![]() |
ezért kell a tolisnak betegen belemennie a haboruba, ugy hogy már csak 10 ember hal meg körönként kb, s 0 korháza van :) ez alapvetően ad neki kis védelmet..főleg, gnómok es orkok ellen jo a haboruban :)
|
Quote:
oké, a hadis is kiesett egy időre, de többnyire sokkal kevesebb időre, mint a tolis... de Kisbér ötlete biztos jó...ki kéne próbálni... |
jo, nyilvan...en kifejezetten haborurol beszeltem :)
egy figyelmetlen hadis akarmikor bezuzhatja a tolist. |
Quote:
|
Zsáninak igazat adok, egy háboruban meg elég csunya lene ha pár ütéssel ki lehetne iktatni a tolist..
De tény ha az ember nem figyel mint mi, csak úgy pár lopkodás után foglal egyet, mondaván ebből tanul... a végén elég drágán megfizetheti a tanuló pénzt. Így marad az ,h min. 10 körre kell leütni a tolis illetőt akitől foglalunk:( |
Quote:
Elobb-utobb nem lesz figyelmetlenseg. A lenyeg, hogy egy ember atlassa a haboru menetet, es annak utasitasait kovesse a csapat :) |
Quote:
Mivel alapból nekem volt igazán földre szükségem így, gondoltuk ne verjük szét a gyereket, pláne, h nem lpott tőlünk érdemben... Erre kifogtam egy örültet:p |
Valahol elvesztettem a fonalat, azt hiszem...Na, de ez hogy is kapcsolodik a felvetendo megbeszeleshez? :eek:
|
Quote:
MErt jelenleg vagy leütsz vkit 10-12 körre (ami elég nagy kárt okoz szegénynek, és lehet rá sem szolált, +lehet fel sem áll belőle) vagy bevállalod, h 1 fogalás után 7 körről gyilkolásszon... Ami odáig is fajulhat, h fedezéssel olcsóbban meguszta volna az ember.. |
Buli kamikázé modra:D
|
All times are GMT +1. The time now is 13:34. |