Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Ati 08-05-2008 09:57

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 185523)
mi alapján Serg az első? Én akarok lenni az első :D:D:D

Mégegy jelentkező, aki meg akarja előzni Serg klánját. :D:D:D

Északföld 08-05-2008 12:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 185524)
Mégegy jelentkező, aki meg akarja előzni Serg klánját. :D:D:D

Ati már elmondtam, hogy abszolút első az aki a 0. helyen van, szval esélyetek sincs megelőzni Északot! :D:D:D:D:D:D:D

Északföld 08-05-2008 12:30

Quote:

Originally Posted by Arwen (Post 185522)
Azt hiszem nem titok, hogy ha már idáig eljutottunk, nem fogjuk feladni. Rengeteg munkát, időt, energiát beleöltünk a játékba, és nem azért, hogy leforduljunk a második helyről.

Jó ezt értem, node ha azt mondja a TOP1, hogy márpedig Ő nem akar csatázni, akkor nem lesz csata. Ez teljesen egyértelmű. Lehet visszatérünk Wand-al oda rakunk egy klánt és azt mondjuk most nem akarunk csatázni. :D:D:D:D Hátha nekünk is bejön.
Viszont husszú távra kell gondolkodni, azért 778,.41 nap és cca 2,13 év nem kis idő. :D

Grabi 08-05-2008 12:33

észak és abban mi lenne az élvezet, hogy odaállsz, kimész 7m lóval bevered és első vagy? ez volt a topklán csata. ehhez igazából nem kell komolyabb felkészültség.

lehet én vagyok naív, de hamár a két legnagyobb klán harcol akkor azért legyen az tényleg teljes szintet átfogó, taktikázó csata és tényleg győzzön a jobbik.

és úgy halkan megkérdezem: miért gondolod, hogy SZK-s oriként belebeszélhetsz más klánok diplomáciájai folyamataiba, esetleges támadásaiba?

Remedy 08-05-2008 14:40

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185520)
Nemrég Remy azt mondta, hogy teljesen jó ez a TOP kör megvalósítás ami most van, és hogy ez nem körhinta vagy hasonló, hogy forogni kelljen. Ha nem csatázik veletek senki, akkor mit csináltok?
Amúgy ezt nem értem (nah jó ezt se..:D), hiába eltelt sok idő, de régen valahogy úgy működött, hogy odaálltunk egy klán alá és elindult a sereg, nem volt előtte megbeszélés, hogy most éppen nem jó az időpont, csatázzunk később. :D:D:D Mi sem kérdeztük soha Monrótól és Ő se tőlünk. Mondjuk mikor hajnalban beverték Mekk-et, mondhattuk volna, hogy nem ér, kérjük vissza a földet, nem voltunk lelkileg felkészülve és valójában nem is akarunk csatázni?:D Előtte építünk pár 1000 tornyot, hogy még véletlenül se férjetek be..:D

Errol annyit, hogy tul sokat gondolkodsz, es azt hiszed, hogy mindent tudsz igy kivulallokent...

Pedig nem. :)

Ezeket a dolgokat, amiket most nem ertesz, meg fogod erteni egy heten belul, hogy miert is nincs csata... (egyelore)
Mivel eleg regota van klanmnt a ket klan kozott, van bennunk annyi gerinc, hogy nem azt mondjuk: "Helo, holnaptol harc!"
(gondolom koztetek es monro kozott sosem volt klanmnt, vagy ha igen, nem egy napos hataridovel bomlott)

Es azt is latod majd, hogy nem rajtunk mult. De mivel en ismerem a teljes hatteret, megertem Serget teljesen.

Redback 08-05-2008 15:23

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 185543)
Errol annyit, hogy tul sokat gondolkodsz, es azt hiszed, hogy mindent tudsz igy kivulallokent...

Ezeket a dolgokat, amiket most nem ertesz, meg fogod erteni egy heten belul, hogy miert is nincs csata... (egyelore)
Mivel eleg regota van klanmnt a ket klan kozott, van bennunk annyi gerinc, hogy nem azt mondjuk: "Helo, holnaptol harc!"
(gondolom koztetek es monro kozott sosem volt klanmnt, vagy ha igen, nem egy napos hataridovel bomlott)

Es azt is latod majd, hogy nem rajtunk mult. De mivel en ismerem a teljes hatteret, megertem Serget teljesen.

Csak nem tudsz valamit amit mi nem?

Remedy 08-05-2008 15:28

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 185545)
Csak nem tudsz valamit amit mi nem?

Mivel az egyik klan tagja vagyok, azt hiszem, ez nem meglepo. :)

Redback 08-05-2008 15:37

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 185546)
Mivel az egyik klan tagja vagyok, azt hiszem, ez nem meglepo. :)

remélem arról van szó, hogy nemsokára harc lesz a két klán között...Jó lenne nézni is

Dragi 08-05-2008 15:43

Túl nagy a beharangozó reklám :D nem várok valami nagy durranásra :)

Északföld 08-05-2008 16:09

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 185532)
észak és abban mi lenne az élvezet, hogy odaállsz, kimész 7m lóval bevered és első vagy? ez volt a topklán csata. ehhez igazából nem kell komolyabb felkészültség.

lehet én vagyok naív, de hamár a két legnagyobb klán harcol akkor azért legyen az tényleg teljes szintet átfogó, taktikázó csata és tényleg győzzön a jobbik.

és úgy halkan megkérdezem: miért gondolod, hogy SZK-s oriként belebeszélhetsz más klánok diplomáciájai folyamataiba, esetleges támadásaiba?

Szabad ország szabad szólásjog. :D
Szerinted annyiból állna, hogy kimegy 7M ló, egy csata és vége? :D Ejnye, ez tényleg érdekes lenne. :)

Északföld 08-05-2008 16:23

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 185543)

Mondtam én hogy mindent tudok? :D (Pl az 5 lottó heti nyerőszámai mindig is érdekeltek, sajna még ne mtudtam meg.) Azt tudom, hogy MNT ide vagy oda, cca 2,5 évig nem történt semmi (erre írtam pár üzivel ezelőtt, hogy összejátszás van a két klán között), ücsörgött mindenki. Azt írtad nem forgójáték, hanem ücsörgő?..mi ez valami szauna? :D Mondjuk lehet páran leizzadtak az MNT felbomlásának lehetőségére. :D

Tsobi 08-05-2008 16:43

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185550)
Azt tudom, hogy MNT ide vagy oda, cca 2,5 évig nem történt semmi [...]

Azt tudod-e,hogy eddig nem volt ilyen 'elenyésző' különbség a két klán pontszáma közt?

Északföld 08-05-2008 17:30

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 185551)
Azt tudod-e,hogy eddig nem volt ilyen 'elenyésző' különbség a két klán pontszáma közt?

Nem tudom, annyira régen nem figyelem az eseményeket, feltételezem a TOP1 is elkezdet építkezni. :) Mondjuk 1,3M pont annyira nem kis különbség. :)

Tsobi 08-05-2008 17:36

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185562)
Nem tudom, annyira régen nem figyelem az eseményeket, feltételezem a TOP1 is elkezdet építkezni. :) Mondjuk 1,3M pont annyira nem kis különbség. :)

A korábbi 5-6M-hoz képest elenyésző.
Tehát az előző cca. 2,5 évben a nagy semmittevés nem úgy nézett ki,hogy volt két top klán és az MNT,hanem volt A top klán és voltak az üldözők,akik egymással versengtek a feljebbjutásért. A csatákból a Big gun került ki győztesen,így sokkal közelebb kerültek a Pannonhoz. Időközben több nagy és sikeres klán is fel-,összeomlott.

Zoli,szerintem mielőtt hasonló véleményeket fogalmaznál,tájékozódj egy kicsit.

Steve 08-05-2008 17:38

Zoli, úgy osztod az észt hogy halvány lila pukid nincsen 2 éve :) Csak annyit tennék hozzá hogy harmad akkora volt a Big és már második volt, ráadásul már nem tudsz 225ért fedezni mint régen. Már nincs fajválasztás nélküli felfedeztetés majd betonelf.

Dragi 08-05-2008 17:40

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 185563)
Tehát az előző cca. 2,5 évben a nagy semmittevés nem úgy nézett ki,hogy volt két top klán és az MNT,hanem volt A top klán és voltak az üldözők,akik egymással versengtek a feljebbjutásért. A csatákból a Big gun került ki győztesen,így sokkal közelebb kerültek a Pannonhoz. Időközben több nagy és sikeres klán is fel-,összeomlott.

az megkérdőjelezhetetlen hogy a Big gun feljebb jutott mint a többi klán na de hogyan is ?:) ugye elég furinak találták sokan a Menzos történéseket is pl. :)

Tsobi 08-05-2008 17:47

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 185566)
az megkérdőjelezhetetlen hogy a Big gun feljebb jutott mint a többi klán na de hogyan is ?:) ugye elég furinak találták sokan a Menzos történéseket is pl. :)

Nekem is fura,de nem adtak okot a tagok egyelőre,hogy a csalás legkisebb szikrája is felmerüljön bennem :)

Északföld 08-05-2008 17:53

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 185565)
Zoli, úgy osztod az észt hogy halvány lila pukid nincsen 2 éve :) Csak annyit tennék hozzá hogy harmad akkora volt a Big és már második volt, ráadásul már nem tudsz 225ért fedezni mint régen. Már nincs fajválasztás nélküli felfedeztetés majd betonelf.

Vannak dolgok amik sosem változnak az 1/A-ban, mindegy hogy mennyi idő telik el 2 év vagy 7 év.

Északföld 08-05-2008 17:55

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 185563)

Persze ez teljesen természetes, üldözzük a TOP1-et éveken keresztül, végig az egész csoporton és mikor odaérünk MNT kötünk..teljesen reális. :D

Tsobi 08-05-2008 17:56

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185570)
Persze ez teljesen természetes, üldözzük a TOP1-et éveken keresztül, végig az egész csoporton és mikor odaérünk MNT kötünk..teljesen reális. :D

Feltételezem fejből tudod az MNT megkötésének pontos időpontját :)

Északföld 08-05-2008 18:06

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 185571)
Feltételezem fejből tudod az MNT megkötésének pontos időpontját :)

Írtad éveken keresztül sokan üldözték a TOP1 klánt (mondjuk ez már önmagában mulatságos, de mind1), ebből a BIG került ki győztesen. Amennyiben üldözök valakit nem kötök vele MNT-t, vagy nem beszélhetünk semmiféle üldözésről. ;)

Steve 08-05-2008 19:27

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185569)
Vannak dolgok amik sosem változnak az 1/A-ban, mindegy hogy mennyi idő telik el 2 év vagy 7 év.

Például az, hogy kívülállók okoskodnak infomráció nélkül? :)

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185570)

nalátod, tényleg nem vagy képben, sztem előbb kérj meg vkit hogy mesélje el hogy mi trtént amióta elmentetek. Vagy elúőbb bizonyíts és utána oszd az észt. A hírnév kopik. Belőled mára az maradt, hogy sokan a régiek közül letamagocsikirályoztak, és tagadhatatlanul a hód eddigi legnmagyobb klánütésének elszenvedője voltál ;)

Cyby_ 08-05-2008 19:28

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 185566)

jól beszél az embör,mert hát nah az nem kicsit érdekes ütés volt a legutsó biges :)

Dragi 08-05-2008 19:44

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 185592)
jól beszél az embör,mert hát nah az nem kicsit érdekes ütés volt a legutsó biges :)

Én kitsit se értek hozzá szal az én szavamra ne adj :)

Debilke 08-05-2008 19:56

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 185593)
Én kitsit se értek hozzá szal az én szavamra ne adj :)

Gergő úgy látom mostanában, nagy 1/A szaki lettél, mindenbe sikerül beleszólnod, még olyanba is, amiről halvány lila gőzöd sincs, de azért nincs topic Gergő nélkül, főleg nem 1/A-s
;)

Dragi 08-05-2008 20:15

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 185594)
Gergő úgy látom mostanában, nagy 1/A szaki lettél, mindenbe sikerül beleszólnod, még olyanba is, amiről halvány lila gőzöd sincs, de azért nincs topic Gergő nélkül, főleg nem 1/A-s
;)

aham, simán :) De ha nem tetszik nem kell olvasni :) Bár Remynek nagyon bejön legalább az ő öröme legyen meg ezáltal hogy beszólogatsz:)

Debilke 08-05-2008 21:01

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 185596)
aham, simán :) De ha nem tetszik nem kell olvasni :) Bár Remynek nagyon bejön legalább az ő öröme legyen meg ezáltal hogy beszólogatsz:)

a véleményem magénjellegű része ment priviben! Mivel a topic címe, minden ami 1/A, azt hiszem nem off, ha megjegyzem, hogy Te, aki életedben nem ütöttél még A ban úgy, hogy Te számoltad volna ki, vártad, hogy mondják mit csinálj, nem hiszem, hogy nagyon bele kéne szólnod, vagy minősítened bárkit is....

Dragi 08-05-2008 21:05

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 185603)
a véleményem magénjellegű része ment priviben! Mivel a topic címe, minden ami 1/A, azt hiszem nem off, ha megjegyzem, hogy Te, aki életedben nem ütöttél még A ban úgy, hogy Te számoltad volna ki, vártad, hogy mondják mit csinálj, nem hiszem, hogy nagyon bele kéne szólnod, vagy minősítened bárkit is....

Én meg erre privibe is válaszoltam hogy ez már nagyon régóta nem így megy :) de nyugodtan próbálj meg lejáratni mindenki előtt :) Ezzel csak azt éred el hogy még nagyobbat csalódjak benned :) bár gondolom ez Téged marhára nem érdekel :) soha nem érdekelt senki magadon kivül

De tudod mit, legyen igazad!

Remedy 08-05-2008 21:10

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 185604)
soha nem érdekelt senki magadon kivül

1. Ez nem ide tartozik.

2. Eddig eletedben ez volt a legnagyobb butasag, amit valaha mondtal, pedig igazan kemenyen probalkozol, hogy minel tobb sikeredjen...

Debilke 08-05-2008 21:10

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 185604)
Én meg erre privibe is válaszoltam hogy ez már nagyon régóta nem így megy :) de nyugodtan próbálj meg lejáratni mindenki előtt :) Ezzel csak azt éred el hogy még nagyobbat csalódjak benned :) bár gondolom ez Téged marhára nem érdekel :) soha nem érdekelt senki magadon kivül

De tudod mit, legyen igazad!

remélem nem haragszol meg, ha nem válaszolok :)

Tsobi 08-05-2008 22:24

Nem hiszek a szememnek ... :(

Északföld 08-05-2008 23:19

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 185591)
Például az, hogy kívülállók okoskodnak infomráció nélkül? :)

nalátod, tényleg nem vagy képben, sztem előbb kérj meg vkit hogy mesélje el hogy mi trtént amióta elmentetek. Vagy elúőbb bizonyíts és utána oszd az észt. A hírnév kopik. Belőled mára az maradt, hogy sokan a régiek közül letamagocsikirályoztak, és tagadhatatlanul a hód eddigi legnmagyobb klánütésének elszenvedője voltál ;)

Információ mindig akad, innen onnan. :) Szerinted nem mesélik el?
Mit bizonyítsak?
Szerencsére nem, az egy hadi klán volt, ami elszenvedte a legnagyobb ütést és úgy hogy csicsikált. :) Persze ettől a tény még tény marad, de akkor legalább mertek a nagy orik is játszani, nem klán MNT, meg csak a szánk járt. :) Akik letamagocsikirályoztak, mind megvertük nem 1x, nem 2x, nyilván ez nem tetszett egyiknek se soha, a vereséget, meg ők soha nem ismerték volna el, a háttérről meg ahogy mondani szoktad lila pukijuk sem volt soha. :D:D

Északföld 08-05-2008 23:20

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 185614)
Nem hiszek a szememnek ... :(

Mit láttál? :)

Északföld 08-05-2008 23:25

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 185603)

Kedvesek itt majdnem mindent lehet! :) Ere jött létre a Topic, aki nem hiszi olvasson vissza 2 évre visszamenőleg. :)
Kiszámolás, nem számolgatni kell hanem sereget indítani. :D

Északföld 08-05-2008 23:35

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 185605)
1. Ez nem ide tartozik.

2. Eddig eletedben ez volt a legnagyobb butasag, amit valaha mondtal, pedig igazan kemenyen probalkozol, hogy minel tobb sikeredjen...

1. Ezt végképp nem te mondod itt meg :p, ha olyan Topicot szeretnél csinálj, vagy a hódító belső fórumán Moderátorkodj a saját fórumodon ;)
Ez egy szabad elvű Topic és így is fog maradni. :D

Tehát hogy félreértés ne essék, nem arról szól, hogy a "Győztest úgy sem kérdezik meg hogyan győzött" - vagy úgy is leugatjuk ha kérdezősködik valaki, esetleg kívülről úgy tűnik, nem volt minden rendben, hanem pont arról, hogyan is mentek azok az ütések? :)

Druida 08-05-2008 23:50

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185619)
Mit láttál? :)

szerintem az zavarj ami itt folyik :)

Remedy 08-06-2008 00:16

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185621)
1. Ezt végképp nem te mondod itt meg :p, ha olyan Topicot szeretnél csinálj, vagy a hódító belső fórumán Moderátorkodj a saját fórumodon ;)
Ez egy szabad elvű Topic és így is fog maradni. :D

Tehát hogy félreértés ne essék, nem arról szól, hogy a "Győztest úgy sem kérdezik meg hogyan győzött" - vagy úgy is leugatjuk ha kérdezősködik valaki, esetleg kívülről úgy tűnik, nem volt minden rendben, hanem pont arról, hogyan is mentek azok az ütések? :)

Zolika, olvasgatom ezt a beirast, de nem vagom, hogy ebbe

1. miert folytal bele, tokre nem ertesz semmit az egeszbol, vmi kenyszered van Neked is, hogy mindenbe beledumalj? :)

2. mit is akarsz mondani, hogy jon ehhez az egeszhez a gyoztes, es a mondanivalod masodik reszet ugy ahogy van nem is ertem.

De bevallom, nem is erdekel. :)

En azt mondtam, hogy a masik szemelyes sertegetese, aminek a hoditohoz semmi koze nincs, nem ide valo. Es igazabol sehova.

Vhogy ketlem, hogy ezt szeretned itt olvasni, hogy "Te *** ... .futty sipp ...**, menj a ...***, mert akkor egy ... vagy"

Es barmennyire is szeretnel szabadelvuseget, nagyon remelem hogy ez semmilyen topicban nem lesz itt megengedve, akarki is nyitotta...

Északföld 08-06-2008 00:26

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 185628)
Zolika, olvasgatom ezt a beirast, de nem vagom, hogy ebbe

1. miert folytal bele, tokre nem ertesz semmit az egeszbol, vmi kenyszered van Neked is, hogy mindenbe beledumalj? :)

2. mit is akarsz mondani, hogy jon ehhez az egeszhez a gyoztes, es a mondanivalod masodik reszet ugy ahogy van nem is ertem.

De bevallom, nem is erdekel. :)

En azt mondtam, hogy a masik szemelyes sertegetese, aminek a hoditohoz semmi koze nincs, nem ide valo. Es igazabol sehova.

Vhogy ketlem, hogy ezt szeretned itt olvasni, hogy "Te *** ... .futty sipp ...**, menj a ...***, mert akkor egy ... vagy"

Es barmennyire is szeretnel szabadelvuseget, nagyon remelem hogy ez semmilyen topicban nem lesz itt megengedve, akarki is nyitotta...

Kedves Remyke (így jó a kicsinyítő képző, vagy ehhez a névhez más illik?)

"Vhogy ketlem, hogy ezt szeretned itt olvasni, hogy "Te *** ... .futty sipp ...**, menj a ...***, mert akkor egy ... vagy" - "

Ilyet nem fogsz olvasni, esetleg olvastál már? Amúgy sem érthetőek a *-ok, így meg nem lenne értelme. :D

Északföld 08-06-2008 00:29

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 185627)
szerintem az zavarj ami itt folyik :)

Ez egy ilyen romlott hely. :)

Más: ez az oldal müxik egyáltalán még? : http://hodito-druida.gportal.hu/ :confused:

Remedy 08-06-2008 00:31

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185631)
Kedves Remyke (így jó a kicsinyítő képző, vagy ehhez a névhez más illik?)

"Vhogy ketlem, hogy ezt szeretned itt olvasni, hogy "Te *** ... .futty sipp ...**, menj a ...***, mert akkor egy ... vagy" - "

Ilyet nem fogsz olvasni, esetleg olvastál már? Amúgy sem érthetőek a *-ok, így meg nem lenne értelme. :D

Helyes, nalam a "soha nem erdekelt senki magadon kivul" is ilyen kategoriaba tartozik, mint ezek, es ugy erzem, ennek semmi koze sem a hoditohoz, sem az 1/A-hoz, sem semmihez, es nem idevalo. Gondolom ezzel egyetertunk. :)

All times are GMT +1. The time now is 10:21.