Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Eke 07-18-2011 23:23

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 290442)
hát erre nem tudok mit mondani :D

Nekem mégis úgy tűnik hogy tudtál.

Pool 07-19-2011 11:26

http://w.kuruc.org/galeriaN/egyeb/ne...ztesiterv2.JPG

Dunaújváros...

Dus 07-19-2011 14:52

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 290391)
Ez az üzenet kifejezetten NEM TETSZETT a következő fórumozóknak:
Dus

Korábban már mások is megköszönték, de én is csak meg tudom neked köszönni, hogy mindig épületes észrevételeid vannak...

Én nem emlékszem ilyenre, de biztos így van. De mióta is kötelező észrevételeket írni a témákba??

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 290391)
De megértem, hogy ha valami nem Lanawin, akkor fingod nincs hozzá, ötleted meg végképp semmi...

He?? Ez meg hogy a fenébe került ide??
1.: Semmivel sem tettél többet hozzá a témához azokban a hozzászólásokban, amik általam nem tetszővé lettek nyilvánítva, mint én.
2.: Jó rég nem Hódítózom. Nyilvánvalóan nem fogok aktívan hozzászólni a fejlesztés témákhoz. Ezzel mégis mi a bajod??

Pool 07-20-2011 10:36

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 290490)
Én nem emlékszem ilyenre, de biztos így van. De mióta is kötelező észrevételeket írni a témákba??
He?? Ez meg hogy a fenébe került ide??
1.: Semmivel sem tettél többet hozzá a témához azokban a hozzászólásokban, amik általam nem tetszővé lettek nyilvánítva, mint én.
2.: Jó rég nem Hódítózom. Nyilvánvalóan nem fogok aktívan hozzászólni a fejlesztés témákhoz. Ezzel mégis mi a bajod??

Valaki nemrég ugyanígy megköszönte "épületes" megnyilvánulásodat...
Azért asszem, többet tettem hozzá a fejlesztéshez, mint amit te valaha is tudnál...
ha meg nem játszol, akkor a fejlesztéseknél mit keresel? Úgysem érted miről van szó...

csabi 07-20-2011 16:33

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 290517)
Valaki nemrég ugyanígy megköszönte "épületes" megnyilvánulásodat...
Azért asszem, többet tettem hozzá a fejlesztéshez, mint amit te valaha is tudnál...
ha meg nem játszol, akkor a fejlesztéseknél mit keresel? Úgysem érted miről van szó...

Pool, mért van ilyen nagy arcod, vagyis mire? :)

Merengő 07-20-2011 17:20

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 290521)
Pool, mért van ilyen nagy arcod, vagyis mire? :)

szerintem nem volt nagy arca a beidézett hsz-ben és ráadásul igaza is van. am a 9 szem elég jó tőle :)

Tsobi 07-20-2011 17:23

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 290522)
szerintem nem volt nagy arca a beidézett hsz-ben és ráadásul igaza is van. am a 9 szem elég jó tőle :)

Az nem tudás, csak idő kérdése. :p

Merengő 07-20-2011 17:37

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 290523)
Az nem tudás, csak idő kérdése. :p

neked időd nincs akkor a játékra?

Tsobi 07-20-2011 17:45

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 290524)
neked időd nincs akkor a játékra?

Nem kicsinyítem le az érdemeit, mert Pool jó játékos. De ez a játék mindannyiunk számára már túl van azon, hogy mélyebb kihívással kecsegtessen, a gyors csoportokra pedig ez hatványozottan vonatkozik. Szerintem igazat beszélek, ha azt mondom, hogy csak idő kérdése a nagyobb kék szám megszerzése. :)

Remedy 07-20-2011 17:55

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 290525)
Nem kicsinyítem le az érdemeit, mert Pool jó játékos. De ez a játék mindannyiunk számára már túl van azon, hogy mélyebb kihívással kecsegtessen

Igen? Volt mar 1 millas orszagod A-ban? Voltal mar top klan aktiv tagja, ne adj isten vezere?

Ugye, hogy vannak meg kihivasok a jatekban... :)

Nekem pl. az 1 millas orszag eleg hamar meglett koszonheto nagy reszben a tobbieknek is, de a topklan (legtobb hirnevvel rendelkezo klanra gondolok most, talan a legsikeresebb a korrektebb megnevezes) tobb eves "munka" volt...

Aztan az utolso kihivas szamomra az 1/A top 1 helye lett, par korig az is meglett, amig a pekeket utottuk (volna). :)

Tsobi, neha ugy erzem a beirasaidbol, hogy tul sokat tartasz magadrol.

All times are GMT +1. The time now is 10:58.