![]() |
Hát ilyen és sok hasonló miatt hagytam megint abba....
A személyeskedések áskálódások stb... Ami soha sehová nem vezet.... |
Quote:
|
Quote:
Jópár hónapja írtam nem is egyszer.. Nem idézem ide.... Röviden... Nem publikus 4-6 emberből áló Fejlesztői csapat.... |
Quote:
általánosságban mondom mindenkinek: örüljetek, hogy ez egy olyan játék amivel nem csak játszhattok, hanem még bele is szólhattok, hogy merre menjen a szabélyozása.. nemsok ilyen van, inkább tessék a dolgot megbecsülni mint szapulni. Ha meg egy általatok támogatott 5let (ami akár lehet saját is), megvalósul, akkor igen picit büszkék lehettek rá, de ha nem valósul meg attól nem kell kiakadni. van ez így. Arra külön Neked: nyugi. közel sem biztos, hogy igazad van. ha meg mégis akkor mi van? a játék szabályai ismertek, tessék benne játszani és a legjobbat kihozni az orszgokból, ennyi. ha valamiért eleged van, menj szabira szk-ra, pár hét és úgyis újra itt leszel :) és még valami Atinak néha meglepő módon sokmindenben igaza van, ez többek közt azt is jelenti, hogy néha meg nincs. kb pont úgy mint bárki másnak, de vedd figyelmbe, szinte minedenkinek vannak egyéni érdekei, amitőla többség sajnos képtelen elrugaszkodni. Atinak itt az egyéni érdeke az hogy a Hódítóval minnél többen és minnél hosszabb ideig játszanak. tehát hidd el ha valakinek akkor neki érdeke, hogy ez a játék jó legyen. és ahogy én nézem igen sokmindent meg is tesz érte, amiért inkább köszönet jár neki mint cseszegetés. UFF mindenkinek jó játékot |
Quote:
Ami a fejlesztői csapatot illeti, külön topicja nincs de valamelyik topicban beszélgettünk róla. Én támogattam, de a sok "túl inteligens" játékostársam lehurrogott, hogy nehogy már ők ne találhassák fel a spanyol viaszt. Wand igazad van, néha az ismeretlen emberek is előállhatnak jó ötletekkel. De inkább egy pár jó ötlet vesszen kárba, minthogy sok baromságot meg személyeskedést olvassak. |
Quote:
kit érdekel, hogy mennyi baromságot olvasol?:) ha 2 jó ötlet bejön a játékba az nekem többet ér mithogy neked ne kelljen elolvani 20 oldal hülyeséget :) egyébként meg a fejlesztés topicban nem látok 4-5 igen aktív embert aki a hátán vinné az egészet |
Véleményem szerint:
Wand jól összefoglalta... Én meg inkább olvasok jó pár baromságot, csakhogy az a pár ötlet ne vesszen kárba. szerintem nem kellene visszafelé haladni, mért döntsön 5-6 ember 1 játék jövőjéről, amikor sokkal többen játszák azt. Nemhiába van a statisztikába is minta, aminek reprezentatívnak kell lennie... Arra célzok , hogy a játék képe így a sok személyeskedés mellett is reprezentatívabb, mint máshogy, még akkoris ha vki a személyeskedéseket nem bírva inkább kiszáll. |
Quote:
Mert lehet nekik nincs ilyen érdekbeni különbségük, mint nekünk játékosoknak... azért.... és talán ki tudnak valamit hozni, ami mindenkinek jó is, meg nem is :) *Zsáni* |
Quote:
Én szeretem kimondani amit gondolok, amire úgy érzem itt nincs lehetőségem, mert kitiltást kapok, és ezt nem kívánom tovább folytatni. Wand: a szomszéd tehenés, csalásos dolgokkal kapcsolatban mesin is meghallgatnám a véleményed :) Nah, mind1, nem kell hattyú halála. bye. |
Quote:
Akkor egy idő után nem értene hozzá mert nem lenne játéktapasztalatuk és akkor megint uj gárda? Így képzeled? :) Apropó nem hinném hogy baj ha érdekkülönbségek vannak, attól még fejlodhet maga a játék sőt ez előre viheti... Ha nem lenne érdekkülönbség akkor nem lenne játékonbelüli háboru sem és sok mindent nem is lehetne fejleszteni ...stb.. És attól hogy érdekkülönbségek vannak mindannyiunk közös érdeke a játék tovább fejlesztése javítása, játékélményjavítása.... |
Angol A ban pont JKSZ tortenik.
Es mivel felemeltem ez elen a szavam valszeg torolve leszek. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem akarom szétoffolni az angol topicot,de olyan érdekes ,h Madzinnak addig semmi gondja sincs még ö jksz-el és nyeregbe van,de maint atyukszemere lépnek egyböl elkezd sipitozni.
Lehet csöndbe tisztességgel is viselni ha nem ugy megy minden ahogy te akarod Madzin |
Quote:
Ott talan nem csak azok lehetnek akik jofejek. Tegyetek kulonbseget jksz es etikus viselkedes kozott. Nem vagyok etikus az teny. Tamadom a szovimet a kovetkezo szinten az etikatlan. Az is etikatlan hogy ha fordulok a szovim karavanoz at nekem indulo toket. (ezt pl moderator urtol tanultam). De foldet nem adok senkinek es nem is fogadok el. Elveszem az orkommal. |
Quote:
olyat meg ne írj amiért kitiltás jár, ha valaki szerinted csal, jelentsd, ha nem repül, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem volt rá elég bizonyíték. ettől még lehet igazad, de mivel nem bizonyítható, inenntől kezdve felejtős a téma és kár ragozni. Quote:
viccet félre téve, ha a zsomszéd tehen csal, akkor verd le azt kész. :) |
Azért azt sajnálom hogyha a legrafkósabb csalók szeretnének megváltozni és ezekután tiszta lappal indulni arra nincsen sanszuk... Sajnos ha nem csalnék sohasem a büdös életbe nem lenne esélyem oda kerülni ahova szeretnék :(
Arra, köszi a játékot, sokat tanultam és egy jó haverral gazdagodtam :) |
Quote:
|
Quote:
Akkor nem is erre reagálnék, hanem megkérdezném, hogy miért gondolja ugyanezt sok olyan játékos, aki rengeteg időt szentelt a játéknak, és egyre többet látott a háttérben folyó dolgokról? Talán van amit észre kellene végre venni :) Az is bizonyára érdekes lenne, ha leírnék itt jópár dolgot, csak természetesen fél perc alatt ki lenne szedve... :) Nah mind1, feladtam már belül a hódítóért (de persze mindent gyarló, önös érdekből) folytatott küzdelmet, csatlakozom az első bekezdéshez :) |
Quote:
|
Quote:
Éppen ezért hatalmas szerencse, hogy a jksz-ek elbírálása nem a játékosok feladata és hatásköre. :) |
Quote:
|
Én nem mondtam, hogy a játékosok csalásairól csinálnék listát.
Bár kétségtelen, hogy abból is van bőven. Pl ha megkeresnek, hogy adjak le földet ha úgyis abbahagyom, stb. |
Quote:
|
A ... csoprtban megint olyan szép leadás volt. Az egyik itt olyan sokat irkáló ember részére... No comment :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ha nem lenne publikus, valaki segítsen ki privátban :p |
jaja, priviben én is szivesen értesülnék róla :-)))
|
2007-08-04 10:01:02 Ártatlan vagyok:) (#2692) támadást indított A gyűrű szövetségének szövetsége (#2784) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 528 hektár földet.
2007-08-04 08:28:01 Új szövetség alakult: Blue girl szövetsége 2007-08-04 07:26:00 Új szövetség alakult: Zegema szövetsége 2007-08-04 05:00:55 A szomszéd tehene miatt... (#2986) támadást indított Bacchus gyermekei (#2951) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1161 hektár földet. 2007-08-04 03:00:57 harcos fáni (#3041) támadást indított Iron (#3032) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1109 hektár földet ezek a legfrissebbek, ami ez alatt van azért nem másoltam be, mert ott láthatóan csépelik egymást oda-vissza... lehet totozni :-) |
én egyéni támadásokra tippelnék :p
|
hmmm, lehet...:D
|
Én nem jelentek fel senkit sem nem az én dolgom azt hiszem .És nem is vgyo olyan fajta.
Csak jó lenne ha lenne megoldas arra hogy ne legyen ez mindennapos --- |
alba tudomásom szerint a K,G,A szinteken játszik. ezekre tippelnék :)
|
Quote:
|
Hüpike.Xben is vagyok
Amugy a többi simmel... |
Quote:
Quote:
|
Nem találtam az A-ban semmit ami föld leadásra utalna.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:15. |