Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

vityu 12-28-2010 10:06

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 274310)
Miért?
Hex leírta a tényállást, én meg a véleményem az országról...
Vagy most gyászolunk, mert SZK-s lett?

Engem is ennyire sajnálnátok? :)

Mondtam én egy szóval is, hogy sajnálom? Viccelsz? Csak annyit sajnálok, hogy nem sikerült ütnöm rajta még egyet, mielőtt elment...

DE akkor se úgy megy szerintem, ahogy te csinálod. Én megmaradtam annál, hogy nem szólok bele, legyen az égig magasztalva felőlem, lelépett, és kész, miért rúgjunk bele, mikor már sehol sincs?

Áh, mindegy... Nem hiszem, hogy megérted :)

Pool 12-28-2010 10:08

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 274313)
Mondtam én egy szóval is, hogy sajnálom? Viccelsz? Csak annyit sajnálok, hogy nem sikerült ütnöm rajta még egyet, mielőtt elment...

DE akkor se úgy megy szerintem, ahogy te csinálod. Én megmaradtam annál, hogy nem szólok bele, legyen az égig magasztalva felőlem, lelépett, és kész, miért rúgjunk bele, mikor már sehol sincs?

Áh, mindegy... Nem hiszem, hogy megérted :)

Én nem rúgtam bele, csak leírtam, mit gondolok :)
Ahogy bárkiről leírom, ha majd szögre akasztja a kardot :D
Rólad is ;)

Ez a nincs már sehol meg olyan hülyén néz ki, ide is írhat, a játékba is stb...

Na de ok, R.I.P Bagolynak, egy naccerű klán naccerű vezére távozott...

Wolfi 12-28-2010 12:03

Én személy szerint tényleg sajnálom! Mert bár régen sok attrocitás volt a két klán között (hiéna is) de szerintem az utóbbi időben ez már egyáltalán nem volt elmondható a klánról. A hiénázásról meg annyit amit Vityu is írt a revans miatt legalább volt egy célod egy "miért" hogy akkor is megmutatom... de Bagoly távozásával némileg ez is elillant:(

Rém 12-28-2010 12:11

Végkielégitést kapott a nyugdijba menetelkor?:D bár 2,5 év után sztem nem sok nyugdij jár:D

Hex 12-28-2010 13:13

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 274313)

paraszt vagy poollal egyetemben. Legalább ilyenkor fogd be a szád. Nem lelépett.

Néha játékként is lehetne kezelni a hódítót egyeseknek.

Ha nem is bírok valakit, de ha abba hagyja a játékot, nem bunkóskodnék fórumon, az biztos.

Hex 12-28-2010 13:40

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 274310)
Miért?
Hex leírta a tényállást, én meg a véleményem az országról...
Vagy most gyászolunk, mert SZK-s lett?

Engem is ennyire sajnálnátok? :)

Minimum a klántársaid biztos, mint ahogy vityut is a klántársai, reaktor Zolit is a klántársait.

és biztos vagyok benne, hogy nem jönnének ki fórumra paraszt dumával.

Hex 12-28-2010 13:42

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 274309)
Legalább ilyenkor tudnál csendben maradni inkább.

*rövid*rövid*rövid

Pool 12-28-2010 13:43

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 274325)
Minimum a klántársaid biztos, mint ahogy vityut is a klántársai, reaktor Zolit is a klántársait.

és biztos vagyok benne, hogy nem jönnének ki fórumra paraszt dumával.

Akkor Te nem ismered a klánom, oda csak parasztok jöhetnek, mert hasonszőrűek között érzem jól magam :D

De most már tényleg csend, ne zavarjuk meg az emlékezést a jó öreg Bagolyról, aki idő előtt itt hagyott minket...

vityu 12-28-2010 13:49

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 274324)
paraszt vagy poollal egyetemben. Legalább ilyenkor fogd be a szád. Nem lelépett.

Néha játékként is lehetne kezelni a hódítót egyeseknek.

Jah, hogy én vagyok a paraszt, hogy megvédtem a vezéredet, azt a marhanagy stratégát, akit én láttam. Hogy nem reagáltam le az üzenetedet rosszul, hanem hogy úgy védtem, hogy ellenkező véleményen vagyok...

Gratulálok Hex, asszem a legnagyobb paraszt nem én vagyok.

Meg bocsi, hogy nem sajnálok valakit, aki a függőséget elhagyta, aki kizárólag csak borsot tört az orrunk alá játékon belül. Sajnálom, hogy nem talál élvezetet már a játékban, mert ezt tényleg sajnálom, de ha a játékélményt kicsit is kerestétek volna az elmúlt két évben, akkor nem így lett volna.

Nagy stratéga? Két és fél év alatt annyit láttam belőle, hogy megszervezett egy deffenzív klánt. Volt egy nagyon szép lépése, amikor kihasználtátok a pékek nagyüzemű termelése által felvert egységárakat egy klántámadásra, mert bizony ha valaki nem tart benn elég egységet, akkor olyan árak mellett nem lehet egy klántámadást lereagálni. De amikor pár nappal később ugyanerre alapozva odaálltunk, akkor már mindenkit ki lehetett dobálni, nem? Mert a stratégiát megtervezni egy dolog, de gondolni kell arra is, hogy mi van, ha fordított a helyzet...

És igen, azt sajnálom, hogy nem sikerült visszaadnom azt az 1-2 próbasereges földelést, amikor az éjszakás bealudt. Sajnálom, hogy a pontlistámon ott fog virítani a hadügyi infónál az a piros kis négyzet. Azt sajnálom, hogy nem tudom többet klánban bebizonyítani NEKI, hogy jobbak, szervezettebbek vagyunk.

Tessék, itt van a véleményem, ezt nem mondtam el tiszteletből. Mert a játékosok kétharmadát tisztelem, és köztük volt ő is, mert ha nem is mindig a nekem tetsző módszerekkel, de tisztán tartotta fenn azt a nagy klánt, aki sokáig nagy ellenségünk volt.
De látod, csak sikerült kihúznod belőlem. Gratulálok.

Hex 12-28-2010 14:00

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 274330)
Jah, hogy én vagyok a paraszt, hogy megvédtem a vezéredet, ...

Eredeti szerző: vityu

Pool 12-28-2010 14:06

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 274333)
Eredeti szerző: vityu

Vagy kettőt-hármat :)

Akár 12-28-2010 15:17

Ennyire nincs esemény? :)

Sami 12-28-2010 15:27

Quote:

Originally Posted by Akár (Post 274354)
Ennyire nincs esemény? :)

Akár...
:)

Hex 12-28-2010 15:29

Quote:

Originally Posted by vityu
És igen, azt sajnálom, hogy nem sikerült visszaadnom azt az 1-2 próbasereges földelést, amikor az éjszakás bealudt. Sajnálom, hogy a pontlistámon ott fog virítani a hadügyi infónál az a piros kis négyzet. Azt sajnálom, hogy nem tudom többet klánban bebizonyítani NEKI, hogy jobbak, szervezettebbek vagyunk.

Tessék, itt van a véleményem, ezt nem mondtam el tiszteletből. Mert a játékosok kétharmadát tisztelem, és köztük volt ő is, mert ha nem is mindig a nekem tetsző módszerekkel, de tisztán tartotta fenn azt a nagy klánt, aki sokáig nagy ellenségünk volt.

ez ilyen formán korrekt és tiszteletre méltó hsz és vélemény. Ha most ezt, meg amit kimásoltam összehasonlítod, látni fogod, mi nem tetszett.

Ezért akár 10 felfele ujjacskát is adnák, ha lehetne.

részemről vita befejezve.

én jupinál sajnálom majdnem ugyan ezeket, mivel anarchba nem beszélhetünk klánokról, csak országokról. Mindig is neki akartam anarchba bizonyítani, csak kár hogy ő is abba hagyta.

vityu 12-28-2010 17:10

2010-12-28 15:01:08 A kis láma vadász(ok) (#4044) támadást indított Olümposz (#3735) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3684 hektár földet.

2010-12-28 15:01:07 Olümposz (#3735) támadást indított A kis láma vadász(ok) (#4044) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 6397 hektár földet.

Nem tudom, hogy melyik volt az agresszor, de az olümposznak gratulálok! :) Meg persze a kis lámáknak is attól függően, hogy védők, avagy támadók voltak. Szerintem támadók, úgyhogy kevésbé. :)

grat a harcért srácok, lányok! :)

Hex 12-28-2010 17:24

utolsó offom:

Szeretnék vityutól elnézést kérni a kifakadásom és a hangnemem miatt.

Merengő 12-28-2010 18:13

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 274365)
2010-12-28 15:01:08 A kis láma vadász(ok) (#4044) támadást indított Olümposz (#3735) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3684 hektár földet.

2010-12-28 15:01:07 Olümposz (#3735) támadást indított A kis láma vadász(ok) (#4044) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 6397 hektár földet.

Nem tudom, hogy melyik volt az agresszor, de az olümposznak gratulálok! :) Meg persze a kis lámáknak is attól függően, hogy védők, avagy támadók voltak. Szerintem támadók, úgyhogy kevésbé. :)

grat a harcért srácok, lányok! :)

grat nekik, nagyon jó kis harcok voltak a délután, majd következő körben be lehet másolni :) én munkában nagyon izgatottan vártam az eseményeket :)

vityu 12-28-2010 19:02

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 274366)
utolsó offom:

Azért meg is érdemeltem, de a sok csesztetéssel gondoltam hátha sikerül valamit elérni :) Bocsi érte, de ha kell folytatom! :D

csákány 12-28-2010 19:11

2010-12-28 17:01:05 Csak egy maradhat ... (#2643) támadást indított A kis láma vadász(ok) (#4044) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 6041 hektár földet.

grat :)

csákány 12-28-2010 19:24

2010-12-28 16:01:10 < macska > (#4001) támadást indított Olümposz (#3735) ellen, de a csatát elvesztette.

Úgy néz ki csak az egyik hiéna támadás jött össze

chillin' 12-28-2010 19:28

Quote:

Originally Posted by csákány (Post 274372)
2010-12-28 17:01:05 Csak egy maradhat ... (#2643) támadást indított A kis láma vadász(ok) (#4044) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 6041 hektár földet.

grat :)

Nincs orim A-ban,nem értek hozzá,csak amit itt olvasok...!!
Annyira téma volt ez a hiénázás...ahogy figyelem az Olümposzos ütés idejét és ennek.... hát :D
Én sem csípem a hiénázást,a játék része ez van....de azért ekkora mértékben,nekem ez már pofátlanság!

Ha előre megtervezett bla bla.... volt az ütés akkor bocsi a "Csak egy maradhat... -tól" Bár lehet rosszindulatú vagyok,de nem sok esélyt látok rá.

Merengő 12-28-2010 19:31

Quote:

Originally Posted by csákány (Post 274374)
2010-12-28 16:01:10 < macska > (#4001) támadást indított Olümposz (#3735) ellen, de a csatát elvesztette.

így már érthető miért nem ment ki az olümposz a csak egy maradhat klánra amikor beverték a kislámákat :) ahogy néztem pont két körre voltak egymásnak az ütés után

vityu 12-28-2010 19:31

Quote:

Én azért azt is figyelembe venném, hogy 2 nagy klán harcánál, ha a ráállást elmulasztottad, és oda-vissza ütés volt, akkor nem egyszerű észrevenni azt a 3-3000 hektáras emelkedést.
A szóban forgó 5 nagy országnál is csak mindössze 600 hektár pluszról beszélhetünk. Nem feltétlenül észrevehető. Mert ugye én a ráállást nem láttam, de utána se tűnt fel semmi az egyéni pontlistán. Ha a lámák így kerülnek mellénk, akkor nekem is az az első, hogy azt feltételezem, hogy ránk álltak. És mondjuk térkaput nem akarok nyitni, mert azt szeretném, hogy az ellenfél kicsit megnyugodjon, és egy kis bontás, és mehet a sereg...

Tehát egy ilyen hiénát többféleképpen is lehet értelmezni.

Hex 12-28-2010 19:33

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 274376)
így már érthető miért nem ment ki az olümposz a csak egy maradhat klánra amikor beverték a kislámákat :) ahogy néztem pont két körre voltak egymásnak az ütés után

Nem hiszem, hogy ez miatt nem jöttek. De erre, csak ő tudna felelni. Ha valakit esetleg majd érdekel, leírom, hogy én hogy láttam a támadásunkat. Vagy akit érdekel, esetleg zöldben.

Akár 12-28-2010 19:35

Quote:

Szemét hiénák!

Inkább várniuk kellett volna, amíg megtámadja őket a 2 körös klán, majd elbont, hogy kísérni se lehessen őket, és malmozzanak csak...

Szerintem, ha valakihez 2 körre esik egy klán, és úgy érzi, nem tudna hárítani, támadjon keresztbe.

csákány 12-28-2010 19:35

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 274377)
Én azért azt is figyelembe venném, hogy 2 nagy klán harcánál, ha a ráállást elmulasztottad, és oda-vissza ütés volt, akkor nem egyszerű észrevenni azt a 3-3000 hektáras emelkedést.
A szóban forgó 5 nagy országnál is csak mindössze 600 hektár pluszról beszélhetünk. Nem feltétlenül észrevehető. Mert ugye én a ráállást nem láttam, de utána se tűnt fel semmi az egyéni pontlistán. Ha a lámák így kerülnek mellénk, akkor nekem is az az első, hogy azt feltételezem, hogy ránk álltak. És mondjuk térkaput nem akarok nyitni, mert azt szeretném, hogy az ellenfél kicsit megnyugodjon, és egy kis bontás, és mehet a sereg...

igen,lehet én csak megállapítottam,nincs ezzel semmi bajom:)

vityu 12-28-2010 19:36

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 274377)

Persze azt sem mondom, hogy nincs ezeregy árulkodó jel, mert mondjuk biztos észrevettem volna 1-2-t, de ha felületesen figyeled, akkor nem látod meg.

Mindezt csak azért írtam le, mert mikor befért a csak egy maradhat írtam hex-nek, hogy csakugyan könnyebb-e megtartani a földet, aztán beszélgettünk kicsit, és kv-nál derült ki neki is, amikor kikerült az események közé, hogy ez bizony hiéna lett...

vityu 12-28-2010 19:37

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 274378)
Nem hiszem, hogy ez miatt nem jöttek. De erre, csak ő tudna felelni. Ha valakit esetleg majd érdekel, leírom, hogy én hogy láttam a támadásunkat. Vagy akit érdekel, esetleg zöldben.

Bocsi, én leírtam szerintem részleteket, igen picit, ha gondolod kiszedem.

Hex 12-28-2010 19:38

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 274382)
Bocsi, én leírtam szerintem részleteket, igen picit, ha gondolod kiszedem.

maradjon :)

Lacinak ajánljuk ezt az ütést :)

csákány 12-28-2010 19:41

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 274381)
Persze azt sem mondom, hogy nincs ezeregy árulkodó jel, mert mondjuk biztos észrevettem volna 1-2-t, de ha felületesen figyeled, akkor nem látod meg.

Mindezt csak azért írtam le, mert mikor befért a csak egy maradhat írtam hex-nek, hogy csakugyan könnyebb-e megtartani a földet, aztán beszélgettünk kicsit, és kv-nál derült ki neki is, amikor kikerült az események közé, hogy ez bizony hiéna lett...

Akkor szembesült vele,de kár,h csak 1 sereg ment :D

Pool 12-28-2010 19:43

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 274366)
utolsó offom:

tőlem nem? :eek:

Pool 12-28-2010 19:45

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 274383)
maradjon :)

Lacinak ajánljuk ezt az ütést :)

Kilépett a fék, rögtön halad a szekér :D

Pool 12-28-2010 19:51

Ha ezt Laci megérhette volna...:(

Remedy 12-28-2010 19:54

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 274386)
Kilépett a fék, rögtön halad a szekér :D

Vicces hogy nekem is epp ez jutott eszembe. :)

Gratula az Olumposznak, es Gratula a Csak egynek is a szemfulessegert!

Wolfi 12-28-2010 19:57

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 274387)
Ha ezt Laci megérhette volna...:(

Pool Te tutira beteg vagy:) (jó értelemben) tetszik az effajta humor

ja grat a győztes klánoknak

Pool 12-28-2010 20:03

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 274389)

Csak Hex miatt, nehogy már ne legyen igaza, ha már leparasztozott :D

Hex, aztán csak nem Te lettél a klánvezér? :D

Vagy ahhoz kicsi vagy?

vityu 12-28-2010 20:06

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 274389)

Néha tényleg vannak jó poénjai, ezt aláírom :D

Hex 12-28-2010 20:11

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 274390)
Csak Hex miatt, nehogy már ne legyen igaza, ha már leparasztozott :D

Hex, aztán csak nem Te lettél a klánvezér? :D

Vagy ahhoz kicsi vagy?

jelenleg én vagyok a klánvezér.

Wolfi 12-28-2010 20:13

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 274378)

engem érdekelne:) 305748 ide kérem a ződet ha lehet thx

Pool 12-28-2010 20:17

Hex, ide is le lehet írni, hogyan láttad a támadásotokat, legalább tanulunk belőle :D

All times are GMT +1. The time now is 18:28.