![]() |
Quote:
|
Ha van köztetek mazoista hajlamokkal rendelkező egyén, vagy fakír, szóljon nyugodtan. Adok login nevet és jelszót az SZTE ETR-éhez.
|
"A rendszer teljes kapacitással működik a bejelentkezett felhasználók kiszolgálásán.
A jó minőségű szolgáltatás érdekében új bejelentkezésre jelenleg nincs lehetőség. Kérem próbálja meg a belépést néhány perc múlva!" Én nagyon furfangosan már 23:52-kor bejelentkeztem. 0:00-kor megnyitották a kurzusfelvételt. Természetesen az első lapváltáskor levágott a francba a rendszer.:mad: |
Quote:
Én most vettem fel a tárgyaimat. (DE-TTK) Új rendszer, a 3. mióta ide járok, de ez most bevállt. :) Egy pillanatot sem kellett várni! |
ezt nem is értem. szinte minden suliban szar a helyi rendszer, legyen az neptun vagy akármi. még kell pár év h megszokd :)
|
Mondjuk ez még mindig a szerencsésebb verzió. Nővérem annak idején mikor még fősulira járt, akkor még nem volt ETR. A kurzusokat személyesen lehetett felvenni. Mesélte, hogy volt olyan, hogy a hallgatók összeverekedtek az órákért. A legviccesebb az volt, mikor a jogász hallgatók verték egymást.
|
Felvettem a szakdolgozat I -et :(
|
Az finomnak hangzik.
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:52. |