![]() |
Quote:
|
Quote:
Én nem nagyon ismerem még az A-t, egyenlőre csendes megfigyelőként vagyogatok ott. Így ami történik, abból tanulgatok, remélem. A klán döntéseit meg elfogadom. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nincs mit:) |
Quote:
|
Quote:
|
2011-01-08 03:01:18 mikulas reload (#4007) támadást indított Laura (#3923) ellen, de a csatát elvesztette.
2011-01-07 18:01:16 Chuck S. (#3703) támadást indított Műveleti terület (#4075) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 383 hektár földet. Grat a nyertes feleknek |
Quote:
|
Quote:
|
Na, már megint megy az oktondi kötekedés.
Szerintem meg lehet neki normálisan is mondani, nem kell ilyen fennkölt tanárbácsi stílusban. Kedves Kalapács! Köszi az észrevételeidet, de ide általában nívósabb ütéseket és/vagy védéseket szoktunk másolgatni. Légy szíves legközelebb te is így tegyél. Köszönöm 2011-01-07 03:01:07 -Dracula- (#121121) elfoglalt 314 hektárt Amusing (#357094) országától. grat a tegnapi legnagyobbnak |
Quote:
Ha a stilusommal van gondod, kritizalni a megfelelo topicban lehet, koszonom. (De a legjobb ha magadban tartod, mert senkit nem erdekel, engem pedig kulonoskepp nem) (Feltunt mondjuk, hogy most TE kotozkodtel feleslegesen? Az enyem sem kotozkodes nem volt, sem oktondi. szal nezz a tukorbe inkabb....) |
Ati hogyan tudlak privát elérni egy üzenettel?
Kérlek jelezd itt, vagy Gra Tinolba egy zöldben. Köszönöm! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hódító ügyfélszolgálat 2011-01-09 15:40:57
Kedves Játékosunk! Köszönjük jelzésed, az érintett szövetségi sereget visszafordítottuk. További jó játékot totya remélem a 384 körös szívatos sereg visszafordítása után, téged is szankcionálni fognak. Ez aljasság volt tőled. Nem írom le, hogy mit gondolok rólad. ajánlanám a súgót :D u.i.: Köszi Ati :) |
Quote:
|
Quote:
Úgy gondoltam 1A események az 1A eseményekre vonatkoznak ... Se zárójelben nem volt az 1000 heki se zárójel nélkül ... Ha meg nem volt szimpatikus az a beírásom egyszerűen ne olvasd el ... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Miért is nem szabad ekkora távolra sereget indítani?
Nem is tudtam, hogy be van korlátozva a kör |
A lehúzós kezek helyett vártam volna egy normális választ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Csak azt nem értem, miért nem szabad? Ui.:Hex, látom, megpattantál a Bagoly féle bandából... Hát így viszed tovább László örökségét? |
Amúgy meg lehet, hogy Dózsa György féle sereg volt, mire odaér, addigra csatlakoznak több millióan...
|
Quote:
Egy aktivan harcolo klannak istencsapas minden korben a tavolban egy 0-s vagy par ezer fos klansereget latni, mert zavarja a kor vegi tavolokban amikor esetleg reagalni kellene. Persze meg lehet szokni, de miert egy hulye miatt szokjon meg vmit az ember? (Ennel mar csak az egyeni sok koros sereg a zavarobb, de az legalabb tabornokba es moralba kerul) |
Quote:
|
Quote:
Az hogy miért küldte ekkora távra ,az sztem magánügy,de a szabályok keretein belül tette ,csak nem etikus Bárki megtehette volna ,sztem nem kellett volna forditani Ati |
Quote:
|
én sem nagyon értem miért lett a sereg visszafordítva. amikor egyszer rámjöttek 128 körröl kb egyéniben, kb 100 katonával, senki sem foglalkozott a leveleimmel.. pedig szerintem az egyéni sereg picit zavaróbb egy távban mint a klánsereg
Hódító forever |
Quote:
Egyszerű taktikai húzás volt amit mások nem alkalmaznak , mivelhogy nincs korlát a támadás köreit tekintve , így szabálytalan sem volt ! Hát a visszafordítást nem minősíteném , mert engem sokmindenre enged következtetni ... minenkinek a saját fantáziájára bízom ... |
Quote:
Tudod, ő bankos :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Egyszeruen leirtam, engem miert zavarna) |
All times are GMT +1. The time now is 04:48. |