Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Csokibácsi 10-20-2007 13:56

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 131098)
Hát.. köszi. Csak tudnám ebben mi a jó.. :D:D:D:mad:

Pl. az, mikor vége és lehet menni haza :)

J.Ati 10-20-2007 13:57

Vagy az amikor a pénzt adják érte:)

[HTPA]GeeForce 10-20-2007 14:00

Rednben. Akkor én msot elmegyek haza. :D Majd otthonról re... :D Amúgy is lassú a céges internet... Fel van darabolva az irodában a net, és csak 4 megabit sévszálesség jut az én gépemre. :'(
Otthon van 8. Azt már valamilyen szinten sebességnek lehet nevezni, még ha nem is túl gyors. :S

Mikor lesznek már végre normális netek Magyarországon.... Mondjuk elérhető áron egy 60mega/12mega sávszélességű fix IP címes stabil kábelnet... :'(

Ati 10-20-2007 14:14

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 131088)
ÁÁááááááá:mad::mad:
Annyira jó fej vagyok,hogy az már fáj:mad::mad::mad:

Akkor hagyd abba. :D:D:D

Ati 10-20-2007 14:15

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 131105)
Mondjuk elérhető áron egy 60mega/12mega sávszélességű fix IP címes stabil kábelnet... :'(

Én ebből leszűkítem a kérdést: mikor lesz...

stabil kábelnet?

;)

[HTPA]GeeForce 10-20-2007 14:20

Na az meg a másik. :D
Amikor az ember kábelnettel játszik, és a pingem stabil 20, de a latencym úgy ugrál, hogy nem bírom lekövetni. Egy jó van benne, ritkán szakad meg. (Legalábbis errefelé.)
Most ADSL-em van otthon. Ami azért jó, mert bár 30 a pingem, de stabil a vonal, nincs delay... De hogy naponta 4x megszakad, attól a falra mászok.... Főleg amikor liga-, vagy tétmeccset játszok valami játékkal mondjuk egy netes versenyen... És megszakad a vonal, kilagolok a játékból, és kapok egy 'leave' pointot. GRRRRRR...

Valahogy a kettőt kéne ötvözni. Stabil vonal stabil latency-vel. :D 8 megabyte konstans letöltéssel, és 1,5 MB feltöltéssel.

Ezek a 8 megás ADSL-ek olyan lassúak, hogy kész... Hát mire lejön valami azzal az 1 MB/sec letöltéssel... ÁÁÁÁRG.
Na mindegy. Majd lesz jobb.... Csak győzzük kivárni. :S :(

Ati 10-20-2007 14:23

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 131112)
Amikor az ember kábelnettel játszik, és a pingem stabil 20, de a latencym úgy ugrál, hogy nem bírom lekövetni. Egy jó van benne, ritkán szakad meg. (Legalábbis errefelé.)

Nálam hetente cseréltek modemet. Persze ez csak ilyen látszatmegoldás volt, mert amikor kicserélték, akkor épp mindig működött, szóval egész biztosan nem azzal volt a baj. :) De nem tudták megmondani, hogy pontosan mitől is. :(

Quote:

Valahogy a kettőt kéne ötvözni. Stabil vonal stabil latency-vel. :D 8 megabyte konstans letöltéssel, és 1,5 MB feltöltéssel.

Ezek a 8 megás ADSL-ek olyan lassúak, hogy kész...

Ja kérem szépen, akinél van 8 megás adsl. ;)

Nálam (főváros) a 4 megát se bírja el. :(

[HTPA]GeeForce 10-20-2007 15:43

A modemcserélgetős műsort egyébként az ADSL-emmel is ljátszották.... Bár nem annyiszor. Volt, hogy 2 hónap alatt 7 bejelentést tettem, ebből 3x volt modemcsere.

Ultraidegesítő, amikor 2 héten keresztül naponta 90x szakad a kapcsolat. Tulajodnképpen van is neted, meg nincs is...

Remedy 10-20-2007 15:49

Quote:

Ezek a 8 megás ADSL-ek olyan lassúak, hogy kész... Hát mire lejön valami azzal az 1 MB/sec letöltéssel... ÁÁÁÁRG.
Na mindegy. Majd lesz jobb.... Csak győzzük kivárni. :S :(

Nemtom mihez vagy szokva, de szerintem az 1MB/sec igenis nagyon gyors... :)

[HTPA]GeeForce 10-20-2007 16:06

Az 1 MB-hez vagyok szokva. Ugyanis 8 Mb netem van. :D Ami ugye 8-cal leusztva 1 MB. :D
:p

Pedig nem is vagyok fővárosi.. Vagyis az vok csak nem ott élek. Mindegy. A netem nem ott van. Lehet, hogy ez gyorsnak számít Magyarországon, de attól még ****lassú... :S

Xeper 10-20-2007 20:04

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 131134)
Lehet, hogy ez gyorsnak számít Magyarországon, de attól még ****lassú... :S

Jahh nekem is Gbit ethernetem van a gépben, mégsem jön annyival a net -tiszta szégyen :p

[HTPA]GeeForce 10-21-2007 17:47

XD
Biztos a szomszédok lopják tőled a netet, és terhelik a sávszélességedet.

(Mondjuk letöltik a világ népességnyilvántartását... Kétszer. És miközben töltik, vissza is osztják. Torrent. :D)

[HTPA]GeeForce 10-24-2007 09:21

Írtam volna levelet Csokibának, de nem tudtam elküldeni, mert visszadobta a rendszer... :mad:
Tök gáz, mert csomó dolgot leírtam, és eltűnt az egész.... :mad: :S

Asszem megtelt a 'postafiókja', mert valami olyasmi üzenettel jött vissza, hogy Csokibá elérte a megengedett kvótát. :S
Sajnos nem olvastam el pontosan a hibaüzenetet, mert tök összeomlottam idegileg, mert valami hülye időpontban írtam, amikor nem volt időm újraírni.... :mad: :S

:(

Csokibácsi 10-24-2007 10:19

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 131648)
Írtam volna levelet Csokibának, de nem tudtam elküldeni, mert visszadobta a rendszer... :mad:
Tök gáz, mert csomó dolgot leírtam, és eltűnt az egész.... :mad: :S

Asszem megtelt a 'postafiókja', mert valami olyasmi üzenettel jött vissza, hogy Csokibá elérte a megengedett kvótát. :S
Sajnos nem olvastam el pontosan a hibaüzenetet, mert tök összeomlottam idegileg, mert valami hülye időpontban írtam, amikor nem volt időm újraírni.... :mad: :S

:(

Ja, sok meszidzs jött aztán elértem az 50-es limitet :)
Még nem volt ilyen, most ezen is túlestem :P

mod: de nem a lottó heti nyerőszámait akartad elküldeni, amit csak nekem akartál elmondani és Te nem játszottad volna meg őket, ugye? Mert akkor én is összeomlom idegileg :P

J.Ati 10-24-2007 12:50

50 tolim nyomtalanul eltűnt!
Nem találtam rá magyarázatot ,hogy miért és hova tűntek:confused:
-Nem buktak le (,ha lebuknak több tűnik el)
-A lakitekijeimmel se volt gond
-És még csak kocsmát se építettem

Lehet teleportáltak valahova?!
Aki látja őket,küldje szépen vissza hozzám!Köszi:)

Croissant 10-24-2007 12:52

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 131676)
50 tolim nyomtalanul eltűnt!
És még csak kocsmát se építettem

Talán ez lehet a baj :)

J.Ati 10-24-2007 12:59

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 131679)

hehe naon vicces vagy:p
Volt kocsmám és tele is volt:)
Átnéztem minden eseményt,de sehol nem vettem észre,hogy hol tűnt el az 50 toli.
Arra is gondoltam,hogy álmomba felketem és eladtam 50-et,de megnéztem az eseményeket is és sehol nem volt eladva.
Tehát eltűntek:(
Most viszont lépnem kell,majd csak kiderül hova lettek.

bitboss 10-24-2007 14:26

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 131679)
Quote:

Originally Posted by Attila(:
Originally Posted by Attila(:
50 tolim nyomtalanul eltûnt!
És még csak kocsmát se építettem

lehet, hogy abbol vette észre a tolieltünést, hogy lett 50 üres kocsmahely a tanácsadók oldalon. és ez adódhat abbol, hogy kocsmát épit de nem képzi tele.

Dragi 10-24-2007 17:28

Miért nincs egyesekbe annyi gerinc hogyha ír nekem akkor utánna nem tilt le hogy tudjak válaszolni :) Szánalom .....

Tsobi 10-24-2007 17:59

Hmm .. hogy lehet az,hogy alábontottam az ellennek,be is jutottam,de úgy veszi a rendszer,mintha felülről ütöttem volna be ..?P pedig Ő nem bontott ... :mad:

Tsobi 10-24-2007 17:59

Ez most bosszant ...

Ati 10-24-2007 18:17

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 131745)
Miért nincs egyesekbe annyi gerinc hogyha ír nekem akkor utánna nem tilt le hogy tudjak válaszolni :) Szánalom .....

Lehet, hogy már előtte letiltott, csak elfelejtette. :)

Ati 10-24-2007 18:17

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 131746)
Hmm .. hogy lehet az,hogy alábontottam az ellennek,be is jutottam,de úgy veszi a rendszer,mintha felülről ütöttem volna be ..?P pedig Ő nem bontott ... :mad:

Az ütés pillanatában levő pontérték számít.

Dragi 10-24-2007 18:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 131749)
Lehet, hogy már előtte letiltott, csak elfelejtette. :)

előtte fél perce még írtam neki :))) és közbe ő még írt is vissza :) mindegy megoldottam :))) Bár lehet ennek te nem örülsz :D

Synkel 10-24-2007 18:58

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 131751)
előtte fél perce még írtam neki :))) és közbe ő még írt is vissza :) mindegy megoldottam :))) Bár lehet ennek te nem örülsz :D

Feltörted a szervert, és oldottad a tiltást hogy tudj neki ződelni?

Ati 10-24-2007 19:08

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 131751)

Ez egy "érdekes" beszélgetés lehet mindenesetre... :)

Dragi 10-24-2007 19:29

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 131752)
Feltörted a szervert, és oldottad a tiltást hogy tudj neki ződelni?

hmmm ennyire jól álcázom magam Boszinak ?:)))

Dragi 10-24-2007 19:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 131754)
Ez egy "érdekes" beszélgetés lehet mindenesetre... :)

felettébb érdekes :p :)

Tsobi 10-24-2007 19:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 131750)
Az ütés pillanatában levő pontérték számít.

Egenn .. de se nem bontott,az én értékem jóval alatta volt .. mindegy :)

Ati 10-24-2007 19:48

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 131761)

Remélem beleszámoltad, hogy épületbontás után például beköltöznek emberek, akik így növelik az értékedet.

Kubbi 10-24-2007 20:02

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 131761)

És ha most megnézed a pontlista beli helyezésedet, fölötte, vagy alatta vagy?

Ati 10-24-2007 20:40

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 131764)
És ha most megnézed a pontlista beli helyezésedet, fölötte, vagy alatta vagy?

Ez ütésnél lényegtelen, az aktuális értékek számítanak.

Kubbi 10-24-2007 20:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 131767)
Ez ütésnél lényegtelen, az aktuális értékek számítanak.

Azért írtam, mert én úgy vettem észre, hogy:
Támadok, felette vagyok, és alá bontok. A pontlistában még mindig felette maradok.
Jön a csata, gép megnézi, pontban alatta vagyok, tehát felfele megy a támadás. Körváltás, én alá kerültem ő felettem van, de pontban már kevesebbje van ha sikeres földfoglalás történt.
És csak köv körben lesz alattam
Vagy
Alá bontok, ő alám bont, jön a csata gép nézi, kevesebb pontja van, lefelé ütök. Körváltás után fölötte vagyok. És csak köv körben lesz pontérték szerint a helyén.

Ati 10-24-2007 20:58

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 131768)
Azért írtam, mert én úgy vettem észre, hogy:
Támadok, felette vagyok, és alá bontok. A pontlistában még mindig felette maradok.
Jön a csata, gép megnézi, pontban alatta vagyok, tehát felfele megy a támadás. Körváltás, én alá kerültem ő felettem van, de pontban már kevesebbje van ha sikeres földfoglalás történt.
És csak köv körben lesz alattam
Vagy
Alá bontok, ő alám bont, jön a csata gép nézi, kevesebb pontja van, lefelé ütök. Körváltás után fölötte vagyok. És csak köv körben lesz pontérték szerint a helyén.

Csata előtt alábontasz. Örülsz, hogy 2 ponttal kevesebbed van, felfele fogsz ütni. Jön a körváltás, bejön pár embered, és 8 ponttal többed lesz. Csatakor már felette vagy. Földet viszel tőle, így mégjobban fölé kerülsz.

Kubbi 10-24-2007 21:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 131769)
Csata előtt alábontasz. Örülsz, hogy 2 ponttal kevesebbed van, felfele fogsz ütni. Jön a körváltás, bejön pár embered, és 8 ponttal többed lesz. Csatakor már felette vagy. Földet viszel tőle, így mégjobban fölé kerülsz.

DE még mindig nem értem. :)
Tehát:
Alábontok, pontban kevesebbem van, de pontlistán felette vagyok.
Nem jön be annyi paraszt így alatta maradok. Jön a csata felfelé támadok. pontlista rendezés, pontlistán alá kerülök, közvetlenül ütés után felettem marad, de mivel leföldeltem pontban kevesebbje lesz.
Illetve ami példát Te írtál:
Alábontok, örülök hogy 2 pontal kevesebbem van, jön a körváltás, bejönnek a parasztok, és több pontom lesz. Felette leszek, és lefelé támadok.
Beütök, neki mégkevesebb pontja lesz. De ütés utáni körben ugyanúgy felette maradok.
Vagy nem jól tudom?!

Ati 10-24-2007 21:26

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 131770)
DE még mindig nem értem. :)
Tehát:
Alábontok, pontban kevesebbem van, de pontlistán felette vagyok.
Nem jön be annyi paraszt így alatta maradok. Jön a csata felfelé támadok. pontlista rendezés, pontlistán alá kerülök, közvetlenül ütés után felettem marad, de mivel leföldeltem pontban kevesebbje lesz.
Illetve ami példát Te írtál:
Alábontok, örülök hogy 2 pontal kevesebbem van, jön a körváltás, bejönnek a parasztok, és több pontom lesz. Felette leszek, és lefelé támadok.
Beütök, neki mégkevesebb pontja lesz. De ütés utáni körben ugyanúgy felette maradok.
Vagy nem jól tudom?!

Ez oké, de ezeknek mi köze ahhoz, hogy hogy lehet lefele támadni, ha egyszer alábontottál?

Kubbi 10-24-2007 21:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 131772)
Ez oké, de ezeknek mi köze ahhoz, hogy hogy lehet lefele támadni, ha egyszer alábontottál?

Szerintem annyi, hogy ha alá került bontással, akkor az ütés utáni körben a pontlistában alatta van. És ekkor nyilván felfelé támadott.
(Tehát pl ütött 09kor a kv-kor, és 15kor ütés után már alatta van, ha megnézi a pontlistát)
Ha fölötte maradt a pontlistán az ütés utáni körben, akkor nem bontott alá. Mert bejött a paraszt, mert a másik szintén bontott.
És ha megnézi 15kor a pontlistát azt kell hogy lássa, hogy a másik tag alatta van a pontlistában, függetlenül attól, hogy aktuálisan mennyi a pontértéke. (esetlegesen több, mint a támadóé)
Ezért kérdeztem, hogy ütés utáni körben felette van-e vagy sem.

Ati 10-24-2007 21:38

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 131774)
Szerintem annyi, hogy ha alá került bontással, akkor az ütés utáni körben a pontlistában alatta van. És ekkor nyilván felfelé támadott.

Annak, hogy hol vagy a pontlistában, SEMMI köze a felfele/lefele ütéshez.

Kubbi 10-24-2007 21:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 131775)
Annak, hogy hol vagy a pontlistában, SEMMI köze a felfele/lefele ütéshez.

Én nem azt mondom hogy köze van!
Hanem azt hogy ha visszanézem a pontlistát nem azt mondom meg hogy merre fogok ütni, hanem azt hogy merre ütöttem.
De mindegy, akkor én tudom rosszul. :)

Cassandra 10-24-2007 22:03

Újabb este a balesetin.:S
Beszólok annak a rokonomnak aki élével felfele beejtette a fazekak közé a legélesebb konyhakésünket...
És beszólok magamnak, amiért sikerült ezt is telibe kapnom...:p

Azt tudtátok, hogy ha vérzel még foglalkoznak is veled az ügyeleten? És hogy a többiek marha csúnyán néznek, ha te tíz perc alatt végzel, míg ők órákig ülnek ott.:D

All times are GMT +1. The time now is 06:43.