem védem Totyát ,DE ti még mindig egy SZABÁLYOS ámde etikátlan dolog ellen harcoltok
az hogy neki ilyen a stilusa,az az ő dolga,biztos van rá oka

GenXter 01-09-2011 21:40

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 275451)
én inkább arra leszek kíváncsi, hogy Ati mikor unja meg azt a játékot amit totya játszik, mivel megint küldött sereget

valami egyéni védelmet élveztek ,hogy nem lehet támadni titeket ?

Takanohana 01-09-2011 22:06

Teljesen kívülállóként azért arra kíváncsi lennék, hogy a sereg törlésének mi az indoklása.

Alg 01-09-2011 22:07

szerintem simán beleférne egy korlátozó modul klántámadásnál, mondjuk 24-36 kör... nem fájna senkinek

Pool 01-09-2011 22:16

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 275464)
szerintem simán beleférne egy korlátozó modul klántámadásnál, mondjuk 24-36 kör... nem fájna senkinek

Pontosan nem emléxem, hogy mennyiről ütötte be a Balázs FC a Pannont, de akkor szép hírnevet csíptek le róluk, kockáztatva a rengeteg körös támadást....

Hex 01-09-2011 22:18

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 275467)
Pontosan nem emléxem, hogy mennyiről ütötte be a Balázs FC a Pannont, de akkor szép hírnevet csíptek le róluk, kockáztatva a rengeteg körös támadást....

de ők nem pár k egységgel mentek. Azért van különbség a kettő között

vityu 01-09-2011 22:45

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 275467)

Úgy rémlik pont egy napos volt. De nem tudom biztosan. Valahol itt a fórumon megtalálható.

lacy 01-10-2011 00:20

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 275419)
Biztosan igazad van ....
Én sírtam a supportnak is .... mert megtámadtak ....
Én kezdtem itt is siratni ....
Hagyjuk már :D
Én miért nem kapok ilyen támadást ? :DD
Hex hagyjuk ezt szerintem ......

ennyire szeretnél egyet?:D

Dragi 01-10-2011 01:45

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 275412)
Ahogyan azt privátban is megírtam miattad nem épülök át ....ott nem költök rád egy filért sem :)))
Megvárom amíg elvonszolod a tested onnan :DD

akkor hosszútávra tervezz :)

Kutyuleee 01-10-2011 01:53

pár dolgot azért leirnék. voltak kétes dolgok a klánnal kapcsolatban amivel nem értek egyett. de akik ismernek sztem tudják is hogy miről van szó...

sőt anno hasonló dolgot én is javallottam hogy ráállásnál küldjünk ki rögtön 1 katit hogy megzavarja a távolt az ellenfélnél. de az már rágalom, hogy más klánnokkal játszunk össze, és az érdekszféránkba tartozó klán összejátszon bárki kivülállóval így...

Vityu mondta, hogy akik harcoltak ellenünk azok mind tudják,hogy milyen. ezen picit kuncogok, mert ellenük, se egyéniben, se klánilag nem volt még komolyabb összetüzésünk.
eddig a mai napig játszó klánokból talán a csak 1 maradhattal voltak komolyabb csatározásaink... és úgy érzem nem követtünk el semmi olyat amiért ennyire lekéne hordani minket.
a menzoval volt ütés váltás, de nem vertek le.
a 7.osztályon revansot vettünk, de a bekapott ütésnél sem dobáltuk szét a klánt!!! csak 1 tag ment ki, hogy felülről üssenek...

lehet nem tökéletes a klánunk, és nem fedhetetlen, de azért túlzásokba nem kell esni.
a semmiből épitettük fel anno,és sose hátráltunk meg a csatákból, nem tápoltak alulról minket, nem volt nagy hátterünk. büszkék vagyunk arra amit és ahogy elértünk.

Dragi 01-10-2011 01:55

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 275476)
pár dolgot azért leirnék. voltak kétes dolgok a klánnal kapcsolatban amivel nem értek egyett. de akik ismernek sztem tudják is hogy miről van szó...

sőt anno hasonló dolgot én is javallottam hogy ráállásnál küldjünk ki rögtön 1 katit hogy megzavarja a távolt az ellenfélnél. de az már rágalom, hogy más klánnokkal játszunk össze, és az érdekszféránkba tartozó klán összejátszon bárki kivülállóval így...

Vityu mondta, hogy akik harcoltak ellenünk azok mind tudják,hogy milyen. ezen picit kuncogok, mert ellenük, se egyéniben, se klánilag nem volt még komolyabb összetüzésünk.
eddig a mai napig játszó klánokból talán a csak 1 maradhattal voltak komolyabb csatározásaink... és úgy érzem nem követtünk el semmi olyat amiért ennyire lekéne hordani minket.
a menzoval volt ütés váltás, de nem vertek le.
a 7.osztályon revansot vettünk, de a bekapott ütésnél sem dobáltuk szét a klánt!!! csak 1 tag ment ki, hogy felülről üssenek...

lehet nem tökéletes a klánunk, és nem fedhetetlen, de azért túlzásokba nem kell esni.
a semmiből épitettük fel anno,és sose hátráltunk meg a csatákból, nem tápoltak alulról minket, nem volt nagy hátterünk. büszkék vagyunk arra amit és ahogy elértünk.

Látszik félreértésekre adhat okot ha 3 klán is Láma vadászok néven fut :)

Kutyuleee 01-10-2011 02:05

csak ha már így ki lettünk kezdve azért volt pár hasonló téma:
pl

Big Gun - Menzo párharc, amikor 3sereggel lett leszedve a feltörekvő klán, akinek leesett éppen a klánszabija... lehetett rajta csámcsogni.

7.osztály no comment.

Pékek vs kisebb klánok (volt több is) ott is érdekes téma volt.

Pékek folyamatos szétdobálása.

Most mi vagyunk a téma. nálunk volt egy kétes ütés, aminek komolyabb haszna nem volt, és a klánon belül is komolyabb felhördülések voltak, de most mi lettünk a fekete bárány. mi nem széledünk szét, nem dobálunk ki tagokat, ha csata van. nem készitünk és ütünk zsebklánokat. minden egyes hektárt amit megszereztünk tisztán tettük. magunknak termelünk magunknak...

Kutyuleee 01-10-2011 02:12

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 275477)
Látszik félreértésekre adhat okot ha 3 klán is Láma vadászok néven fut :)

Nyilván ebben igazad van, anno megalakitottuk az egyenlitői lámavadászokat, mint kis ütő klán. Azóta eltelt lassan 2 év, beléptek új tagok és semmi közünk ahoz a klánhoz, mert külön utakon járkál. talán annyi hogy a vezérük nálunk szolgált. egyéb kapcsolat már nincs a 2 klán között mint Parajjal jó baráti viszony, de sztem érthető, mert az egyik szervezője volt anno a láma találkozónak. De sztem pont neked nem kell ezt mondani, mert te is jársz találkozokra és jóban vagy pár emberrel. (én úgy érzem velem is) mégsincs semilyen egyéb viszony a klánok között...

Tsobi 01-10-2011 02:12

Kutyu, ezeket nem is vonta ám senki kétségbe. Egyszerűen Enci viselkedése hitelt adott bizonyos velünk kapcsolatos pletykáknak, amit én szóvá tettem.

A szememben Te feddhetetlen vagy, hisz tudod. Ha valami mondasz, azt elhiszem Neked. :) Viszont nem mehetünk el szorosra zárt szemmel azon tény mellett, hogy valaki (tudjukki) közületek hajlamos sötét üzelmekre a klán többi tagjának megkérdezése nélkül is, ezt bizonyítja a múlt, a jelen.. reméljük a jövő nem fogja.

Kutyuleee 01-10-2011 02:24

De csak hogy tisztázzam a helyzetet.
Az egyenlitői lámavadászokhoz semmi közünk már lassan 2éve, simán szimpátia!!!
Ezt Vityuval is megbeszéltem anno, amikor kezdődtek a konfliktusok. egyedül mnt-kben vannak összefüggések, a közös ismeretségek miatt.
A kis lámavadászok részben tölünk ütésre kivált tagok, részben pedig 1 ismerős akinek ütésekkel segitünk a fordulásban.
Mi a sarkvidéki lámavadászok vagyunk és nem elöbbi 2 klán nincs segitség, de nem is nagyon tudnánk őket. (tudom hogy infó kiadás és lehet meglincsel ezért a klánom, de nincs 1 országunk se, akinek 4%-nál több kocsmája lenne... nem méregetünk fel, nem segitjük infóval sem a kicsiket...)
Ebben ha vki kételkezdik a szavamban annak szivesen adok bizonyitékot erről akár.

Tsobi 01-10-2011 09:50

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:

2011-01-09 04:01:13 Hmmm De Fincsi! (#320305) elfoglalt 442 hektárt CAUTION (#583904) országától.

Gratulálok! :)

Princ 01-10-2011 10:06

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 275481)
Ezt Vityuval is megbeszéltem anno, amikor kezdődtek a konfliktusok. egyedül mnt-kben vannak összefüggések, a közös ismeretségek miatt.
A kis lámavadászok részben tölünk ütésre kivált tagok, részben pedig 1 ismerős akinek ütésekkel segitünk a fordulásban.
Mi a sarkvidéki lámavadászok vagyunk és nem elöbbi 2 klán nincs segitség, de nem is nagyon tudnánk őket. (tudom hogy infó kiadás és lehet meglincsel ezért a klánom, de nincs 1 országunk se, akinek 4%-nál több kocsmája lenne... nem méregetünk fel, nem segitjük infóval sem a kicsiket...)
Ebben ha vki kételkezdik a szavamban annak szivesen adok bizonyitékot erről akár.

Amikor először ránéztem a Lámavadász klánokra, a hasonló nevekről arra gondoltam, biztos erős konkurenciái egymásnak, mint ahogy az normális volna. Aztán hallottam szóbeszédet, hogy ez a 3 klán voltaképpen 1. Nem nagyon hittem, mondván sokan sokfélét beszélnek, főleg a Hódban.
De mikor felmért egy Kislámát a szövim, a Sarkvidékitől érkezett a fenyegető zöld. :eek: Utána a távolnézésük tartalmát küldte el ugyanaz. :eek::eek:
Nem tudom mikor lesz hiteletek újra a szememben.
Mostanában, ha a Lámaklánok pontot változtatnak, szinte gondolkodás nélkül felmérem mindhármat, hogy mit csinálnak. És a szóbeszédre is jobban figyelek.

Tsobi 01-10-2011 10:16

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 275458)
Tölünk mindenki megmondta hogy nem fogunk soha többet felhozni a MI pénzünkből a top30-ba

Ezt nem láttam tegnap, szóval most válaszolok rá.
Enci, Kutyu és Taki rá a tanúm, hogy én úgy mentem hozzátok, hogy fordulni szeretnék. Elhangzott a kérdés: tudjátok vállalni? -Tudjuk!

Innentől kezdve felhánytorgatni ezt igencsak karvaly dolog, Te pedig nem ilyen vagy.

D vagy Á?:P 01-10-2011 10:18

Én nem feltételezek semmi rosszat,de az,hogy nincs semmi közük a klánoknak egymáshoz az tulzás,elég csak pár orira szövetségi történetet nyomni hova lépett ki-be,gondolom akkor a nevük se lenne ugyan az a klánoknak ha semmi köze nem lenne egymáshoz.

Kutyuleee 01-10-2011 10:24

Elnézést a Bigesektől, ha félreérthető volt.
Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 275478)
...
Big Gun - Menzo párharc
...

Ezt nem azért tettem be a felsorolásba,mert ők is sárosak lettek volna, hanem azért, mert sok olyan dologból is lett sárdobálás itt, ami tiszta ütés volt.
Csak felhivták rá a figyelmem, hogy elég rosszul mutat a pékekkel és a 7.osztállyal 1kontextusban.:)

Még 1 elnézést

Kutyuleee 01-10-2011 10:37

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 275481)

Quote:

Originally Posted by D vagy Á?:P (Post 275488)
Én nem feltételezek semmi rosszat,de az,hogy nincs semmi közük a klánoknak egymáshoz az tulzás,elég csak pár orira szövetségi történetet nyomni hova lépett ki-be,gondolom akkor a nevük se lenne ugyan az a klánoknak ha semmi köze nem lenne egymáshoz.

kiemeltem a lényeget, a többit elküldtem zöldben...
Az egyenlitőieknél mindent egybevetve 2ország van akihez valaha is közünk volt. mind 2 ország több mint 1éve nincs nálunk,se kis klánban, se sehogy. Ebből Parajjal mai napig jó baráti viszonyt ápolunk.

GenXter 01-10-2011 10:59

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 275487)
Ezt nem láttam tegnap, szóval most válaszolok rá.
Enci, Kutyu és Taki rá a tanúm, hogy én úgy mentem hozzátok, hogy fordulni szeretnék. Elhangzott a kérdés: tudjátok vállalni? -Tudjuk!

Innentől kezdve felhánytorgatni ezt igencsak karvaly dolog, Te pedig nem ilyen vagy.

Bocs Kuty,de erre még reagálok
Elismerem hogy vállaltuk,de amit utána valamelyik topicban irtál hogy a saját pénzedből mentél fel és épitkeztél ,az már túlzás volt
meg ha fordulni akartál ,miért veretted fel magad 10k heki fölé ?? :confused:

GenXter 01-10-2011 11:02

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 275480)
Kutyu, ezeket nem is vonta ám senki kétségbe. Egyszerűen Enci viselkedése hitelt adott bizonyos velünk kapcsolatos pletykáknak, amit én szóvá tettem.

A szememben Te feddhetetlen vagy, hisz tudod. Ha valami mondasz, azt elhiszem Neked. :) Viszont nem mehetünk el szorosra zárt szemmel azon tény mellett, hogy valaki (tudjukki) közületek hajlamos sötét üzelmekre a klán többi tagjának megkérdezése nélkül is, ezt bizonyítja a múlt, a jelen.. reméljük a jövő nem fogja.

remélem ez nem rám vonatkozik TS,mert ha igen mond a szemembe

Tsobi 01-10-2011 11:08

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 275492)
remélem ez nem rám vonatkozik TS,mert ha igen mond a szemembe

Persze, hogy Rád. :)
Monro-nál a szemedbe is mondtam, Te pedig mosolyogva legyintettél, mondván a pékek is ezt csinálják.

GenXter 01-10-2011 11:12

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 275493)
Persze, hogy Rád. :)
Monro-nál a szemedbe is mondtam, Te pedig mosolyogva legyintettél, mondván a pékek is ezt csinálják.

akkor jo,még nem tudom miről van szó,de majd csak rájövök

Tsobi 01-10-2011 11:13

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 275494)
akkor jo,még nem tudom miről van szó,de majd csak rájövök

Tök mindegy, majd valamelyik talin megbeszéljük úgyis. :)

GenXter 01-10-2011 11:19

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 275495)
Tök mindegy, majd valamelyik talin megbeszéljük úgyis. :)

ha valami szabálytalant tettem volna ,akkor lehet már anarchban lennék

Dragi 01-10-2011 11:20

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 275496)

LOL :D Várjál az számít hogy Kutyi és Tsobi is fel volt háborodva ? vagy csak az számít amit te gondoltál ?:D

Tsobi 01-10-2011 11:23

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 275496)

Ezért mondom, ilyen irányba ne menjünk el. Nem is akarunk semmit bizonyítani, nem is vádoltunk meg semmivel senkit. Csak egy elméletet tettünk közzé, aminek az alapját Te szolgáltattad.

(Egyébként ha engem lecsalóznak, felháborodva utasítom vissza a képtelen vádakat.. mikor tibut lecsalózták, ő azt kérdezte, nem kéne-e már anarchban lennie, ha csalt volna.. ? )

GenXter 01-10-2011 11:30

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 275497)
LOL :D Várjál az számít hogy Kutyi és Tsobi is fel volt háborodva ? vagy csak az számít amit te gondoltál ?:D

Kutya másért volt felháborodva
TS meg sztem informácio hiányában irogat,jelenleg az frissitem a tényekről pm-ben:D

Tsobi 01-10-2011 11:34

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 275499)
Kutya másért volt felháborodva
TS meg sztem informácio hiányában irogat,jelenleg az frissitem a tényekről pm-ben:D

Semmilyen tényekről nem frissítesz, csak kábítasz olyan múltbéli dolgokkal, amiknek semmi köze az alap kérdéshez, hogy totyáék milyen indíttatásból küldték ki a 400 körös klánsereget? Mi erre adtunk egy a pletykák szintjén járó magyarázatot, amit Te folyamatosan erősítesz.

GenXter 01-10-2011 11:40

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 275500)
Semmilyen tényekről nem frissítesz, csak kábítasz olyan múltbéli dolgokkal, amiknek semmi köze az alap kérdéshez, hogy totyáék milyen indíttatásból küldték ki a 400 körös klánsereget? Mi erre adtunk egy a pletykák szintjén járó magyarázatot, amit Te folyamatosan erősítesz.

nem az érdekel hogy ki-kit támad szivatásbol,csak egy értelmes magyarázatot vártam volna hogy miért lett visszaforditva

Tsobi 01-10-2011 11:44

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 275501)
nem az érdekel hogy ki-kit támad szivatásbol,csak egy értelmes magyarázatot vártam volna hogy miért lett visszaforditva

SZERINTEM:

..azért lett visszafordítva, mert még a klán alapvédelmét sem ütötte volna át, így pedig bár szabályos, létjogosultsága nem volt és tényleg csak a kitolás volt a célja, csak zavaró tényezőként volt jelen, amit rosszindulattal küldtek ránk.. ezt valaki közülünk jelezte és a vezetőség helyt adott neki.. úgy tűnik ez a szemlélet nem összeegyeztethető a Hódító szellemiségével, szerencsére.

GenXter 01-10-2011 11:47

ugye hogy nem volt nehéz :)
arra kérném végül a tisztelt Olümposz és Dragon tagokat ,hogy nem kérünk pletyka alapú vádaskodást

Kalapácska 01-10-2011 11:48

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 275500)

Arra senki nem is gondol , hogy Totya esetleg be volt egy kicsit whiskizve ahogy időnként szokott ha kedve tartja :DD
Monro féle klántalin is azt ittam csak kár, hogy nem volt ott bomba hozzá :S
Ebből kifolyólag ellőt egy sereget mert éppen olyan kedve volt :D
Nem tudván előre , hogy a külső fórumon milyen sárdobálás és jksz kiabálás lesz .....
De ezt így utólag tudva is ellőttem volna azt a sereget :)

Totya

Remedy 01-10-2011 11:53

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 275503)
ugye hogy nem volt nehéz :)
arra kérném végül a tisztelt Olümposz és Dragon tagokat ,hogy nem kérünk pletyka alapú vádaskodást

Annyit voltal a napon mostanaban, hogy ha osszeszednek, ami a fejedrol csopog, lassan konkurenciaja lehetnel a Rama margarinnak... :)

All times are GMT +1. The time now is 02:17.