![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Mario Balotelli angliai viselt dolgairól komoly dossziéra való anyag gyűlt már össze a Sportszelepen. Ezúttal azonban nem a City olasz csatára volt az „elkövető" – éppen fordítva, szenvedő alanya volt csapattársai fejlett humorérzékének.
A manchesteri kékek két hétre az Egyesült Államokba utaztak, előtte azonban srácok egy lazacokkal teli sporttáskát tettek Balotelli 150.000 fontot érő Maseratijába – írja a Yahoo Sports. És míg a fiúk a tengerentúlon fociztak, a halak szépen rohadtak az autóban. Majd, amikor a csapat hazatért és Mario kinyitotta a kocsija ajtaját, kevés híján elájult a bűztől és a látványtól, ami fogadta. A rothadó halak szaga mellett ezernyi léggyel volt teli az utastér, ami úgy tönkre ment, hogy az autót le kell selejtezni. Kész csoda, hogy Mariónak nem égett ki a viccreléje... De az sem valószínű, hogy Douglas Adams örökzöldjével búcsúzik majd társaitól, amikor elhagyja végre a szívből gyűlölt szigetet. |
|
Quote:
|
Quote:
|
Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó az [origo]-nak azt nyilatkozta: Sanghajban rögtön észrevette, hogy Honduras volt ráírva arra az oklevélre, amelyet a világbajnokságon negyedik helyen végzett magyar csapat tagjai kaptak a Nemzetközi Úszó Szövetségtől (FINA).
"Amikor megkaptuk az indulás előtt, egyből észrevettem, hogy rossz ország neve szerepel az oklevélen. Ha elbagatellizáljuk az esetet, akkor azt mondhatnám, hogy előfordul az ilyen. De ez egy aláírással ellátott oklevél volt, és ezt azért nem illik elrontani, az ember megnézi, hogy mit ad ki a kezéből" - mondta a 33 éves vízilabdázó, aki szerint Magyarországot ismerhetnék a szövetségnél, hiszen kilenc olimpiai bajnoki címével a világ legeredményesebb pólónemzetének számít. "Ráadásul Hondurasban nincsen se férfi, se női vízilabda" - folytatta Kiss, aki sértőnek tartja az elírást, de nem fog miatta a falnak menni. "Széttéptem a fenébe, mert azt mondtam, van nekem más emlékem is a mostani vb-ről, de ha a FINA ennyire becsül, akkor most ez volt a sorsom" - fogalmazott a Vasas játékosa. |
Quote:
Sose felejtem el, de édesanyám se a látványt, amit látott, amikor hazajöttem. :) |
Kommentár nélkül
870M közpénzbe került a fityesz Nagy Szociális Konzultációja...
a kiküldött 8M kérdőívből 140k érkezett vissza |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:34. |