![]() |
Lehet dühöngeni??? Mert akkor dagadjon meg mindenki akinek a 2. csoportban nem kell egy elite óriás szövinek. De ha megtalálom azokat akiknek nem kellek akkor végük! :D
Na jó,amúgy csak most láttam,hogy ilyen topic is van ezért jöttem kiabálni. Ja, Csokibácsi,tényleg jó volt a beszólás :) |
Na jó, ide leírom :mad:
Tele a hócipőm azokkal , akik a nő nemü játékost hülyének nézik:mad: Miért nem lehet egyszer és mindenkorra elhinni, hogy a nő is tud játszani, és élvezi a játékot. Miért kell egyből elrontani a kedvét, és utánna megkérdezni, mi van kihisztizted magad? Egy nőt, miért hisznek másnak és butábnak ? Egyáltalán miért nem figyelnek arra mit is szeretne elmondani. De látom csak nekem van ilyen prodlémám:mad: |
Quote:
|
Ati
Engem nagyon nehezen lehet felbosszantani, és nagy barátságban vagyok az üzenet törlése gombbal. Mert a célozgatásokat és az egyébb ilyeneket nem lehet jelenteni, hisz abban az üziben végül is semmi sincs, csak 1 idő után eldurran az ember agya, és vagy válaszol, vagy törli a kapott üzit és kikapcsolja picinykét a gépet. Nálam az utóbbi bevált, hisz lehet hogy nem emberhez méltóan válaszolnék :mad: |
Quote:
az ijen nők jelentkezhetnek nálam jáccani;) |
Bubba drága :)
Így hogy dühöngjek, ha mindig megnevettetsz ? :D |
Móni Drága ha anarhos az illető akkor kérném az ori számát és már rendezem is :)
|
Gyula drágám, lerendezem, csak már vhol kikellett mondanom, mert felrobbantam volna :)
|
Moni én elhiszem hogy tucc jáccani a Bubbával:)
|
/sűrített mondat.../:D
|
All times are GMT +1. The time now is 04:23. |