Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Cassandra 09-21-2007 09:54

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 125616)
Jelen esetben a vérszívás csak Synkelnek szól, valószinüleg ő tudja hogy miért. Most mondja Zoli hogy ő azt sem tudta, hogy te Synkelékkel játszol.

Téged akartak kitenni a klánbol hogy fentröl menjen be az ütés?

Hmmm... "Synkelék", ez nem csak 1 embernek szól (De spec nem csak erre gondoltam, sok mindent nem kapok meg, ha az országnevem alatt nem az szerepel, hogy "A kő fiai".).

És nem, nem akartak kitenni.

Ps.: Mielött valaki azt hinné, engem nem a veszteség érdekel... hanem a reakciók... undorító, ami itt megy, ez egy játék, ahol azért vagyok, hogy jól érezzem magam és nem azért hogy nyilt, vagy burkolt közvetvetett, vagy közvetlen beszólogatásokat, cseszegetést tűrjem.

Grabi 09-21-2007 10:19

cassy el kell fogadni, hogy ált. egy klánt a fórumon a klán szószólójaként vesznek együtt. szóval nekem nemcsak mint grabi kell írnom, hanem mint óvoda. ami néha nem is passzol egymáshoz. ezért kétszer is meg kell gondolnom mit írok. synk a kő fiai nevében beszél, mint klánvezér(?). a synkék pedig nem elsősorban nektek szól, hanem ahhoz a mentalitáshoz amivel ő hozzászól a fórumhoz.

Cassandra 09-21-2007 10:21

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 125623)
cassy el kell fogadni, hogy ált. egy klánt a fórumon a klán szószólójaként vesznek együtt. szóval nekem nemcsak mint grabi kell írnom, hanem mint óvoda. ami néha nem is passzol egymáshoz. ezért kétszer is meg kell gondolnom mit írok. synk a kő fiai nevében beszél, mint klánvezér(?). a synkék pedig nem elsősorban nektek szól, hanem ahhoz a mentalitáshoz amivel ő hozzászól a fórumhoz.

Grabi, nem erről beszélek.;)

J.Ati 09-21-2007 10:29

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 125587)
Sarkvidéki LáMa Vadászok (#2823) támadást indított A Kő fiai (#2717) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2939 hektár földet.

Szívből gratulálok!!!!!

Végre valaki bebizonyította, hogy Synkelék mentalitásával nem csak az Ovodától kell tartani.
Nem csak a nagy, gazdag klánok jelentenek veszélyt rájuk, hanem minden olyan csapat akik bátrak, lendületesek, és nyeregben tartják a lovasságot.

Hajrá LaMa Vadászok!!!

Gratula a Lámáknak:)
Szép nagy ütés volt!

Dragi 09-21-2007 12:15

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 125587)
Sarkvidéki LáMa Vadászok (#2823) támadást indított A Kő fiai (#2717) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2939 hektár földet.

Szívből gratulálok!!!!!

Végre valaki bebizonyította, hogy Synkelék mentalitásával nem csak az Ovodától kell tartani.
Nem csak a nagy, gazdag klánok jelentenek veszélyt rájuk, hanem minden olyan csapat akik bátrak, lendületesek, és nyeregben tartják a lovasságot.

Hajrá LaMa Vadászok!!!

Gratulálok a Lámáknak, viszont Reaktor kicsit állíts már magadon nem hiszem hogy a te klánod se volt még soha az éltbe beütve :p szal kicsit elkéne gondolkodni és visszavenni szvsz. és ha kárörvendeni támad kedved, tartsd magadba légy oly kedves

Kutyuleee 09-21-2007 12:23

Az egész Klán nevében köszönjük a gratulációkat.:)

J.Ati 09-21-2007 12:25

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 125705)
Gratulálok a Lámáknak, viszont Reaktor kicsit állíts már magadon nem hiszem hogy a te klánod se volt még soha az éltbe beütve :p szal kicsit elkéne gondolkodni és visszavenni szvsz. és ha kárörvendeni támad kedved, tartsd magadba légy oly kedves

Na ezt jól megaszontad hama:D
Szerintem a kárörvendés egy jó dolog.
Van egy mondás ami így hangzik:Nem rajtad ,hanem veled nevetünk:D:D
ÉS te is Dragi elég kárörvendő vagy szóval Reaktor is hagy legyen az;)

J.Ati 09-21-2007 12:26

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 125713)
Az egész Klán nevében köszönjük a gratulációkat.:)

Te is Láma vagy?
Ezt nem is tudtam...
Pedig sok tagot ismerek onnan!
Grat még1-szer nektek:)

Reaktor 09-21-2007 12:44

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 125705)

Persze, hogy volt beütve.
Nem is volt a hozzászólásomban káröröm, pusztán egy olyasfajta meglátás, hogy nem csak a nagy gazdag klánok lehetnek veszélyesek.
Mert egy kisebb országokból álló klán indított sikeres támadást.
Tehát végre igazolta valaki azt, hogy lehet a nagyobb országokbl álló klán ellen is sikeres támadó akciót indítani. Lehet ellenük sikeresen csatázni, nemcsak védekezni, de támadni is.

Régebben amikor A Kő Fiai is indítottak sikeres támadásokat számtalanszor gratuláltam nekik is.

De az utbbi idők meneküléseit hódítóshoz méltatlannak éreztem
"ezt Bill Gates alkalmazza Win. hibáknál "szálljunk ki, és lépjünk be újra"
És a "Véres kardot hoztam" aláírás helyett jobban illene az eseményekhez,
hogy:
Fürge csizmám vagyon,
olajozott talppal,
nem vesződök én,
a vérszomjas lovakkal.

Dragi 09-21-2007 12:53

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 125726)

De az utbbi idők meneküléseit hódítóshoz méltatlannak éreztem

hmm érdekes :) Régebben ebből nem csináltatok ekkora problémákat mikor az Ezürstszárnyúak raktak ki a klánból orit hogy az akkor ha még jól rémlik a Partizánok rájuk álltak
mintha a Szkarab se vette volna fel a háborút :) Persze lehet méltatlannak is nevezni egy taktikus lépést mer a Hódító már csak ilyen méltatlan hogy ad lehetőséget hogy ne alulról üssenek hanem felülről :p milyen ciki és hibás is a rendszer :D:D:D :p

de biztos én vagyok a kicsi naív, és tudatlan :)

All times are GMT +1. The time now is 04:49.