Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Steve 11-28-2006 16:51

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 47374)
fél 7-kor még a keletibe lesztek ?:) hmmmm :D én megyek házibuliba de sztem elnézek én is :)

Na ennekis örülök, Drag remélem téged is megismerlek. Kicsit sok mostanság az arc nélküli ismi, ezt nemigen szeressem...

Dragi 11-28-2006 16:55

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 47375)
Na ennekis örülök, Drag remélem téged is megismerlek. Kicsit sok mostanság az arc nélküli ismi, ezt nemigen szeressem...

Hát megpróbálok odaverekedni valahogy :) De amúgy ha valaki ott lakik a közelbe és valamelyik nap volna kedve találkozni az szóljon a Keleti mellé járok suliba :)

Szecsa 11-28-2006 16:56

Xep, dejoo :) Akkor jön Deni meg Arra is :)
milyen fogadobizottsag lesz :)
Szamááár :) gyere el Te is, tel.szamomat ugyis tudod, megcsorrentesz majd akkor es visszahivlak :) es akkor majd osszefutunk :)
egyebkent, en is Steve gondolatat kovetem: nem szeretek arc nelkuli csak beszelgetni neten :) igenis van eloben is jo nagy arcom :D :D :D

Dragi 11-28-2006 16:57

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 47378)
Xep, dejoo :) Akkor jön Deni meg Arra is :)
milyen fogadobizottsag lesz :)
Szamááár :) gyere el Te is, tel.szamomat ugyis tudod, megcsorrentesz majd akkor es visszahivlak :) es akkor majd osszefutunk :)
egyebkent, en is Steve gondolatat kovetem: nem szeretek arc nelkuli csak beszelgetni neten :) igenis van eloben is jo nagy arcom :D :D :D

De nekem ne legyél (H)arcias :D:D:D És mi lesz ha összefutnak a nagy arcok kimegyünk meccsre és a verekedés közbe kitőr a futball meccs ?:D

Steve 11-28-2006 16:59

Szecsa az egyetlen hód-országjáró:D

Xeper 11-28-2006 17:00

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 47382)
Szecsa az egyetlen hód-országjáró:D

Én csakis a Hód miatt tanulok Pesten :p

BeeLord 11-28-2006 17:04

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 47351)
Nem is igaz, mert sanyi a kiraly! :P

Illés Béla a legnagyobb király, a legnagyobb király, a legnagyobb király!(a dallamot nem tudom hozzáírni)

Dragi 11-28-2006 17:05

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 47387)
Illés Béla a legnagyobb király, a legnagyobb király, a legnagyobb király!(a dallamot nem tudom hozzáírni)

Csak a Geeeera :D:D:D

Szecsa 11-28-2006 17:07

Xep, ezt hogy erted? :D Csak a hód miatt? :)
Steve, köszi :) de csak igyekszem megismerni az embereket, akikkel nap mint nap beszelek orakat :)

Xeper 11-28-2006 17:08

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 47389)
Xep, ezt hogy erted? :D Csak a hód miatt? :)
Steve, köszi :) de csak igyekszem megismerni az embereket, akikkel nap mint nap beszelek orakat :)

Nem mondtam igazat na :p ... de otthonról nem tudok hódítani, azért akár úgy is nézhetjük, hogy Hód miatt jövök Pestre :)

All times are GMT +1. The time now is 15:45.