Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Furcsaságok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=665)

belas 09-08-2007 17:35

Vagy nézd meg a lakitekit:)

Tyborrex 09-08-2007 17:43

Szövim orija...
Teki változatlan.
Nem ment el egységből egy se!
Valszeg a bevándorlássaá volt itt vmi..nem is ez a gond, mert nem oszt nem szoroz, hanem h mi ez a forma, ez í kiírás, ilyet még nem is láttam:D

Valezius 09-08-2007 17:45

Quote:

Originally Posted by Tyborrex (Post 123711)
Szövim orija...
Teki változatlan.
Nem ment el egységből egy se!
Valszeg a bevándorlássaá volt itt vmi..nem is ez a gond, mert nem oszt nem szoroz, hanem h mi ez a forma, ez í kiírás, ilyet még nem is láttam:D

Ilyet csak akkor szokott kiírni tudtommal, ha megy is el valami.
Szóval ezt furcsállom, nézd meg jobban ;)

Tyborrex 09-08-2007 18:51

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 123712)
Ilyet csak akkor szokott kiírni tudtommal, ha megy is el valami.
Szóval ezt furcsállom, nézd meg jobban ;)

Információ: országod népessége a körváltás elején: 3579 fő, országod népessége a körváltás végén: 3579 fő.

Mostmár viszont a teki ment lejebb, mert a többi a piacon túrázik, de akkor is furcsa

Stev 09-09-2007 02:58

Ezt ált akkor szokta kiírni, ha teki, éhezés, betegség... miatt a népesség hirtelen csökken, de csak info jelleggel szolgál. Asszem az utolsó bővítésnél került be.

-Ede- 09-09-2007 10:16

ezt a népesség kv előtt után-t én se értettem mindig, nekem is van h minden éhezés, seregelmenetel, meg minden nélkül kiírja, olykor akkor is ha képzésnél a foglalkoztatottságom minuszba ment, majd hirtelen visszaállt
az is lehet h ennek a funkciónak valami gyíkja van:D

Princ 09-10-2007 14:40

Itt van az alapötlet, ami a lefokozásra vonatkozott, lehet h Ati azóta továbbfejlesztette vmi okból.
Quote:

Originally Posted by Ati (Post 25339)
Erősen kísérleti jelleggel bekerült egy plusz esemény abba a körbe, ahol népességhiány miatt lefokozás történt. Azért kísérleti jellegű, mert az alap be- illetve kivándárlás miatt ha nincs épp vihar az országon, vagy nem beteg, akkor az összeadott számok nem egyeznek.

Bővebben: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=483

Kubbi 09-10-2007 14:51

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 123537)
oké!

Ugyez a szitu 21k-s a népességem.

1M-ás osztással felmentem 100% morálra, de 2 piros lefelé.

osztottam 10M-át, semmi.
osztottam 20M-át maradt a 2 piros nyíl lefelé.

Vélemény? :)

Ha abban a körben, amikor ellövöd az egész toli, vagy vari készüd, hiába osztasz milliárdokat, akkor is megy lefelé a nyíl.
Utána való körben érdemesebb osztani.
Vagyis én ezt vettem észre. :)

Ati 09-10-2007 16:36

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 123860)
Ha abban a körben, amikor ellövöd az egész toli, vagy vari készüd, hiába osztasz milliárdokat, akkor is megy lefelé a nyíl.
Utána való körben érdemesebb osztani.
Vagyis én ezt vettem észre. :)

Hmm? Vari és tolikészültséghez nincs köze. Ahhoz van, hogy mennyire boldogtalanok az emberek, amikor osztasz nekik. Ha épp nagyon örülnek, akkor nagyon nem érdekli őket, hogy pénzt adtál, hiszen eleve nem is ment fel tőle a moráljuk. Minél többet megy fel a moráljuk, annál jobban változik a nyilacska is pozitív irányba.

Kubbi 09-10-2007 17:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 123872)
Hmm? Vari és tolikészültséghez nincs köze.

Úgy értettem, hogy a tolvaj, és mágikus akciók hatására csökken a lakosok morálja.
És ha abban a körben osztok pénzt amikor ártóztam, loptam, akkor nem érdekli a kis földönfutókat, hogy kapnak-e pénzt. De ha az eseménysorozat utáni kürben osztok, annak mindig jobban örülnek.

All times are GMT +1. The time now is 08:16.