Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A 2010-es év legjobb Hódítósa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4070)

Ati 09-24-2010 14:31

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 264939)
Pffff, ez így sztem nevetséges. Azt hittem a párbaj van értünk és nem mi a párbajért. :( Ha nincsenek egyező időpontok, miért nem lehet várni akkor 1 hetet vagy tenni jövő hétköznapra? Így lehet várni az 5 pontos párbajokra. No, mindegy, jó játékot annak aki ráér a véletlen időpontban....

Eddig szinte mindig olyankor volt, amikor Neked is jó volt az időpont. Szerintem kibírod, hogy most az egyszer nem a számodra egyetlen megfelelő időpontban tartjuk, hanem máskor.

Pool 09-24-2010 14:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 264940)
Eddig szinte mindig olyankor volt, amikor Neked is jó volt az időpont. Szerintem kibírod, hogy most az egyszer nem a számodra egyetlen megfelelő időpontban tartjuk, hanem máskor.

Félreérted az írásomat. Többször is volt, hogy nem voltam, mert nem értem rá, a 3 órásokon is. De amikor olyat dob ki a véletlen, amit senki sem jelzett, akkor minek kell erőltetni? Várni nem lehet? Később nem lehet? Van még idő a hónapból bőven. De nem vitatkozom, majd csak jó párbaj lesz, legfeljebb belépsz Te is. :)

Ati 09-24-2010 14:37

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 264941)
Félreérted az írásomat. Többször is volt, hogy nem voltam, mert nem értem rá, a 3 órásokon is. De amikor olyat dob ki a véletlen, amit senki sem jelzett, akkor minek kell erőltetni? Várni nem lehet? Később nem lehet? Van még idő a hónapból bőven. De nem vitatkozom, majd csak jó párbaj lesz, legfeljebb belépsz Te is. :)

Ezt már egyszer eljátszottuk ám.

De leírom akkor mégegyszer: nem csak akkor ragaszkodunk mereven a párbaj előre leírt szabályaihoz, amikor azt Te szeretnéd, hanem máskor is.

Te voltál az, aki a leghangosabban ellenezte, hogy XY tovább játszhasson, mert hát le van írva, és ha le van írva, akkor annak úgy kell lennie, nincs kivétel.

Úgyhogy ezt ne szelektíven csak akkor alkalmazzuk, amikor a Te érdekeid kívánják, hanem olyankor is, amikor az Neked esetleg nem kedvez.

Pool 09-24-2010 14:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 264942)
Ezt már egyszer eljátszottuk ám.

De leírom akkor mégegyszer: nem csak akkor ragaszkodunk mereven a párbaj előre leírt szabályaihoz, amikor azt Te szeretnéd, hanem máskor is.

Te voltál az, aki a leghangosabban ellenezte, hogy XY tovább játszhasson, mert hát le van írva, és ha le van írva, akkor annak úgy kell lennie, nincs kivétel.

Úgyhogy ezt ne szelektíven csak akkor alkalmazzuk, amikor a Te érdekeid kívánják, hanem olyankor is, amikor az Neked esetleg nem kedvez.

Felőlem...
Ha Neked jó, hogy nincs senki a párbajokon, végülis bármikor lehet...
Na, szép délutánt...

Ati 09-24-2010 14:41

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 264943)
Felőlem...
Ha Neked jó, hogy nincs senki a párbajokon, végülis bármikor lehet...
Na, szép délutánt...

XY nagyon lelkes volt, biztosan itt lenne, csakhát annyira mereven ragaszkodtál az előre lefektetett szabályokhoz, hogy már nem jöhet. Most is így ragaszkodunk az előre leírtakhoz. Semmi különbség nincs, azt leszámítva, hogy akkor a Te érdekeid azt kívánták, hogy ragaszkodjunk hozzájuk, most pedig azt kívánnák, hogy ne. De ne ez legyen a döntő.

Ati 09-24-2010 14:46

Még meg is értenélek, ha valóban egy hajnal 3 órás időpont lett volna, de ez egy teljesen emberi időpont, reális eséllyel, hogy a huszonegynehány ember közül valakinek, vagy éppen többeknek is jó legyen.

J.Ati 09-24-2010 15:10

Tényleg elég jó időpont lett!

Én javasoltam volna, hogy legyen az, hogy kiírsz két időpontot, és amelyikre többen jelentkeznek azt indítod el.

Viszont jó lesz így is. Megpróbálok részt venni, hátha sikerül legalább egy 4 pontost összehozni.

Vityu!
Ha jössz párbajra vendégem vagy egy sörre :)
És, aki jön az mind vendégem egy sörre :):D

vityu 09-24-2010 15:20

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 264948)
Vityu!
Ha jössz párbajra vendégem vagy egy sörre :)

Egyszer összeszámolom, hogy mennyi sörrel jönnek már nekem emberek már csak innen a külsőről! :D

Hidd el, ha lesz felesleges 3 órám, akkor ott leszek, és ha egyszer eljutok BP-re egy hódítós találkozóra, akkor behajtom a sört. :)

J.Ati 09-24-2010 17:52

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 264949)
Hidd el, ha lesz felesleges 3 órám, akkor ott leszek, és ha egyszer eljutok BP-re egy hódítós találkozóra, akkor behajtom a sört. :)

Ok.

Remélem sikerül feljutnod Pestre.
A díjátadóra mindenképp gyere februárban!:)

Ati 09-25-2010 02:41

Ma 18 órától párbaj!

All times are GMT +1. The time now is 22:34.