![]() |
Quote:
Az hogy valaki meghódítja a top-ot, az teljesítmény amit jutalmazni kell... vitán felül áll, de az hogy utána odabetonozza magát és sok ezer körig költi a tojásait az már nem. Ez épp ugyan olyan mint a normál csopiban topolni... egyszer felevett oda a fene nyilván mindent elkövetek hogy más ne tegye, és ezzel ki is fújt. |
Amiket írtam %-ok, azok azt a célt szolgálták volna, hogy ne legyenek elérhetetlen magasságok.. TÉNY h könnyebbb dolga lenne a kékeknek.. de csak kicsit.. véleményem szerint kompromisszum lenne a két fél között..
De ezt nem kell elfogadni, csak egy javaslat volt :) Az alap felvetésem továbbra is az lenne, hogy az A-s orinak a saját követelményeit kelljen csak teljesíteni, de mivel magamat ismételgetni nem akarom, nem fejteném ki ismét. |
Quote:
Ezek szerint aki a klánban van termelő orival az sz*r játékos mert fedezett, vagy mert a kapott földet? Ha ő fordul nem érdemli meg a számot? |
Quote:
1. Ki dönti el mi számít teljesítménynek? Elfogultság és melldöngetés nélkül, persze... 2. Mi számít teljesítménynek? A trónolás, a helyezés, a top% vagy mi? 3. Ha ez személyiséggel jár, akkor megint visszatérünk az alap problémához hogy melyik a nehezebben elérhető és ki a jani. Valóban nem is rosz ötlet csak ki kéne dolgozni. Lehetne olyasmit is csinálni mint az anarchban a vérdíj, ami ott egy elég érdekes versenyt teremtett ;) ;) :D :D És ha az kell hogy az A-csopi ász csóka kiakaszthassa a mejjére a szines karaktersztringet akkor ez nem egy rossz megoldás |
"hát engem ez sose zavart, és eszembe sem jutott, hogy teljesítménynek kéne lennie mögötte
teljesen egyszerű volt kék számokat szerezni, elf+torony+felfedezés " De ez már nem olyan egyszerű. A-s top-ért lehetne piros szám egy személyiség +-al. Akkor mindenki látná ki honnan. Minden orinak csak a saját követelményét kell teljesíteni, így nincs függőségben a két összekapcsolt ori. Szerintem ez mindenkit kielégítene. |
Quote:
ez alapján B ből már 1750 hektárral lehetne fordulni, egy 7-8 személyiségű országnak... ugye ez nem komoly? a harmadik személyiségtől nem engedném meg a fellépést csak a maximum hektárnál eleve... |
Ebben igaza van Ákosnak.
1/A-ban kellene picit változtatni a %-okon,illetve az 1/A es 2/B-s ori kapcsolatán; a lentebbi szinteken az elfogadott %-ok legyenek mérvadók, szerintem. |
Quote:
Azzal én is egyetértek, hogy bizonyos személyiség elérése után kötelezővé tenném a fellépési határról történő szintlépést, attól függetlenül, hogy az elvárt top% akár ez alatt is van. A fő probléma az, hogy generálisan vannak a top%-ok meghatározva. Így bizonyos top% elérése már 5. szinten is néhány csoportban TÖBB ezer hekire való feljutást követel (állítólag), ami véleményem szerint nonszensz (ha ez tényleg így van). |
Quote:
valahogy így kéne... de azért kihívást jelentsen mindenképp... példa: a kis (5) megszerzéséhez fel kellett verekedni B ben 2500 hekiig... A ban dekkol az ori 4500hekin... a kis (6) megszerzéséhez fel kellett verekedni B ben 2800 hekiig... A ban dekkol az ori 4800hekin... ez így reális? :confused: |
Quote:
ööö maximálni esetleg az elérhető hektárt minden egyes csoportban? ;) |
Quote:
Ennek ellenére én azt nem támogatom, hogy elvárás legyen a fellépési határ fölé menni. Ha ilyen elvárásokat támasztunk, akkor a fellépési határ kitolását javaslom. |
Quote:
a fő probléma nem az 5-s szinten van, mert oda fordul ahová akar, vagyis ne forduljon ilyen csoportba... inkább a fentebb, mert mi van ha az összes 5-s csopi folytatása ilyen? :D |
Quote:
Amúgy csak jeleztem, hogy néhol ez már az 5. szinten IS probléma :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
Azt sem értem ki miért megy ezen érték fölé. Úgyis le kell dobnia, ha tovább akar lépni. Az ötlet jó. |
Quote:
jó ötlet !!! emelkedik a topp magassága A ban? lehessen B ben is magasabbról lépni... ilyen szempontból lehet érteni a forgós orik bánatát ! 3. szintről fellép, halad pár száz hekit, és maxon van B ben... A ban ez több 1000 hektár... |
Quote:
nem a teve nevelgetőknek akartam kedvezni ! de ha én beállok a lépés határra 5 ös szinten egy bika erős szövivel, a tevékkel biztos nem jönnek 450 hektár fölé, amíg én csak dobálom ki a földet a csoportból, hiszen 600 fölött elveszik... |
Quote:
Pedig ha maradnak ezek a top%-ok, akkor talán ez lenne a követendő vonal. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bár biztos lennének ilyenek is. Én viszont nem látom be, miért kéne ezt csinálni? megmutasd milyen kemény legény vagy? |
Quote:
Egy jo hadis egy gazdag es megszervezett klannal mogotte. |
Quote:
ehhez a művelethez menyi pénz kell vajon? 6-8 milliárd? |
Quote:
Mivel kis akárhanyasa van a deklikvensnek, így feltételezem ahhoz hogy lépjen a bben is fel kellett mennie, vagy 2400on lép, az emlékeim szerint kb 250. hely az Aban, s utánna elkezd csapkodni kicsit klánnal.. simán összejön neki az Ákos által írt 6 - 8 milliárdból. Más.. vki mondja már meg mi a franc az az offolás... És onolni is lehet akkor?:) |
Quote:
a hadisok offolják a csopit a tevék onnolják :D :D |
Quote:
Illetve a lassút nem ismerem.. lehet hogy ott könnyebben teljesíthető majd a követelmény ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
teljesen egyetértek Atival... játszon egy kicsit... jelen esetben a gyorsban csak a (9) es megszerzése nehéz , a többi személyiség a lépéshatáron már megszerezhető... |
Quote:
|
benne van ebben a pénzben :)
|
Quote:
ez 3,5 miliárd kb... ( amivel jöttél mind elkopott mondjuk ) a maradékból nem épülsz be?? játszotok is az A ban vagy csak ott van egy ország? :mad: |
Quote:
1. Ennek az orinak a top körei csak a saját feltételei között telnek, vagyis ha azt akarja hogy ott maradhasson a csúcs közelében, ha már oda feljutott akkor az ottmaradás nem sokba kerül - top5% alatt is ülhet akár 2. Ez az ori nem tud szabizni mert akkor elveszit a földjét ami a lépéshatár felett van ergo akkor elvesziti a top helyét |
Quote:
|
Quote:
ebből egy szót sem értek ... :confused: |
Ez a téma egyelőre marad nyitva, itt mehetnek az offolások és személyeskedések. A ringben maradt 2 lehetőségről (és csak azokról) a témy folytatása itt:
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1139 |
Quote:
Ez a kisebbik baj, mert az durvább lenne ha már 30%-tól ketyegne az óra , nekem meg fel kéne másszak annyi idő alatt... kb erre akartam utalni |
Quote:
|
Quote:
És szerintem azt meg lehet tudni, hogy az adott csoportok teteje hogy néz ki. Akinek nagyobb kisszáma van, forduljon abba a csoportba, ahol nem 2k hekire kell felmennie a kis(7)-essel :) Szerintem |
All times are GMT +1. The time now is 12:40. |