Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Goldy 09-11-2008 09:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 190363)
Anno hívtam a szolgáltatómat, hogy no akkor a továbbiakban szolgáltatóváltás. Kérdezi a csaj, hogy miért. Mondom nézze meg az utóbbi fél év hibajegyzékét. Hallgatás, majd "ööö, látom volt néhány hiba..." :D:D:D

És ezek után leszel hihetetlenül fontos ügyfél akinek bombajó ajánlatot is tudnak tenni csak maradjon :)

Ati 09-11-2008 09:15

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 190364)
És ezek után leszel hihetetlenül fontos ügyfél akinek bombajó ajánlatot is tudnak tenni csak maradjon :)

Tettek is egyből, hogy és ha olcsóbban adnák... Csakhát nem az árral volt a probléma, hanem a szolgáltatással, innentől ugye tök mindegy, hogy mennyibe kerül... :) Heti vendég volt nálam a szerelő, minden héten kaptam csodaszép vadiúj modemet is. Csakhát semmi nem segített, igazából ők se jöttek rá, hogy miért nem működik nálam a net ilyen sűrűn.

Zacis 09-11-2008 12:59

Az üzeneteimet nem tudom aláírni!!!
Ezért dühöngöm!!!!!

Ati 09-11-2008 13:07

Quote:

Originally Posted by Zacis (Post 190381)
Az üzeneteimet nem tudom aláírni!!!
Ezért dühöngöm!!!!!

Majd idővel az is menni fog. :)

Zacis 09-11-2008 13:11

Még mindig nem...:)
Nem találom az aláírás funkciót.

Ati 09-11-2008 13:12

Quote:

Originally Posted by Zacis (Post 190383)
Még mindig nem...:)
Nem találom az aláírás funkciót.

Mert még nincs olyanod. Majd ha már elég régóta vagy aktív tagja a fórumnak, akkor lesz.

Kutyuleee 09-11-2008 13:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 190366)
Tettek is egyből, hogy és ha olcsóbban adnák... Csakhát nem az árral volt a probléma, hanem a szolgáltatással, innentől ugye tök mindegy, hogy mennyibe kerül... :) Heti vendég volt nálam a szerelő, minden héten kaptam csodaszép vadiúj modemet is. Csakhát semmi nem segített, igazából ők se jöttek rá, hogy miért nem működik nálam a net ilyen sűrűn.

nekem a 12. modem cseréje után rájöttek,hogy 1 villám kisütött vmi panelt az egyik központi egységükben, amitől néha megfőtt a modem:) de legalább azóta nincs vele gondom.

Ati 09-11-2008 13:25

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 190386)
nekem a 12. modem cseréje után rájöttek,hogy 1 villám kisütött vmi panelt az egyik központi egységükben, amitől néha megfőtt a modem:) de legalább azóta nincs vele gondom.

Nálam nem jöttek rá. Jöttek mindenfélét mérni a vonalon, de persze OLYANKOR mindig épp jó volt, szóval hiába mérték, nem találtak semmit.

De ez a mérés is jó volt, mert abból állt, hogy minden előzetes értesítés nélkül (pl bekopog) fogta a kábel kinti végét, és lehúzta. :D Én meg nézem, hogy hé, ember, dolgoznék, esetleg ha legalább szólna, hogy kivágja alólam a netet, vagy valami... :D

Dus 09-11-2008 13:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 190387)
Nálam nem jöttek rá. Jöttek mindenfélét mérni a vonalon, de persze OLYANKOR mindig épp jó volt, szóval hiába mérték, nem találtak semmit.

De ez a mérés is jó volt, mert abból állt, hogy minden előzetes értesítés nélkül (pl bekopog) fogta a kábel kinti végét, és lehúzta. :D Én meg nézem, hogy hé, ember, dolgoznék, esetleg ha legalább szólna, hogy kivágja alólam a netet, vagy valami... :D

A baj az, hogy ilyemik szinte minden szolgáltatónál vannak :)

Nincs normális szolgáltató, max az olyan, aminek már tényleg elfogadhatatlan az ára...De van majdnem rendes szolgáltató ami bőven megteszi :)

Zacis 09-11-2008 13:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 190384)
Mert még nincs olyanod. Majd ha már elég régóta vagy aktív tagja a fórumnak, akkor lesz.

köszönöm, okosabbá lettem, vityut is kérdeztem, de ő csak iriggyebbé tett, mert neki müködik.

All times are GMT +1. The time now is 12:06.