![]() |
Quote:
És nem, nem akartak kitenni. Ps.: Mielött valaki azt hinné, engem nem a veszteség érdekel... hanem a reakciók... undorító, ami itt megy, ez egy játék, ahol azért vagyok, hogy jól érezzem magam és nem azért hogy nyilt, vagy burkolt közvetvetett, vagy közvetlen beszólogatásokat, cseszegetést tűrjem. |
cassy el kell fogadni, hogy ált. egy klánt a fórumon a klán szószólójaként vesznek együtt. szóval nekem nemcsak mint grabi kell írnom, hanem mint óvoda. ami néha nem is passzol egymáshoz. ezért kétszer is meg kell gondolnom mit írok. synk a kő fiai nevében beszél, mint klánvezér(?). a synkék pedig nem elsősorban nektek szól, hanem ahhoz a mentalitáshoz amivel ő hozzászól a fórumhoz.
|
Quote:
|
Quote:
Szép nagy ütés volt! |
Quote:
|
Az egész Klán nevében köszönjük a gratulációkat.:)
|
Quote:
Szerintem a kárörvendés egy jó dolog. Van egy mondás ami így hangzik:Nem rajtad ,hanem veled nevetünk:D:D ÉS te is Dragi elég kárörvendő vagy szóval Reaktor is hagy legyen az;) |
Quote:
Ezt nem is tudtam... Pedig sok tagot ismerek onnan! Grat még1-szer nektek:) |
Quote:
Nem is volt a hozzászólásomban káröröm, pusztán egy olyasfajta meglátás, hogy nem csak a nagy gazdag klánok lehetnek veszélyesek. Mert egy kisebb országokból álló klán indított sikeres támadást. Tehát végre igazolta valaki azt, hogy lehet a nagyobb országokbl álló klán ellen is sikeres támadó akciót indítani. Lehet ellenük sikeresen csatázni, nemcsak védekezni, de támadni is. Régebben amikor A Kő Fiai is indítottak sikeres támadásokat számtalanszor gratuláltam nekik is. De az utbbi idők meneküléseit hódítóshoz méltatlannak éreztem "ezt Bill Gates alkalmazza Win. hibáknál "szálljunk ki, és lépjünk be újra" És a "Véres kardot hoztam" aláírás helyett jobban illene az eseményekhez, hogy: Fürge csizmám vagyon, olajozott talppal, nem vesződök én, a vérszomjas lovakkal. |
Quote:
mintha a Szkarab se vette volna fel a háborút :) Persze lehet méltatlannak is nevezni egy taktikus lépést mer a Hódító már csak ilyen méltatlan hogy ad lehetőséget hogy ne alulról üssenek hanem felülről :p milyen ciki és hibás is a rendszer :D:D:D :p de biztos én vagyok a kicsi naív, és tudatlan :) |
All times are GMT +1. The time now is 04:49. |