![]() |
Quote:
DE akkor se úgy megy szerintem, ahogy te csinálod. Én megmaradtam annál, hogy nem szólok bele, legyen az égig magasztalva felőlem, lelépett, és kész, miért rúgjunk bele, mikor már sehol sincs? Áh, mindegy... Nem hiszem, hogy megérted :) |
Quote:
Ahogy bárkiről leírom, ha majd szögre akasztja a kardot :D Rólad is ;) Ez a nincs már sehol meg olyan hülyén néz ki, ide is írhat, a játékba is stb... Na de ok, R.I.P Bagolynak, egy naccerű klán naccerű vezére távozott... |
Én személy szerint tényleg sajnálom! Mert bár régen sok attrocitás volt a két klán között (hiéna is) de szerintem az utóbbi időben ez már egyáltalán nem volt elmondható a klánról. A hiénázásról meg annyit amit Vityu is írt a revans miatt legalább volt egy célod egy "miért" hogy akkor is megmutatom... de Bagoly távozásával némileg ez is elillant:(
|
Végkielégitést kapott a nyugdijba menetelkor?:D bár 2,5 év után sztem nem sok nyugdij jár:D
|
Quote:
Néha játékként is lehetne kezelni a hódítót egyeseknek. Ha nem is bírok valakit, de ha abba hagyja a játékot, nem bunkóskodnék fórumon, az biztos. |
Quote:
és biztos vagyok benne, hogy nem jönnének ki fórumra paraszt dumával. |
Quote:
|
Quote:
De most már tényleg csend, ne zavarjuk meg az emlékezést a jó öreg Bagolyról, aki idő előtt itt hagyott minket... |
Quote:
Gratulálok Hex, asszem a legnagyobb paraszt nem én vagyok. Meg bocsi, hogy nem sajnálok valakit, aki a függőséget elhagyta, aki kizárólag csak borsot tört az orrunk alá játékon belül. Sajnálom, hogy nem talál élvezetet már a játékban, mert ezt tényleg sajnálom, de ha a játékélményt kicsit is kerestétek volna az elmúlt két évben, akkor nem így lett volna. Nagy stratéga? Két és fél év alatt annyit láttam belőle, hogy megszervezett egy deffenzív klánt. Volt egy nagyon szép lépése, amikor kihasználtátok a pékek nagyüzemű termelése által felvert egységárakat egy klántámadásra, mert bizony ha valaki nem tart benn elég egységet, akkor olyan árak mellett nem lehet egy klántámadást lereagálni. De amikor pár nappal később ugyanerre alapozva odaálltunk, akkor már mindenkit ki lehetett dobálni, nem? Mert a stratégiát megtervezni egy dolog, de gondolni kell arra is, hogy mi van, ha fordított a helyzet... És igen, azt sajnálom, hogy nem sikerült visszaadnom azt az 1-2 próbasereges földelést, amikor az éjszakás bealudt. Sajnálom, hogy a pontlistámon ott fog virítani a hadügyi infónál az a piros kis négyzet. Azt sajnálom, hogy nem tudom többet klánban bebizonyítani NEKI, hogy jobbak, szervezettebbek vagyunk. Tessék, itt van a véleményem, ezt nem mondtam el tiszteletből. Mert a játékosok kétharmadát tisztelem, és köztük volt ő is, mert ha nem is mindig a nekem tetsző módszerekkel, de tisztán tartotta fenn azt a nagy klánt, aki sokáig nagy ellenségünk volt. De látod, csak sikerült kihúznod belőlem. Gratulálok. |
Quote:
Mondtam én egy szóval is, hogy sajnálom? Viccelsz? Csak annyit sajnálok, hogy nem sikerült ütnöm rajta még egyet, mielőtt elment... |
Quote:
|
Ennyire nincs esemény? :)
|
Quote:
:) |
Quote:
Ezért akár 10 felfele ujjacskát is adnák, ha lehetne. részemről vita befejezve. én jupinál sajnálom majdnem ugyan ezeket, mivel anarchba nem beszélhetünk klánokról, csak országokról. Mindig is neki akartam anarchba bizonyítani, csak kár hogy ő is abba hagyta. |
2010-12-28 15:01:08 A kis láma vadász(ok) (#4044) támadást indított Olümposz (#3735) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3684 hektár földet.
2010-12-28 15:01:07 Olümposz (#3735) támadást indított A kis láma vadász(ok) (#4044) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 6397 hektár földet. Nem tudom, hogy melyik volt az agresszor, de az olümposznak gratulálok! :) Meg persze a kis lámáknak is attól függően, hogy védők, avagy támadók voltak. Szerintem támadók, úgyhogy kevésbé. :) grat a harcért srácok, lányok! :) |
utolsó offom:
Szeretnék vityutól elnézést kérni a kifakadásom és a hangnemem miatt. |
Quote:
|
Quote:
|
2010-12-28 17:01:05 Csak egy maradhat ... (#2643) támadást indított A kis láma vadász(ok) (#4044) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 6041 hektár földet.
grat :) |
2010-12-28 16:01:10 < macska > (#4001) támadást indított Olümposz (#3735) ellen, de a csatát elvesztette.
Úgy néz ki csak az egyik hiéna támadás jött össze |
Quote:
Annyira téma volt ez a hiénázás...ahogy figyelem az Olümposzos ütés idejét és ennek.... hát :D Én sem csípem a hiénázást,a játék része ez van....de azért ekkora mértékben,nekem ez már pofátlanság! Ha előre megtervezett bla bla.... volt az ütés akkor bocsi a "Csak egy maradhat... -tól" Bár lehet rosszindulatú vagyok,de nem sok esélyt látok rá. |
Quote:
|
Quote:
A szóban forgó 5 nagy országnál is csak mindössze 600 hektár pluszról beszélhetünk. Nem feltétlenül észrevehető. Mert ugye én a ráállást nem láttam, de utána se tűnt fel semmi az egyéni pontlistán. Ha a lámák így kerülnek mellénk, akkor nekem is az az első, hogy azt feltételezem, hogy ránk álltak. És mondjuk térkaput nem akarok nyitni, mert azt szeretném, hogy az ellenfél kicsit megnyugodjon, és egy kis bontás, és mehet a sereg... Tehát egy ilyen hiénát többféleképpen is lehet értelmezni. |
Quote:
Nem hiszem, hogy ez miatt nem jöttek. De erre, csak ő tudna felelni. Ha valakit esetleg majd érdekel, leírom, hogy én hogy láttam a támadásunkat. Vagy akit érdekel, esetleg zöldben. |
Quote:
Inkább várniuk kellett volna, amíg megtámadja őket a 2 körös klán, majd elbont, hogy kísérni se lehessen őket, és malmozzanak csak... Szerintem, ha valakihez 2 körre esik egy klán, és úgy érzi, nem tudna hárítani, támadjon keresztbe. |
Quote:
|
Quote:
Mindezt csak azért írtam le, mert mikor befért a csak egy maradhat írtam hex-nek, hogy csakugyan könnyebb-e megtartani a földet, aztán beszélgettünk kicsit, és kv-nál derült ki neki is, amikor kikerült az események közé, hogy ez bizony hiéna lett... |
Quote:
|
Quote:
Lacinak ajánljuk ezt az ütést :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ha ezt Laci megérhette volna...:(
|
Quote:
Gratula az Olumposznak, es Gratula a Csak egynek is a szemfulessegert! |
Quote:
Pool Te tutira beteg vagy:) (jó értelemben) tetszik az effajta humor ja grat a győztes klánoknak |
Quote:
Hex, aztán csak nem Te lettél a klánvezér? :D Vagy ahhoz kicsi vagy? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hex, ide is le lehet írni, hogyan láttad a támadásotokat, legalább tanulunk belőle :D
|
All times are GMT +1. The time now is 18:28. |