![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Viszont husszú távra kell gondolkodni, azért 778,.41 nap és cca 2,13 év nem kis idő. :D |
észak és abban mi lenne az élvezet, hogy odaállsz, kimész 7m lóval bevered és első vagy? ez volt a topklán csata. ehhez igazából nem kell komolyabb felkészültség.
lehet én vagyok naív, de hamár a két legnagyobb klán harcol akkor azért legyen az tényleg teljes szintet átfogó, taktikázó csata és tényleg győzzön a jobbik. és úgy halkan megkérdezem: miért gondolod, hogy SZK-s oriként belebeszélhetsz más klánok diplomáciájai folyamataiba, esetleges támadásaiba? |
Quote:
Pedig nem. :) Ezeket a dolgokat, amiket most nem ertesz, meg fogod erteni egy heten belul, hogy miert is nincs csata... (egyelore) Mivel eleg regota van klanmnt a ket klan kozott, van bennunk annyi gerinc, hogy nem azt mondjuk: "Helo, holnaptol harc!" (gondolom koztetek es monro kozott sosem volt klanmnt, vagy ha igen, nem egy napos hataridovel bomlott) Es azt is latod majd, hogy nem rajtunk mult. De mivel en ismerem a teljes hatteret, megertem Serget teljesen. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Túl nagy a beharangozó reklám :D nem várok valami nagy durranásra :)
|
Quote:
Szerinted annyiból állna, hogy kimegy 7M ló, egy csata és vége? :D Ejnye, ez tényleg érdekes lenne. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tehát az előző cca. 2,5 évben a nagy semmittevés nem úgy nézett ki,hogy volt két top klán és az MNT,hanem volt A top klán és voltak az üldözők,akik egymással versengtek a feljebbjutásért. A csatákból a Big gun került ki győztesen,így sokkal közelebb kerültek a Pannonhoz. Időközben több nagy és sikeres klán is fel-,összeomlott. Zoli,szerintem mielőtt hasonló véleményeket fogalmaznál,tájékozódj egy kicsit. |
Zoli, úgy osztod az észt hogy halvány lila pukid nincsen 2 éve :) Csak annyit tennék hozzá hogy harmad akkora volt a Big és már második volt, ráadásul már nem tudsz 225ért fedezni mint régen. Már nincs fajválasztás nélküli felfedeztetés majd betonelf.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De tudod mit, legyen igazad! |
Quote:
2. Eddig eletedben ez volt a legnagyobb butasag, amit valaha mondtal, pedig igazan kemenyen probalkozol, hogy minel tobb sikeredjen... |
Quote:
remélem nem haragszol meg, ha nem válaszolok :) |
Nem hiszek a szememnek ... :(
|
Quote:
Mit bizonyítsak? Szerencsére nem, az egy hadi klán volt, ami elszenvedte a legnagyobb ütést és úgy hogy csicsikált. :) Persze ettől a tény még tény marad, de akkor legalább mertek a nagy orik is játszani, nem klán MNT, meg csak a szánk járt. :) Akik letamagocsikirályoztak, mind megvertük nem 1x, nem 2x, nyilván ez nem tetszett egyiknek se soha, a vereséget, meg ők soha nem ismerték volna el, a háttérről meg ahogy mondani szoktad lila pukijuk sem volt soha. :D:D |
Quote:
|
Quote:
Kiszámolás, nem számolgatni kell hanem sereget indítani. :D |
Quote:
Ez egy szabad elvű Topic és így is fog maradni. :D Tehát hogy félreértés ne essék, nem arról szól, hogy a "Győztest úgy sem kérdezik meg hogyan győzött" - vagy úgy is leugatjuk ha kérdezősködik valaki, esetleg kívülről úgy tűnik, nem volt minden rendben, hanem pont arról, hogyan is mentek azok az ütések? :) |
Quote:
|
Quote:
1. miert folytal bele, tokre nem ertesz semmit az egeszbol, vmi kenyszered van Neked is, hogy mindenbe beledumalj? :) 2. mit is akarsz mondani, hogy jon ehhez az egeszhez a gyoztes, es a mondanivalod masodik reszet ugy ahogy van nem is ertem. De bevallom, nem is erdekel. :) En azt mondtam, hogy a masik szemelyes sertegetese, aminek a hoditohoz semmi koze nincs, nem ide valo. Es igazabol sehova. Vhogy ketlem, hogy ezt szeretned itt olvasni, hogy "Te *** ... .futty sipp ...**, menj a ...***, mert akkor egy ... vagy" Es barmennyire is szeretnel szabadelvuseget, nagyon remelem hogy ez semmilyen topicban nem lesz itt megengedve, akarki is nyitotta... |
Quote:
"Vhogy ketlem, hogy ezt szeretned itt olvasni, hogy "Te *** ... .futty sipp ...**, menj a ...***, mert akkor egy ... vagy" - " Ilyet nem fogsz olvasni, esetleg olvastál már? Amúgy sem érthetőek a *-ok, így meg nem lenne értelme. :D |
Quote:
Más: ez az oldal müxik egyáltalán még? : http://hodito-druida.gportal.hu/ :confused: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:21. |