![]() |
Quote:
|
Remy, emléxel arra a seregre? :D
Nah, az tényleg véletlen lett indítva, de abban benn volt minden barakk egysége :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem direkt még nem sok ember csinalt ilyet. Aki meg taktikai huzasnak gondolja ezt, az keressen gerincet. :) (Amugy az a sereg is torolve lett) |
Quote:
na az idegesitő |
Azért mert xy-nak nem tetszik ez meg ez ,azért nem kéne törölni
Biztos nem kellemes érzés lehet,de akkor is szabályos Én sem irtam Atinak hogy Pool milyen izé amikor a szövijével állandóan elkente a számat |
Quote:
ha meg nem tetszik ,marad a tamagocsi |
Quote:
Kérdez csak rá a klántársadnál ..... |
Quote:
2. volt fosztás is :D 3. Nagyon ne sírjon a szád mert 2*2 sereget kaptál mielőtt el is szabiztál :D Azóta meg sír az arcod mikor megyek már feljebb :D |
Quote:
|
Ott az új support elérhetőség. Írtam, visszafordították. Ennyi az egész. Totya is inkább arra fordítaná az idejét, hogy tisztességesen hódítózzon, nem ilyenekre
plusz te lennél a legjobban felháborodva, ha ugyan ezt csinálnánk mi is. Pool: voltak viták a klánba és úgy ítéltem meg, hogy egy elfet könnyebb pótolni. Ezért jöttem el, bár nem hiszem, hogy bárkinek köze lenne hozzá. |
Quote:
|
Quote:
Egyébként nem az zavar, hogy látod hanem az,hogy minden körben piros a kocka ami két féle képpen hat a klánra... |
Quote:
Mert az üres orikat az beüti már :DD |
Quote:
Esetleg másokét... De a támadóét biztosan nem, mivel egy 1 tagú üres klánt sem ütne át vele. |
Quote:
|
Quote:
Gondolni sem merek rá, hogy akkor valaki más nevében taktikázol... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ez a játék nem fog attol megváltozni ,mert nekem ez az nem tetszik,miért nem tudsz beletörödni ? |
Pedig már nem is fagy, mégis mindenki olyan kemény...
|
Quote:
Megvárom amíg elvonszolod a tested onnan :DD |
Quote:
|
Quote:
Én sírtam a supportnak is .... mert megtámadtak .... Én kezdtem itt is siratni .... Hagyjuk már :D Én miért nem kapok ilyen támadást ? :DD Hex hagyjuk ezt szerintem ...... |
Quote:
|
Arra a szóbeszédre kaptunk fel a fejünk, mikor a klánsereg kiküldésének miértjei után kutattunk, hogy a totya féle hányadékbrigád összebeszélt a velük szoros személyes kapcsolatot is ápoló offenzív, ám ellenünk komoly sikereket aratni eddig nem tudó lámavadász klánnal, hogy hátha nekünk a két héten keresztüli piros ködben lankad a figyelmünk és könnyebben bekenik a szánkat, így küldjenek már egy zavaró klánsereget reánk.
A többség nálunk abszurd feltételezésként kezelte a dolgot és a rejtett elismerés jeléül el is vetettük ez a forgatókönyvet, inkább ráhagytuk totya elmebajára, erre most tessék. A lámavadászok egy jeles képviselője méltatlankodik amiatt a fórumon, hogy a totya által bevallottan zavaró sereget hivatalból visszafordították. Hát nem furcsák ezek az összefonódások? :) Régóta tudom, hogy a lámavadászok (tisztelet a kivételnek, Kutyu!) szabatosan értelmezik a játék szabályait, ezért is jöttem el onnan anno, de ezek után mi jöhet még? Kiváncsi vagyok a kisklán mikor keni be totyáékat a nagy barátság szellemében. :) Meg lehet persze ezt az elméletet cáfolni, csak ugye a gyanú árnyéke ott lebeg.. |
Quote:
|
Quote:
Bocsi későn olvastam Tsobi fenti bejegyzését amiből kiderül a kérdésemre a válasz... Eddig nem nagyon hittem ebben az elméletben, de Ganxter hozzáállása valóban elgondolkodtat. |
Pool a popcorn bizniszed újra beindulhat :D
|
Quote:
|
Én csupán arra az egyre lennék kíváncsi, hogy meddig tűri a support, vagy Ati, hogy valaki sorozatosan hányadéknak, illetve hányingert keltőnek minősíti a játék több résztvevőjét. Sajnos már én is ott tartok, hogy ha bármelyik szóban felfedezem a ts betűkapcsolatot, nekem is hányingerem van.
|
Quote:
|
Quote:
A hányinger szíved joga, ahogy nekem is, maradjunk ennyiben a hosszabb kifejtést mellőzve. :) |
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:24. |