![]() |
Quote:
|
Quote:
Serg téged nem zavarnak a katonai utalások? Vagy szerinted megszünne ha 45k-ért lehetne csak venni? Tudom mi lesz erre a válasz:ott a másik 2piac.... de hát az nem befolyásolhatja ennyire a játékot... Vagy esetleg ez jön:majd csalnak másként... de ott már kockáztatják az orijukat és hát lehet kevesebben fogják ezt vállalni:) és idövel akik vállalják azok is anarba kerülnek |
Lehet velem vitázni ,de nem kérdésekkel hanem konkrét javaslatokkal Xeper által leirtakkal nem is vitatkoztok hanem átléptek rajta akkor meg minek további érveket felhozni?
|
Quote:
Más : a piacbezárásán kivül még egy értelmes ötleted nem volt(sőt a piacbezárás se a te ötleted) hogyan akadályozzuk meg a csalást a hétvégiben,csak fikázod a másik ötleteit hogy ezért nem jó meg azért. Ez azért elszomorító mert ez az jelenti hogy nem is gondolkozol más megoldáson.:( |
Serg!ha megszünik a kati piac akkor szerinted mivel tudnak akár csak megközelítő mértékű csalást produkálni??átjátszák a lóvét a nyersin vagy a tekit,netán nyerset??ezek messze nem befolyásolják annyira a játékot(szerintem)összesen sem mint a katiutalás!!
|
Quote:
Ja és ha észrevetted volna az elején én is támogattam azt is,hogy legalább legyen egy min ára az egységnek...De rájöttem ,hogy ez kevés... Olvasd el a témát pls Továbbá:Te se tettél a témához ötletet:)Csak a 100drágaköárat fujod hát szavaztasd meg utána beszéljünk róla nem 2dolgot kell 1 témában megbeszélni:) Végezetül:Már a szavazás belökése elött is elmondtad pontosan ugyanezt...De ezek szerint Ati se találta jó ötletnek ha nem került be a szavazásba:)Mert már akkor is elmondtad azt,hogy legyen min ára a katinak és elötted mások is elmondták. Ui:fogadd el,hogy nem mindenkinek tetszik a javaslatod!Mert nem csak én ellenzem szerintem;) |
Ja és mondtad,hogy Szecsát megyözöd.Nem tudom sikerült-e de nem is nagyon érdekel.
De az igen milyen érveket hoztál fel neki:)Mondd el nekünk is ugyanezt és ha nyomos érvek akkor minket is meg lehet gyözni:) |
Quote:
|
Quote:
a pénz nem akadály.... |
épp hétvégizek....
az egyik oriban annyi egység van mintha az első körtől 13k civilből képezne katit, (csak a rend kedvéért, éplistem van róla, közel sincs neki annyi...) a piacon megy csak úgy repkednek az 1000 aranyas egységek... és hiába csípünk el belőle néhe, nem lehet az egész piacot lefedni!!!! minimálár? LOL kitörölheted vele... akkor 50k-ért mennek ki az egységek, max aki megveszi kirak pár tekit, mondjuk gazdaságit 50k-ért és akitől felveszi az egységeket az meg azt veszi meg közben! baromira el tudja venni az ember kedvét amikor szabályosan nem tud labdába rúgni... a jksz-ekről nem is beszélek, azokat megszokja az ember a hétvégin. |
All times are GMT +1. The time now is 12:44. |