![]() |
Quote:
|
Konstruktília (#217061)
2007-06-26 17:22:52 Helyezés: 40 Érték: 269577 Bármilyen faju és személyiségü vizvezeték szerelőt fel vennénk a klánba. helyezés nem számít és MNT-t sem szeretnénk kötni. Gyula |
Quote:
lehet csőtörés van náluk :rolleyes::cool:;) |
Kár,hogy Műszerész vok:-)
|
Quote:
Elektronikai vagy mechanikai műszerész? |
Quote:
|
Mechanikai:-)
|
Quote:
Ehhh, még egy elektronikai műszerészt felvettem volna ha már nincsen vizes :) |
Látom közös nevezőn vagyunk:-)
Tudod,hogy hozzám csak jönni lehet én nem megyek:-) |
Quote:
na igen, azért a klánsorszámért kár lenne :) |
Quote:
|
xxxxxxxx (#yyy)
2007-06-25 16:24:28 Helyezés: 401 Érték: 8060 hali mindenkinek. szövibe lépnék. kezdőkhöz és hullákhoz is szivesen. egy kikötés, vipes csapat legyen. a többit zöldben. XyXyXy ---------------------------- Ez csak jó érzés, hogy még akad ilyen játékos :) |
Lehet vak vezetne világtalant:-)
|
Quote:
Mondjuk én is pont a lényeget nem mondtam meg előbb :D |
Quote:
Na megnéztem, tényleg ez az, csak meglepett ez a 401. helyezés :D |
Quote:
|
Quote:
Akkor tapasztalata már van:-) |
xxxxxxxx (#xxxxxx)
2007-06-24 16:32:21 Helyezés: xxxx Érték: xxxxx Hali! Sok "bee-bee", hogy gondolhatja, hogy a legjobb szövit tudja összehozni, meg a legerősebbett ?! Ez nem kampány sok "bee-bee" hogy sok kamut kell modnani, hogy csatlakozzzon vki. Meg nem ezen a szinten kell ilyeneket kíépiteni. Meg egy élőhalott hogy tudna már jó szövit + erőset alapítani ?! Ne legyetek már "bee-bee"-k. Eleve szövitagot nem is tudtok támadni ;) -Mnt -Kösz nem :D Üdv.:Mart és ne bizseregjn az embertenyere kisit rendre nevelni :) |
(#)
2007-06-27 02:45:14 Helyezés:* Érték:* Méltóságos Uraim! Naphidem ura, Asuel küldött kegyelmetekhez, hogy hírt hozzak azon örömteli hírről, mely szerint az Egy kegyeltje visszatér hosszú [SZ]abadságáról, és régi társai helyére keres újakat. Minden joggal várja el, hogy nem túlságosan messziek legyenek, erősen aktívak, de [VIP] nem követelmény. Továbbá, hogy ebbéli szándékukról tájékoztassák Őt, eljövendő minimálisan rövid [SZ]abadsága alatt. Az Egy legyen irgalmas, és óvja jószomszédaink útját labirintusukban. Leck O'Litedey, Asuel hírnöke. Csípem az ilyen kreatív hírdetéseket!:) ------------------------------------------------- (#) 2007-06-26 11:41:18 Helyezés: * Érték: * Hali én most keztem és szeretnék pár szövit.Jó lene ha az ilető ÉLŐHALOT HARCOS ha nem ase baj.A töbit majd megbeszéljük. Ebben meg nem tudom hogy a mondanivaló, vagy a helyesírási hibák a szemetszúróbbak-e!:D |
Quote:
|
******** (#xxxxxx)
2007-06-27 22:36:34 Helyezés: xxx Érték: 9518 halli! szövit keresek 500 és 600 hekin ,akik lassan tudnak lépni! ****** Érdekesség,hogy a srác 200 hekin van ... :D |
Quote:
Én is így találtam szövit. És sokan csinálják így, mert fentebb nehéz jó szövit találni (legalábbis nekem nehezen ment). |
xyxyxyxyxy (00000000)
2007-06-28 16:00:38 Helyezés: 000000 Érték: 000000 Sziasztok! Én mosr regiztem és pár nagyon fontos dolgot jó lenne ha elmondanátok üzenetben!Jutalmat is adnék érte!! Én egy jó korsó sörért bármit elmondok neki:D:D:D:D |
Off
Bármiiit???Ne csináld:D:D:D |
Quote:
Rosszul fogalmazhattam: A játékkal kapcsolatban eddig magamévá tett tudásból bármit:D:D:D Még ha az nem is olyan sok:p |
Quote:
|
Quote:
Inkább hallgatok:p |
... (#számok)
2007-06-28 22:08:41 Helyezés: ott van Érték: annyi egy erős országot keresek szövetségesnek melynek tulajdonosa szép 14 15 év körüli lány és 5/Qban van Mióta van társkereső a hódban? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
XY (#060606) 2007-06-29 09:07:47 Helyezés: XY Érték: XY Nekem sem ártana egy ilyen szövi...csak a lány 15 16 év körüli legyen :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(nyithatom a topicot a Megbeszélésekhez, vagy mehet egyből a Megfontolás alatt álló javaslatok-ba?) |
igaz ez nem hódítós, hanem legendar.. de én mostanában ezen mosolyogtam akkor is a legnagyobbat :
"Ich suche starke spieler, um die "Arwyl" maffie ein fur alle mal zu zerschlagen!! Ich suche starke spieler, die ziemlich uberall internet zugang haben. Deine rasse zahlt nicht, deine armee musste aus bogenschutzen un rittern bestehen! " :D |
Quote:
vagy ennyi eleg is? :) |
nem lehetne átírni Deni maffiára? :D
mér mindig én.... :confused: |
Quote:
de mondjuk azt mondják, h vmi olyasmi a lényege h szöviket keresnek az Arwyl maffia szétveréséhez.. blablabla.. :cool: Arwyl, azért mert én csak kis halacska vagyok a Nagy Maffia Vezér mellett :p |
Quote:
Quote:
erős játékosokat keres, hogy szétüssék az Arwyl maffiát. olyan játékosokat keres, akik nagyon aktívak mindig netközelbe vannak. a fajod nem számít. és íj/paci felállást kér;) Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:56. |