![]() |
Quote:
|
nem vesztettél semmit, 2 aktív ori, unalmas, fika párbaj...
|
Quote:
|
Quote:
két egyforma felépítésű törpe ország, semmi esély semmire... |
1 Attachment(s)
|
Webes összesítő frissítve: http://hodito.hu/parbaj/parbajsorozat2011.html
|
És akkor ha nincs más élménybeszámoló a tegnapi párbajhoz, akkor jöhetnek az időpontigények erre a hétre. Hétköznapi és hétvégi időpontok egyaránt.
|
Hétköznap 21 után...
Hétvége délelőtt vagy 21 után... |
kedd egész nap, kivéve 6-8 órási kezdést. csütörtök este 6ig jó a kezdés, talán 21:00-ás kezdés is jó lehet de ez nagyon nem biztos.. hétvégét még nem tudom előre talán a vasárnap 20:00-ás kezdés lehet jó. de Ati ne az én időpontjaimat vedd előre.
|
Quote:
Na, mégegyszer... |
Szobafestési projectbe vagyok a héten, így a késői kezdések lehetnek jók hétköznap. Úgy 10körül
|
Quote:
|
Quote:
|
Csütörtök este ne legyen már, moziba megyek az osztályommal
|
Quote:
|
Quote:
De akkor gondolom, minden nap jó...:) |
A következő párbaj szerda, vagyis HOLNAP este 22 órás kezdéssel kiírva!
A hétvégi párbajra még jöhetnek az időpontigények! |
No, a holnapin lehet ott leszek! Jó az időpont, és más tervem sincs. De rég párbajoztam már...
|
én szerdán ballagáson leszek. ha nem tart sokáig a buli akkor ottleszek :) bár este 5kor kezdődik maga a ballagás :S
|
Holnap 22 órától párbaj!
|
MA 22 órától párbaj!
|
Már 4 óra sincs az esti párbajig! Gyertek majd!
|
2 óra a párbajig!
|
Mindjárt kezdés! Sok sikert mindenkinek! Összesítés csak holnap lesz.
|
Quote:
|
http://hodito.hu/parbaj/1362.html
Az én rövid történetem, hogy először a párbajaim során deffenzív játékot játszottam, és asszem az évek alat eddig összesen 3x nyertem. Végre egy újabb meg van. :) Az itthoni gépem rendkívül lassú, de mivel ideértem, akartam játszani, ezért lettem védekezős. Az összes izgalmam az volt, hogy volt egy első körös ütés. Ekkor azért kicsit izgultam, hogy néppel és hektárral nem nyerhetek, de szerencsére volt egy visszatámadás is. Meg "izgalmas" volt a végén, amikor volt, hogy 3man közel 1 ponton voltunk. És a népesség számított. A végére volt 500 tornyos íjászom, 450 varázslóm és 142 tolvajom. Ezeket elfokozva lett meg az a piaci előny. Köszi mindenkinek. Nem volt az igazi, jobban szeretek rombolni, de azért élveztem! :) |
Mindjárt kiírom a hétvégi párbajt. Akinek még időpontigénye van, az a következő fél órában jelezze... :)
|
1 Attachment(s)
Összesítés mellékelve. Vityu erőteljeset ugrott felfele a tegnapi győzelemmel.
|
Webes összesítő frissítve: http://hodito.hu/parbaj/parbajsorozat2011.html
|
Régen volt korai párbaj, most az igénylők felének megfelel az időpont, és régebben is voltak ilyen jellegű igények, úgyhogy a hétvégi párbaj VASÁRNAP délelőtt 11 órakor kezdődik.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ati, belépek oriba, látom a párbajkiírást, bezárom
kilépek, megint be, újra látom, megint és újra... nálam a hiba? Chrome-ot használok... |
Quote:
Én mozillát használok. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De már nem látszik... |
Vasárnap 11 órától párbaj!
|
All times are GMT +1. The time now is 13:06. |