![]() |
Eredeti szerző: Janesz Üzenet megjelenítése
Egyik szinten megfogunk és megtudod mi jár az oknélküli gyújtogatóknak...! azt várhatod.ugy látom nem csak az én feljövö szövijeimet gyujták végig. a kérdésemre a válasza az volt azért gyújt mert olyan a kedve,vagy nem tetszik a orinak a neve.ha egyszer elömer jönni a lenti orijával akkor megnézzem mit is tud:D engem is utól akar érni de nincs kedvem évekig várni még felér:D |
Ahhoz képest hogy egy egész faj játékbeli egyensúlya az oktalan gyújtogatókra/rengetőkre lett hagyva, meglepettnek tűnik a társaság amikor egy klán tényleg ezt teszi - csak nem kizárólag a hullákkal. :)
|
Quote:
|
Quote:
Az arc aránytalanul nagyobb, de én azt hiszem még mindig jobb mintha pl ők is elfek lennének. Aki akarja, elkerüli őket, más megméreti magát az 1 vs 6 csatában, (ahol mindig ő kezdeményez). Nem épp az ideál, de egy színfolt. :) |
Quote:
|
Vityu eltalálta a helyes felállást.de hiába vannak 8an ha csak a gyujtásig jutnak:D
a gyujtáshoz szerintem nem sok sütnivaló kell:) |
vagy a 4-4 a ellen már nem fekszik neki?túl sokan vannak az ellenböl a közelbe?
|
Bunker elf fenyíti a gyújtogatós elfet/gnómot? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Ts valahogy éreztem hogy belém kell hogy kössél valamikor:D
de nem nagyon zavar a dolog.legalább szórakoztatsz:D |
Quote:
|
amugy mi a bajod Ts a bunker elfel??
az hogy nem tudsz rajta átmenni?ezért kell lenézni?:)ez is egy játék stilus mint a gyujtagatós gnóm szerintem. de lent más a stilusom:D |
mivel én irtam erröl a dologról nem volt nehéz kitalálni kire gondoltál:cool:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
------> Ne OFF-oljunk máshol II.
|
Quote:
|
Azért ez már elég komoly :D
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten: 2010-12-12 09:01:08 triton999 (#310311) elfoglalt 133 hektárt Tudd, hogy jövök.. (#561355) országától. Mégis a legnagyobb... Gracca! |
a kicsit is meg kell becsülni!:)
|
2010-12-13 19:01:09 A kis láma vadász(ok) (#4044) támadást indított Csak egy maradhat ... (#2643) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1463 hektár földet.
|
Quote:
Totya |
Quote:
Sőt most csak a dekoltatásra van időm ..... Egyébként meg nem hiszem , hogy tiltanák a szabályok , hogy az ember a saját klánját egyhelyre berendeze a pontlistában... van akinek sikerül van akinek nem :) |
Quote:
|
Quote:
|
Pepus megtáltosodott :)
|
Quote:
na látom csak arcoskodás megy:) |
Quote:
|
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-12-13 21:01:06 Hmmm De Fincsi! (#320305) elfoglalt 542 hektárt Cipőfűző (#557971) országától. Gratula! :) |
Quote:
Egy darab táltoson nincsen, de azért köszönöm. |
2010-12-14 03:01:12 Hooch (#4065) támadást indított angyalok földje (#4051) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1515 hektár földet.
Grat:D |
Quote:
A sok piros esemény után ideje volt egy kis zöld :) |
570264 Kornélia (2)
Grat Viktor! :) Szerintem te voltál az első hulla, aki lefordult A-ból. Legalábbis én többre nem emlékszem. |
Quote:
|
Quote:
|
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-12-14 23:01:08 megtor/ló (#379074) elfoglalt 724 hektárt Jajde vicces (#118588) országától. Grat :) |
Köszi!
Hex, neked meg mi nem tetszik? :) |
Quote:
Jah és grat |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:23. |