![]() |
Quote:
|
Akik szerint nagy a pofám ,azokat nem tul nagy örömmel értesittem ,hogy immáron igazuk van:mad: Igaz hogy a fogam miatt nagy a pofám:mad::mad::mad:,de sajnos mégis csak nekik van igazuk.:mad:
|
jobbulást Eke
|
Quote:
|
:mad::mad::mad::mad::mad:elírtam az e-mail címem a regisztráláskor...:o:(:(:(:(:(
|
Quote:
Hát ez elég kellemetlen:) De hogy ne offoljam a témát,meg hogy ne legyen tul rövid,igy én is dühöngök Ditkével szolidaritásból :mad::mad::mad: |
Quote:
A gáz az, hogy én ostoba:mad: vipet is küldtem rá...:o:D:mad: Írtam a supportra, hátha megkegyelmeznek...:) |
ÚRISTEN. Megnyitottam az egyik e-mail fiókomat, hogy megkeressek benne valamit, amit az egyik osztálytársam küldött.
115 olvasatlan, azonosítós levél van rajta kb. :D Bezártam. :D Majd küldök neki egy SMS-t, hogy holnap hozza be kinyomtatva azt, amit mutatni akart... :D:D:D |
A fene vigye el! Most úsztattam el 560k gabonát, úgy, hogy itt ülök folyamatosan a gép előtt.:mad:
|
A fene a fejét annak a katicának,aki bemászik egy 9. emeleti ablakon,majd az ablak alatt heverő hihetetlenül jóképű agytröszt orrába szeretne bebocsátást kérni .. :mad::D
|
All times are GMT +1. The time now is 08:07. |