![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Mókuska randira készülődik. Igencsak kiöltözik, már a sminkje is készen van, amikor hirtelen leszarja egy madár.
Hát, Mókuska mérgelődik... - Na de madárka! Hát miért szartál le?! Épp randira készülődöm! - Ja, és még azt is üzeni, hogy nem ér rá! |
Az anyós meghívja a vejét ebédre. Eleve gyanús. Az asztalon kétféle kaviár, lazac, mindenféle saláták, húsok, serpenyős krumpli, pezsgő, whisky, konyak, ami szem-szájnak ingere. Huha.
Anyós maga a bűbáj, majd valamiért kiszalad a konyhába. A vő próbaképpen levág egy szeletke húst és odaadja az anyós macskájának. Macska megeszi és feldobja a talpát. Bejön az anyós, vő a krumplis serpenyővel jól pofáncsapja. Macska felpattan az asztal alól, és felüvölt: Yesssssss!!!!!! |
|
Quote:
ezt én is láttam, csak wow-val :) :rolleyes: ;) Bash.hu |
hol van Budapesten a legkevesebb denevér?
A Bat-hiány téren. |
HALI HÓ!!! Én se maradnék ki a jóból:)
-De pici babád szültél Lujza! -Ne tessék csodálkozni még csak 2 hónapja, hogy férjhez mentem. -Apu! Egy meztelen férfi rohangál itt az erdőben! -Ugyan, hagyd kislányom... -Már 3X hagytam, de ő negyedszer is akarja! Pannika az állatkertben sétál a szüleivel, és látja,amint épp hosszasan kibontakozik a fiúelefánt hatalmas erekciója. Anyjához fordul izgatottan: -Mama, mi ez? -Ez....semmi, ez semmi kislányom. Apjához fordul: -Papa, mi ez? -A...anyád mit mondott? -Azt, hogy ez semmi. -Hm- mondja apuci büszke mosollyal. - Úgy látszik, anyád nagyon el van kényeztetve... -Papa,mi borult fel éjszaka a szobátokban? -Semmi! Honnan veszed ezt? -Hallottam, amikor a mama azt mondta: nafiam, ezt már a jóisten sem tudja felállítani! -Ha szegény lány lennék, akkor is így szeretnél? -Ó, igen... -És ha sohasem láttál volna, akkor is így szeretnél? -Sőt, akkor még jobban. -Tudja, Jenő: én gondolatolvasó vagyok... -Ki van zárva! Akkor már rég felpofozott volna! -Igazi örömhírem van, asszonyom! -Ez az ,,asszonyom" kifejezés nemigazán illik rám, hiszen n még nem vagyok férjnél, doktor úr... -Ó, malőr! Ez esetben szomorú hírem van kisasszony. -Szent isten, mi ez a nagy fekete monokli a jobb szemed alatt? -Moziban voltam tegnapeste egy csajjal, és amikor búcsúcsókot adtam neki, elszakadt a harisnyatartója. -Béla, miért kormos az arcod? -Mert megcsókoltam azt a vonatot, amivel anyukád elutazott. -Józsi, örökké így fogsz szeretni? -Igen, de nem mindig téged. Nah remélem tetszenek :) |
- Do you speak English?
- Yes! - Name? - Abdul al-Rhazib. - Sex? - Three to five times a week. - No, no... I mean male or female? - Yes, male, female, sometimes camel. - Holy cow! - Yes, cow, sheep, animals in general. - Oh dear! - No, no! Deer runs too fast. |
Ez már rég volt. A tükörfordításért le is lettem hurrogva.
|
All times are GMT +1. The time now is 11:51. |