![]() |
pffff!!!!
Ez marha jó:) Akkor figy:) :) :) :D :D :D :p :p :rolleyes: :rolleyes: Most már igazi és bátor Harcos lettem remélem:o :) :p ;) :D :rolleyes: :cool: :eek: |
Quote:
Ugyis tudom ki a király:D És ki a legjobb fej:) Na és akkor a párbajosoknak szól akik ott voltak: Nálatok a tapasztalat nálam a tudás:) Szecsát 3.párbajomra odanyomom(ha minyom):)Ha nem így lesz akkor nem irok ide többet ebbe a topicba:) DE ha így akkor megbocsátok dragnak mivel akkor ráébred,hogy kia király:DÉs szecsa elismeri nálam a tudás:DMeg ez erő:D Még jobb is vaok mint ő:D Ja és nem érdekel a piros engem:D |
Ja meg ha nyerek akkor mindenki elismeri,hogy Ati a legjobb fej:D
|
engem se:D
Ez nem ér annyit!!! Aki ez alapján minősít ls ezt a topicot olvassa és ráadásúl nem is szereti olvasni az egy marha!!! |
gondoltam eszek 1 kis zoldsegsalatat, de mar nincs szukseg ra, itt annyira tarkabarka volt jonehany hozzaszolas. ;)
|
Tévedés
Quote:
Közbe meg nem..mielött azthiszik páran ,hogy segget nyalsz én javítok! Ati=Ati Ati=Atiii:D Bár lehet Ati is jó fej:) |
Az unalmas és idegesítő topicban most is unatkozik pár ember:D
Atiii, Harcosok, lacqa, Smooth Scroller....igaz ezek közűl kettő én vagyok:D :D ja meg 2 vendég:) |
Ati+Ildi ti királyok vagytok most komolyan:D
Na és akkor csak igaz amit vallok magamról: Kevesen ismerik de azok szertik:D Mert ti nem ismertek drag szecsa +synekel meg mit tom én kik:) de akik ismernek azok mind birnak:D És akkor:Kevesen ismerik de azok szeretik:) Ja és ati a legjobb fej na meg ildi:) Na meg peti:)(bár lehetne néha beszédesebb de kakor is jó fej) na meg ákos:)tudjátok shaver:) na meg még ott van Tk banda:D(nem térkapu:P) na meg Harcosok:D Na meg Tamás:D hát ő is röhely:D techno is jó fej volt anno:)cska már nem jár msn-re cska évente:( |
DE itt jön elő aki ismer szeret:)
Nme is kérem öket és már 2-en is ajánlják,hogy rendeznek párbajt vasárnapra:)És mehetek az orijukkal:) Jaaa meg most hallom a hirt:Gooo levágták:DNem érdekel ki mit mond ugyse válhatja meg a világot:DCsak én és a haverom azaz a mikrofon:D |
Quote:
én lennék harcosok:D Mert van még sok de én vagyok a Harcosok Harcosok:D |
All times are GMT +1. The time now is 05:58. |