![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Aki az ilyesmit bontatlanul kukázta, az meg főleg ne panaszkodjon.
|
Quote:
|
Quote:
|
Ha van egy telefonszámom, amiről ki szeretném deríteni, hogy kicsoda, tudakozón kívül van még rá valami lehetőségem? Barátnőmet felhívta valaki, mindenféle kurvának elhordta, meg hogy "hallotta vállal munkát", csak a hülye elfelejtette letiltani a számát... Hangfelvétel nem készült a beszélgetésről, így sajna rendőrségre hiába mennék. Valakinek valami ötlet?
|
Quote:
|
Quote:
Te elhiszed, hogy feldolgozták a visszaküldötteket betűről-betűre? Ha meg kidobtam, kidobtam.. Kukába való volt... De az én kidobásom nem a te adóforintjaidat érintette 870 milliószor... |
A Real Madrid mind a hét felkészülési mérkőzését megnyerte a nyáron, ám most egy eddig nem látott felvétel került napvilágra, amelyen a Kuangcsou 109 11-12 éves korú lurkója ellen lépett pályára. Nos, a pár nappal korábbi 7–1-es felnőttcsapat elleni győzelem után ezúttal szorosabb mérkőzést játszottak Cristiano Ronaldóék, a királyi gárda végül 2–1-re nyert. Még ha sportszakmai értéke ennek a találkozónak gyakorlatilag nulla is, a gyerekek (már amikor nem egymást csépelték) láthatóan élvezték a sztárok elleni játékot, és végül is pont ez a labdarúgás elsődleges célja
|
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:32. |