Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   egy apro tuning hullahoz (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=776)

Med 11-08-2006 20:40

Igen, étcsoki-bácsi... :D
Akkor térjünk a lényegre...

AAATTTTIIIII!!!

Med 11-08-2006 20:41

ja, elkéstem :rolleyes:

solven 11-08-2006 20:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 42020)
Jópár témát átdobtam ma a megfontolás alatt levők közé, most más témákkal nemigen foglalkozom. Majd... :)

Mondjuk szerintem ez azért ad némi reményt :D

Steve 11-09-2006 13:36

Szerintem ekkora erősítés nem lenne elég a játszhatóvá tételéhez, hameg brutál tápolást eszközölnénk akkor kapnánk egy igénytelen, nehezen szétkapható orit, ami nekem nem tetszene. De ez abszolút magánvélemény, kérdezted, válszoltam.

Szal ha erősítés akkor sztem ennek a duplája lenne elfogadható, ez még ígyis kevés.

Smooth Scroller 11-09-2006 14:28

en nem igy latom. ha az amit javasoltam bejon, akkor mar egeszen jo kis ori lehet a hullabol, a megnovekedett sereg es rezisztek miatt lehet, hogy a szovik is befogadnak oket. sztem ne akarjunk tul sokat, mert ati hamar kikukazza akkor.

Voza Gyuri 11-22-2006 20:38

Szerintem jobb lene ha hekinként jöne a bonus, mert a szint elég nagy és teljesen más az eleje és a vége a vége felé jobban nyirbálják a hullát.

Kubbi 11-24-2006 16:02

Mi lenne, ha emellé, még kapna olyat, hogy a mészárlásban meghalt katonák, varázslók tolvajok, feltámadnának, mint alap katona?
A lemészárolt lakosság, pedig csatlakozna, mint új lakos?

Bálintka 11-24-2006 17:04

Kettő ötlet

a.)Szerény véleményem szerint varázslás és tekikészítés nem való hullának. A hulla hülye ilyenekhez. Talán visszakanyarodva Cece egyik beírására, mivan ha kriptában élnek a hullák. alapból nem lehetne a házait felgyújtani. Teegyük fel toli felgyújtani szándékozik, az úgy történne, hogy akár mindenki elhal a kriptában, de azt nem kéne újra építeni2 szer volt hullám, a második most 2-ben van szabin. totál íjászra gyúrok, bízva a szimpla, békés felmetelben. Senkinek nem ártok, mégis vannak akik szeretik fitogtatni tolis tudásuk, és felgyújtják a viskóim. ilyenkor embert vesztek, intézőmben minden 0 %-ra vált, és ennyi. innentől támadható még a leggyengébb ország számára is a hulla. ilyenkor el kell mennem szabira (ezalatt az idő alatt VIPre sem érdemes fizetnem, költség csökkennést okozva a játéknak :P :P :)), és meg kell várnom, míg feltételezhetően a rám neheztelő ori pár körrel arrébb csúszik, mondjuk 10 körrel, számolok itt átlag 20 napokkal.

b.)Talán még sem olyan hülyék a hullák, és mondjuk megkapnák az állandó térkapu felderítését. ez szerintem elég lenne ahhoz, hogy ne hagyjuk el szeretett hulla orinkat. Mondjuk ez a MF-hez járna, ha szövibe lépne, azonnal elvesztené ezen jótulajdonságát. Nincs varija tudom, de pénzért vásárolhatna ilyen térkapu felderítést, ha kell akár 1000 arany/heki áron. Ha tehát kizsákmányolják akkor ugrott az opció, de ha másképp ártanak neki és megmarad a zsetonja 2000 hekinél pl 2 milla arany és megéri neki, akkor rajta.

Smooth Scroller 11-24-2006 18:13

1.
- a hazgyujtasnal nem igazan az a lenyeg, hogy elmennek az embereid es meg akarnak tamadni, hanem az, hogy nagyon sokba kerul. persze en nem az 5. csoportrol beszelek. a gyujtas a hulla ellen 99%-ban pusztan a gonoszkodas vegeredmenye. raonti a frusztralt jatekos a hullara a haragjat, ha mar mashol nem kepes sikert elerni.
- a szabi alatt nem csokkennek a vip koreid.
- 20 napig nem kell szabizni, eleg 3-ra.
- a hullak kozott igenis lehetseges a varazslas, nem butasag kerdese. csak nem ebben a jatekban. pl a mumiak kozott nemcsak uralkodok vannak, hanem magas rangu papok is. a lich-ek meg eloholt varazslok. altalaban igen magas kepessegekkel. de el kell fogadni, hogy ebben a jatekban ilyesmi nincs.

2.
- ne vegyen terkaput a hulla, ez abszolut nem jo 5let. se szoviben, se mf-kent.
- 2 milla 2000 hekinel nem penz. nekem mar 200 hekinel sem az, ha veszunk egy atlagos 40k-s katona arat, akkor az mindossze 50 ara.

ugye meg soha nem voltal az 5. csoport folott? :)

BeeLord 11-24-2006 18:22

Quote:

Originally Posted by Bálintka (Post 45950)
2szer volt hullám, a második most 2-ben van szabin.

Válasz Smooth-nak;)

All times are GMT +1. The time now is 01:41.