Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Ismerkedés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Szülinapok!! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=163)

Grabi 08-16-2008 13:03

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 186901)
Boldog szülinapot nekik :p:)
Hüpi azért gondolom, hogy nekem (nekünk) (is) kell(ene), mert a fórum tagjai.Nem vagyok hajlandó ezt folytatni, ha valakit bánt, hogy felköszöntök 4 embert, akinek ma van a szülinapja, azt sajnálom.Őszintén.

dehogy bánt! tök kedves, aranyos meg minden. csak rá próbálok jönni az értelmére, mert én nem látok.

Zoli 08-16-2008 13:06

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 186902)
dehogy bánt! tök kedves, aranyos meg minden. csak rá próbálok jönni az értelmére, mert én nem látok.

Erre csak annyit, hogy akkor NEM lenne értelme, ha nem lenne szülinapjuk.
Tehát szülinapjuk van, ez az oka, és értelme annak, hogy felköszöntöm őket, legalább akkor, amikor itt vagyok a fórumon.És persze akit kihagytam annak utólag is sok boldogat!

csabi 08-16-2008 13:08

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 186898)
fogadunk, hogy egy vipbe h ma este 24 óráig egyik sem fog írni a külső fórumra? mindenkinek cserkészbecsszóra kötöm, hogy ne szóljanak nekik?

és igen úgy gondolom h nem fogják olvasni. de továbbmegyek, miért gondolod azt, hogy egy ismeretlen embert neked fel kell köszöntened?

én örülök neki, h egy közösségen belől, van aki odafigyel és felköszönti a társait.. Boldogat a ma ünneplőknek!

J.Ati 08-16-2008 14:51

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 186892)
tudom, ma én vagyok az ünneprontó, de ti ismeritek ezt a 4 embert? meg úgy ámblokk, felköszöntenek 0 vagy párüzenetes embereket, ennek van értelme? kimehetnétek az utcára csatlakozni a "just a hug" mozgalomhoz.

Van értelme!

Szerintem a fórumozók többsége, akik SOHA senkit nem köszöntenek fel, na azoknak nincs értelme.
Vagy van két aktív fórumosnak szülinapja ,erre benyögi valami nagyon jó fej ,hogy boldog szülinapot Feri barátomcimborámpajtim ,és a Kati meg le van xarva magasról,mert ő még nem ivott meg velem 12 liter pálinkát és nincs a klánunkban.
Ezeket a fórumosokat kedvelem,de nagyon:rolleyes:

És most felhozhatok konkrét példát is ,de szerintem fölösleges:)

Ha véletlenül a szülinapján téved ide az a fórumos,aki nem járt itt 6 hónapja,de meglátja ,hogy gondoltak rá és felköszöntötték, akkor az jól fog neki esni.
Nem kell nagy fáradságot venni,hogy leírjunk 2-3 szót:):p

Redback 08-16-2008 15:11

Sok boldogat nektek!

zsuzsooo 08-16-2008 15:56

Sok boldog szülinapot :p

Pepa 08-16-2008 21:06

Boldogat a ma ünneplőknek is!

Dus 08-16-2008 21:50

Isten értessen minden szülinapost :)

Grabi 08-16-2008 23:46

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 186898)
fogadunk, hogy egy vipbe h ma este 24 óráig egyik sem fog írni a külső fórumra? mindenkinek cserkészbecsszóra kötöm, hogy ne szóljanak nekik?

jól sejtem, hogy nem fogadtunk, mi? ;)

J.Ati 08-17-2008 00:23

rumli (32), Dankamanka (18)

Boldog szülinapot nektek:)

All times are GMT +1. The time now is 22:17.