Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Hex 07-23-2011 12:06

1189, összesen pedig: 2989 :D

Cassandra 07-23-2011 14:21

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 290606)
Azért lehet nem ártana egy telefon az OH-nak...

Az valszeg meglesz, mert konkrét/biztos választ nem kaptam.

Hex 07-23-2011 14:32

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 290617)
Az valszeg meglesz, mert konkrét/biztos választ nem kaptam.

hát pedig ennél konkrétabban nem lehetett írni... Rokonom is telefonált nekik, te is telefonálhatsz, de ugyan ezt fogják mondani...

Viszont ha nem hiszed el azt, amit más mond, akkor miért kérdezed meg?

szerk.: ő tavaly érettségizett újra matekból

Cassandra 07-23-2011 14:41

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 290618)
hát pedig ennél konkrétabban nem lehetett írni... Rokonom is telefonált nekik, te is telefonálhatsz, de ugyan ezt fogják mondani...

Viszont ha nem hiszed el azt, amit más mond, akkor miért kérdezed meg?

szerk.: ő tavaly érettségizett újra matekból

elhiszem, csak a szitu más. Ő használta a felvételinél az eredeti érettségi jegyeit, én azt nem használhatom, mivel nem lenne mag velük a pontom.
Ergo 2 tantárgyból kell teljesen új vizsgát tennem, amikből eddig ráadásul nem vizsgáztam. Nem nyilvánvaló, hogy ezesetben is lehet-e két részletbe szedni.

Konkrétan ilyen esetet csak Vityu vázolt fel, de ő sem merte biztosan állítani, hogy úgy van.

Hex 07-23-2011 15:06

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 290619)
elhiszem, csak a szitu más. Ő használta a felvételinél az eredeti érettségi jegyeit, én azt nem használhatom, mivel nem lenne mag velük a pontom.
Ergo 2 tantárgyból kell teljesen új vizsgát tennem, amikből eddig ráadásul nem vizsgáztam. Nem nyilvánvaló, hogy ezesetben is lehet-e két részletbe szedni.

Konkrétan ilyen esetet csak Vityu vázolt fel, de ő sem merte biztosan állítani, hogy úgy van.

lényegében azért nem látok semmi különbséget, mert egy dolog nem változott. Mégpedig az, hogy mindenkinek a legkedvezőbb pontozást alkalmazzák, veszik figyelembe. Ez nem változott. Én biztos vagyok benne, hogy nem lesz nálad sem probléma ebből

Cassandra 07-23-2011 15:18

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 290620)
lényegében azért nem látok semmi különbséget, mert egy dolog nem változott. Mégpedig az, hogy mindenkinek a legkedvezőbb pontozást alkalmazzák, veszik figyelembe. Ez nem változott. Én biztos vagyok benne, hogy nem lesz nálad sem probléma ebből

Pontosan ezért mondom, hogy a logika azt mondatná velem is, hogy rendben kéne így is lennie, viszont láttam már érdekes dolgokat. Pl most hogy olvastam az OH honlapját, akkor is. Ezeknél sose lehet tudni, tapasztalatokra voltam kíváncsi, csak a jelek szerint pontosan ilyen másnak sem volt még.:)
Én meg ezt a felvételi eljárást abszolút nem ismerem nekem csak a korábbi rendszerhez volt szerencsém.

Hex 07-23-2011 15:23

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 290621)
Pontosan ezért mondom, hogy a logika azt mondatná velem is, hogy rendben kéne így is lennie, viszont láttam már érdekes dolgokat. Pl most hogy olvastam az OH honlapját, akkor is. Ezeknél sose lehet tudni, tapasztalatokra voltam kíváncsi, csak a jelek szerint pontosan ilyen másnak sem volt még.:)
Én meg ezt a felvételi eljárást abszolút nem ismerem nekem csak a korábbi rendszerhez volt szerencsém.

regisztrálj a www.felvi.hu-ra, ott sok okosságot fogsz találni, még kalkulátorokat is.

csabi 07-23-2011 16:36

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 290622)
regisztrálj a www.felvi.hu-ra, ott sok okosságot fogsz találni, még kalkulátorokat is.

s lehet itt is jelentkezni, ami jobb, mint a postai út szerintem.

Pool 07-24-2011 10:29

http://sportszelep.nso.hu/sportszele...-video-2087293

lessétek meg, megéri :D:D:D

Pool 07-24-2011 10:36

Lehet így is szurkolni:

All times are GMT +1. The time now is 17:29.