Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Synkel 09-20-2007 17:35

Grat Norb, szép volt:)

2007-09-20 15:01:00 Gödölye (#1888) támadást indított Bacchus gyermekei (#2951) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 769 hektár földet.

És ez is szép volt:) Csak most már vigyázzatok, ne üssenek többet vissza, mert a Bacchus lassan rátok un:)

Reaktor 09-21-2007 08:17

Sarkvidéki LáMa Vadászok (#2823) támadást indított A Kő fiai (#2717) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2939 hektár földet.

Szívből gratulálok!!!!!

Végre valaki bebizonyította, hogy Synkelék mentalitásával nem csak az Ovodától kell tartani.
Nem csak a nagy, gazdag klánok jelentenek veszélyt rájuk, hanem minden olyan csapat akik bátrak, lendületesek, és nyeregben tartják a lovasságot.

Hajrá LaMa Vadászok!!!

Gyula 09-21-2007 09:32

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 125445)
hát köszönöm a gratulációkat :)
meg valóban van néha szerencsém is :D

Az egyik szemem sír a másik meg nevet, de azért gratulálok.
Nem szerencséd volt, hanem jó voltál.

Paliking 09-21-2007 09:33

grat a Láma Vadászoknak, szép ütés volt

Gyula 09-21-2007 09:36

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 125587)
Sarkvidéki LáMa Vadászok (#2823) támadást indított A Kő fiai (#2717) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2939 hektár földet.

Szívből gratulálok!!!!!

Végre valaki bebizonyította, hogy Synkelék mentalitásával nem csak az Ovodától kell tartani.
Nem csak a nagy, gazdag klánok jelentenek veszélyt rájuk, hanem minden olyan csapat akik bátrak, lendületesek, és nyeregben tartják a lovasságot.

Hajrá LaMa Vadászok!!!

Igen, ez így van, nem csak a gonosz nagy klánoktol kell félni. Ha egy klán rosszul van felépítve, akkor a gonosz kis klánok is leverik a másik klánt, anélkül hogy ki be lépkednének a klánbol és a klánba.

Alba 09-21-2007 09:41

Gyula van olyan hogy rosszul felépitett klán?
Szerintem max ugy hogy muszaly bol kell "rosszul" felépiteni....

Grabi 09-21-2007 09:41

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 125603)
Az egyik szemem sír a másik meg nevet, de azért gratulálok.
Nem szerencséd volt, hanem jó voltál.

én pont ezért furcsállottam, hogy nem volt támadás a te részedről, mikor ütés után két körre volt tőled klánban.

Gyula 09-21-2007 09:44

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 125610)
én pont ezért furcsállottam, hogy nem volt támadás a te részedről, mikor ütés után két körre volt tőled klánban.

Igen más is hiányolta az ütést. egyéb elfoglatságaim voltak, amik nem tették lehetővé hogy aznap éjjel játszak.

Cassandra 09-21-2007 09:46

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 125587)

Szívből gratulálok!!!!!

Hajrá LaMa Vadászok!!!

Először is, légyszives nézz a tükörbe és utána mondd ki nyugodt szívvel, hogy nem egy hasonlóan nagyképü alakot láttál, mint Synkel.
Nem fog menni, mert az vagy.

És itt vége is részemről a személyeskedésnek.
Beverték a klánt, előfordul az ilyen, egy buta hiba miatt nem tudtunk tenni ellene... és az a buta hiba az én hibám volt (Synk, csönd legyen.).

Részemről nagyon elegem van abból, ami az A körül zajlik, beütöttek a láma Vadászok, hajrá, magam is gratulálok nekik, tényleg szép volt és megérdemelték a földet, még akkor is, ha a szerencse is közbejátszott.
Miért nem lehet ennyiben hagyni, mint más klánoknál, miért kell méltatni a tagok mentalitását? Én nem érzem, hogy gyáva lennék, vagy, hogy bármikor megfutamodtam volna, de mivel a klán tagja lettem, ugyanúgy "megbélyegeztetek", mint a többieket. Köszönöm. Még átgondolom mi legyen, de azthiszem részemről ennyit az 1/A-ról és mivel másutt jelenleg nem is játszom, egyelőre ezzel együtt az egész Hódítóról.

Gyula 09-21-2007 09:51

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 125613)
Először is, légyszives nézz a tükörbe és utána mondd ki nyugodt szívvel, hogy nem egy hasonlóan nagyképü alakot láttál, mint Synkel.
Nem fog menni, mert az vagy.

És itt vége is részemről a személyeskedésnek.
Beverték a klánt, előfordul az ilyen, egy buta hiba miatt nem tudtunk tenni ellene... és az a buta hiba az én hibám volt (Synk, csönd legyen.).

Részemről nagyon elegem van abból, ami az A körül zajlik, beütöttek a láma Vadászok, hajrá, magam is gratulálok nekik, tényleg szép volt és megérdemelték a földet, még akkor is, ha a szerencse is közbejátszott.
Miért nem lehet ennyiben hagyni, mint más klánoknál, miért kell méltatni a tagok mentalitását? Én nem érzem, hogy gyáva lennék, vagy, hogy bármikor megfutamodtam volna, de mivel a klán tagja lettem, ugyanúgy "megbélyegeztetek", mint a többieket. Köszönöm. Még átgondolom mi legyen, de azthiszem részemről ennyit az 1/A-ról és egyelőre ezzel együtt az egész Hódítóról.

Jelen esetben a vérszívás csak Synkelnek szól, valószinüleg ő tudja hogy miért. Most mondja Zoli hogy ő azt sem tudta, hogy te Synkelékkel játszol.

Téged akartak kitenni a klánbol hogy fentröl menjen be az ütés?

All times are GMT +1. The time now is 01:02.