Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Pool 08-03-2011 12:10

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 291065)

ez a kurucon is ott van

Merengő 08-03-2011 12:11

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 291066)
ez a kurucon is ott van

nekem munkatársam küldte..

Pool 08-03-2011 12:15

Mario Balotelli angliai viselt dolgairól komoly dossziéra való anyag gyűlt már össze a Sportszelepen. Ezúttal azonban nem a City olasz csatára volt az „elkövető" – éppen fordítva, szenvedő alanya volt csapattársai fejlett humorérzékének.

A manchesteri kékek két hétre az Egyesült Államokba utaztak, előtte azonban srácok egy lazacokkal teli sporttáskát tettek Balotelli 150.000 fontot érő Maseratijába – írja a Yahoo Sports. És míg a fiúk a tengerentúlon fociztak, a halak szépen rohadtak az autóban.

Majd, amikor a csapat hazatért és Mario kinyitotta a kocsija ajtaját, kevés híján elájult a bűztől és a látványtól, ami fogadta. A rothadó halak szaga mellett ezernyi léggyel volt teli az utastér, ami úgy tönkre ment, hogy az autót le kell selejtezni. Kész csoda, hogy Mariónak nem égett ki a viccreléje...

De az sem valószínű, hogy Douglas Adams örökzöldjével búcsúzik majd társaitól, amikor elhagyja végre a szívből gyűlölt szigetet.

Remedy 08-04-2011 23:47

http://www.origo.hu/sport/vizilabda/...a-polovbn.html

Elmehet a FINA a picsaba...

Tsobi 08-04-2011 23:51

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 291154)

Tipikusan olyan hiba, hogy a nemzetek listájánál a H betűnél rossz helyre kattintottak.. Pont minket azért illene eltalálni egyből, de legalább ellenőrizni a végeredményt. Szégyen..

Pool 08-05-2011 10:44

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 291155)
Tipikusan olyan hiba, hogy a nemzetek listájánál a H betűnél rossz helyre kattintottak.. Pont minket azért illene eltalálni egyből, de legalább ellenőrizni a végeredményt. Szégyen..

de nem annyi volt írva, hogy HON-HUN, hanem az ország neve teljesen kiírva...

Pool 08-05-2011 10:48

Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó az [origo]-nak azt nyilatkozta: Sanghajban rögtön észrevette, hogy Honduras volt ráírva arra az oklevélre, amelyet a világbajnokságon negyedik helyen végzett magyar csapat tagjai kaptak a Nemzetközi Úszó Szövetségtől (FINA).

"Amikor megkaptuk az indulás előtt, egyből észrevettem, hogy rossz ország neve szerepel az oklevélen. Ha elbagatellizáljuk az esetet, akkor azt mondhatnám, hogy előfordul az ilyen. De ez egy aláírással ellátott oklevél volt, és ezt azért nem illik elrontani, az ember megnézi, hogy mit ad ki a kezéből" - mondta a 33 éves vízilabdázó, aki szerint Magyarországot ismerhetnék a szövetségnél, hiszen kilenc olimpiai bajnoki címével a világ legeredményesebb pólónemzetének számít.

"Ráadásul Hondurasban nincsen se férfi, se női vízilabda" - folytatta Kiss, aki sértőnek tartja az elírást, de nem fog miatta a falnak menni.

"Széttéptem a fenébe, mert azt mondtam, van nekem más emlékem is a mostani vb-ről, de ha a FINA ennyire becsül, akkor most ez volt a sorsom" - fogalmazott a Vasas játékosa.

vityu 08-06-2011 13:21

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 291221)
Köszönöm szépen!

Hallgatjuk hogy néztél ki! :D

Nem tudom, csak mesélték :D Sokan voltunk, és sok ember jött oda, hogy velem még nem koccintottál. Azóta nem ittam hubertus-t... Pláne nem sörrel. A lényeg, hogy este 8-ra mentünk a helyre, 11körül én már eldöntöttem, hogy megyek haza. Két cimbora segedelmével jutottam el hazáig, mert valószínűleg túl közel raktam a lábam a radiátorhoz, így begömbölyödött a cipőm talpa, aminek okán nem tudtam megállni rendesen. :D

Sose felejtem el, de édesanyám se a látványt, amit látott, amikor hazajöttem. :)

Pool 08-06-2011 21:29

Kommentár nélkül

870M közpénzbe került a fityesz Nagy Szociális Konzultációja...
a kiküldött 8M kérdőívből 140k érkezett vissza

szamóka 08-07-2011 00:30

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 291241)
870M közpénzbe került a fityesz Nagy Szociális Konzultációja...
a kiküldött 8M kérdőívből 140k érkezett vissza

Khm... 1140k

All times are GMT +1. The time now is 04:34.