![]() |
Ronaldo kivételes pályafutással büszkélkedhet. A szinte mindent megnyerő brazil klasszis számolatlanul ontotta gólok, tette ezt előbb a Cruzeiro, majd Európába megérkezve előbb a PSV, majd a Barcelona, az Internazionale, a Real Madrid majd az AC Milan együttesében, mielőtt hazaigazolt a Corinthianshoz, ahonnan idén vonult vissza.
A kétszeres aranylabdás csatár a válogatottban sem kegyelmezett az ellenfeleknek, 98 fellépésen 62 góllal segítette a selecaót, amellyel két világbajnoki címet és két dél-amerikai kontinestornát (Copa Américát) nyert. Íme, az 1994-ben Izland ellen szerzett első találatától a 2006-os németországi világbajnokságon Ghána ellen lőtt 62. góljáig bezárólag az összes, amelyet a brazil válogatottban szerzett! |
Quote:
Inkább rájöttek, hogy nem kellene a cigányoknak ekkora szavazatarányt adni... Te aztán igazi narancsos lehetsz ám :D |
Quote:
|
Quote:
Szóval esély épp lehet rá, hogy hangfelvétel készítése nélkül is megvan ez, csak lehet a rendőrségen nem fognak foglalkozni vele. |
Madam X-otic majdnem a csúcsra tört :D
|
Quote:
Amúgy meg én eccer tök könnyedén kiderítettem egy ilyen esetnél, ki volt a hívó... vártam pár napot és felhívattam egy rejtett számról egy nőismerősömmel. Azt mondattam vele kb.:" Jó napot kívánok, az XYZ közvélemény kutatótól keresném Kovács Lajost. Erre a csávó: ööö, ez téves. Akkor rá: Nem ez a 06-XX-XXXXXXX szám? De. Pedig a rendszerünk szerint Kovács Lajos az előfizető, megtudhatnám a nevét, hogy javítsuk a hibát?" Erre rögtön bemondta...:) |
Quote:
|
Quote:
A keresett szám a Telenor Magyarország Zrt. szolgáltatóhoz tartozik. |
Quote:
Én rákerestem Tmobile-nál a saját számomra, ezt dobta ki: A keresés eredménytelen vagy az Ön által keresett adatok titkosak! Gondolom Nálad is hasonló okok miatt nem dobja ki :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:22. |