![]() |
Quote:
Ja és azért szerencsétlen kezdöknek ennyi erövel ezt irhatjuk midnig:jöjj rá mindenre még anno mindnekinek rá kellett jönnie(bár az tuti amire magadtól jösz rá azt 100x jobban tudod mint amit elmondanak) |
Mennyi ideig tudod rajta tartani az 1 kör viharokat? Párbajban lehet jó dolog, de én nem használnám. Ha már elpocsékolom a készülimet rá ,akkor menjen 36 kör, a rúnát majdcsak megoldom valahogy... Körönként regenerálódással képződik 6% varikészülid. Abból 4-et elnyomsz a viharra. Háborúban én szeretem ha vannak gömbök az ellenfelekről, nem árt az sem, ha a védővarikat fel tudom rakni, tehát nem fogom 1 kör viharokra pazarolni az energiát.
Ezzel szemben 200 hekin kb 10 embert visz el az 1 körös vihar. Most becsúszott pár kör éhezésem a vihar mellett, és van 260-as emberhiányom. Ha elkezdenék lopni, egy adagban visszahoznám azt amiért te 26 órán keresztül szenvedtél. Ja és nem mennek a bankok, meg a tornyok nagyobb része. |
Na akkor aki ugy érzi hülyeségeket beszélek nem arénára+nem párbajra hivom:)
Mondjon egy olyan szintet ahol szököévente van össz kati a piacon és akkor bemaxolunk egy szövivel és összecsapunk na ott nem a zsé dönt:) Várom a leveleiket akik erre válalkoznak(szivesen mondok én is ilyen csopit nekik levélben:P)az lenne a tuti ha min 4 ember összegyülne és akkor együtt jönnének:D Na ezzel a dologgla mi baj van?:)Ez már normál játék :D |
Quote:
|
Quote:
A vihar nagyon jó dolog. Az 1 kör vihar viszont párbajtéma, normálban veszek a piacon annyi rúnát, hogy menjen a 36 kör. Egyébként 36 kört nem kell minden körben feltenni, mert hamar belefáradnak a varijai. Feltéve, hogy nem egy combos óriást viharzol, bár azokra meg nem teszel fel a 36 kört... |
Quote:
|
Quote:
Esetleg manapsag 5/U. |
Quote:
|
Amugy meg ti csak itt irjátok,hogy jönnétek velem párbajt én tegnap megmondtam egy idöt mégse látom,hogy rendezett volna bárki is.)Itt vagy te is szecsa mégse jöttél:P
|
Ebből látszik, hogy közöd nincs a normál játékhoz. Aki képes napi 24 órában körönként ártózni egyet, az meg is érdemli...
|
All times are GMT +1. The time now is 06:29. |