![]() |
Quote:
Bár éjjeli párbajra nem sok esélyt látok. |
Igazából kellene egy arányos elosztást találni.
Szerintem kéne egy délelőtti (most volt) Egy hétvége délután, egy hétvége este, és Hétköznap esti, és délutáni. Nekem egyedül a szombat délelőtti és dél körüli időpont ami tuti nem jó. Ezen kívül, nem bánom, ha nem tart 10 után a párbaj. |
Quote:
egy hétvége 21 órás kezdés nem olyan gázos... napközben sajnos nem érek rá, mert építkezek, ezért kértem hétvégére az esti időket... |
Quote:
:D:D:D:D:D |
Quote:
Azta de humoros kedvében van valaki :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hétvégén vasárnap13 órától 17 óráig érek rá egy 3 órás párbajra
|
Quote:
|
Quote:
|
Attila gratula az első helyhez!:)
|
Quote:
Quote:
|
Gratula a győztesnek!
Hétvégén nekem jó a vasárnap 13órás is, de lehet szombat 21-től is. A legideálisabb 21-től bármelyik nap. De szombaton lehet éjjel is, és akkor már legfeljebb 3-an leszünk.:) |
Quote:
|
Én ragaszkodnék az esti időponthoz, ha lehetséges...
|
Quote:
|
Quote:
Megvolt a Ti kérésetek, a hétköznap délelőtt, remélem, azért mert Szesynek éppen van 4 szabad órája hétvégén, nem fog oda kerülni a párbaj, még ha Neked és Valénak is megfelel... Ahogy olvastam, a szombat 21 órás kezdés is elfogadható lenne pár játékosnak... |
Quote:
Még 5 párbaj lesz, neked meg úgyis mindig jó :D |
Quote:
Köszönöm! A mai párbaj is olyan volt, hogy állandóan mászkálnom kellett, semmi idő nem volt gondolkozni... A vége el is lett szarva, mert pont szünetre esett a 12.00 Ezért szeretnék olyan időpontot, amikor nyugodtan vagyok, sehol senki... Ez nekem hétvégén sajnos nem megoldható napközben... |
Ez déltől a termésed Pool :)
Felőlem legyen, de én nem hinném, hogy szombat este 9-től itt fogok ülni, és ez nem olyan szöveg részemről, mint ahogy te szoktad, én tényleg nem leszek itt. Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Én sem vagyok ott mindegyiken |
Quote:
|
Quote:
Szívesen! A mai párbajra kár volt jönnöd. Ha nem érsz rá, nem jössz, azt kész. Neked az életed múlik rajta? Nem értelek téged :( Jó helyzetben vagy, eddig max pontos, nem kell meghalni a játék miatt. Ne vedd ennyire komolyan. Ez csak játék. |
Quote:
Úgyhogy élvezd ki jól, amíg első vagy összetettben... |
Quote:
Vagy már itthon vagy? |
Quote:
Ha ott vagyok ledarálom az orid. |
Quote:
Addig örülök, amíg első vagyok :D bibibiiiiii :p |
Bocs, hogy beleszólok, de a múlt héten annyit gyakoroltam, hogy most én fogok nyerni:D
|
Quote:
Nah, megyek már ránézek a szekrényen a díjamra :) |
Quote:
|
Quote:
Most meg első vagyok, bibibiiiii :p:D |
Quote:
Aztán csak ügyesen. |
Quote:
Sztem már a bőröd alá van varva... |
Látom imádjátok egymást.
|
Quote:
|
Quote:
Te 2009 hőse :D |
Attila(:, tedd már be az érmed képét, még sosem láttam:)
Biztos van róla kép a gépeden. |
Quote:
Enyémen: 1 :D |
Quote:
Közösség - Numer@ (#252331) 4 album - Hódítós díjátadó (89 kép) |
| All times are GMT +1. The time now is 13:31. |