Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Klánpontlista rendezése máskor (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=493)

monro 05-18-2006 23:07

Quote:

Originally Posted by monro
Ez nem baj. Én nem így támadnék... hanem így...:

00 körváltáskor a rendes frissel ráállok

nem fogja tudni, hogy:
1. akarok e támadni
2. ha igen mennyivel megyek
tehát nem tud azon agyalni, hogy mennyivel jöjjön rám, mert
1. ha fullal kijön és én nem megyek beverhetem 2x
2. ha félig jön ki lepattanhat ha én nem megyek ki és beverem én

tehát megvárom a köv frissítést és

59.58-kor bontok
59.59-kor támadok
00 után nincs lehetősége távoltnézni
01-kor a bontás miatt alatta vagyok 4-re mondjuk és megmaradt a frissem

ezután figyelem a pontlistát bekészítve a bontást vagy képzés vagy lefokozást vagy mindet ami kell ebből és figyelek. Ha frissít figyelem az eltelt időt és 10 perc mulva bontok képzek stb-stb és én is frissítek amint lehet így én alulról megyek ő felülről.

Ezért is nem értek egyet a körönkét 1x frissít tervvel, mert nem lenne igazi értéke annak, hogy azt az 1 lehetőségedet amit 3 körönként kaptál mikor használd fel!

Ha ugy támadok ahogy Atis mondja akkor elvesztem a frissemet és hátrányban leszek a köv körben így valószínűleg engem vernek be alulról ha kiszúrják a támadást.

wand 05-18-2006 23:07

Quote:

Wand nyilván te is tudod, hogy a ráfokozás nemcsak a pontszám függvénye hanem a csoport létszámának és a köztetek lévő távolságnak is! Valóban adódik olyan eset, hogy hiába van ugyanannyi pontod ha van köztetek 50 ország a pontlistában. Asszem ez az 1A-ban 9-10 ori körül van jelenleg. Ha ennél több a köztetek lévő ország akkor csak az egyéni lista rendezésekor kerülsz a megfelelő helyre. De sztem ezzel nem mondtam neked ujat :)

igen jól mondod, azaz a lenti csopikban az országok 90% nem tud kör közben semmi módon egy kv-kor 3 v. 4 körre kerülő országhoz odakerülni 2 körre,
hiába támadja az..

ők miért nem kapnak pontlista frissítés gombot?:)

Ati 05-18-2006 23:07

Quote:

Ez nem baj. Én nem így támadnék... hanem így...:

Ez a jobbik eset, amikor sejtheti, hogy valami történni fog. Ez volt eddig tulajdonképpen, max volt esélye távolbanézni időben, ha kicsit szívbajos voltál. :D

Amit én leírtam, abban rosszabb esetben csak 1 percig van a támadó klán 2 körre. Se előtte, se utána.

Ember legyen a talpán, aki észreveszi, hogy esetleg távolt kellene néznie.

Ha nincs 2 körre senki, minek nézzek távolt?

Ezt nem feltétlen tartom jó ötletnek.

monro 05-18-2006 23:09

Quote:

Originally Posted by Ati
Ez a jobbik eset, amikor sejtheti, hogy valami történni fog. Ez volt eddig tulajdonképpen, max volt esélye távolbanézni időben, ha kicsit szívbajos voltál. :D

Amit én leírtam, abban rosszabb esetben csak 1 percig van a támadó klán 2 körre. Se előtte, se utána.

Ember legyen a talpán, aki észreveszi, hogy esetleg távolt kellene néznie.

Ha nincs 2 körre senki, minek nézzek távolt?

Ezt nem feltétlen tartom jó ötletnek.

Azért nézünk távolt Ati mert
1. egyénileg is beverhetnek
2. ha tudom, hogy ez benne van a pakliban akkor ezért is nyilván

wand 05-18-2006 23:13

Quote:

Ha ugy támadok ahogy Atis mondja akkor elvesztem a frissemet és hátrányban leszek a köv körben így valószínűleg engem vernek be alulról ha kiszúrják a támadást.

ha kszúrják és frissítenek, gyakorlatilag esélye sincs a témadó klánnak alul maradni..

akkor egy kis 5let, az esélyegyelnlőségért:
a pont lista frissítés ne azonnal történjen meg, hanem a gomb csak "bejelentő gomb" legyne, hogy frissíteni szeretnék ami megjelenne az klán események között, és rá pontosan 10 percre frissüljön a lista, így mindenki tudja előre mikor lesz pontosan a frissítés, és módjában áll mindkét félnek bontási versenyt rendezni.

Ati 05-18-2006 23:15

Quote:

Originally Posted by wand
akkor egy kis 5let, az esélyegyelnlőségért:
a pont lista frissítés ne azonnal történjen meg, hanem a gomb csak "bejelentő gomb" legyne, hogy frissíteni szeretnék ami megjelenne az klán események között, és rá pontosan 10 percre frissüljön a lista, így mindenki tudja előre mikor lesz pontosan a frissítés, és módjában áll mindkét félnek bontási versenyt rendezni.

Én azt hiszem, hogy ezt igen erősen kezdjük túlkomplikálni.

monro 05-18-2006 23:16

Quote:

igen jól mondod, azaz a lenti csopikban az országok 90% nem tud kör közben semmi módon egy kv-kor 3 v. 4 körre kerülő országhoz odakerülni 2 körre,
hiába támadja az..

ők miért nem kapnak pontlista frissítés gombot?:)

MErt nekik a pontlistafrissítés állandó. Viszonylag kevés esetben fordul elő sztem, hogy egy 1000 fős csopiban te mondjuk 50 orival felfelé akarsz támadni. Ha mégis akkor te sem vagy tőle 2 körre tehát oda kell fokoznod. Ha ott vagy megtámadod és visszabontasz mondjuk, de megint nincs listafrissítés ezért csak pontban mész el tőle helyezésben nem. Így ha látja hogy mész akkor vissza tud rád menni amíg 1 körös a támadósereg ha ő is bont amennyit kell Magyarul az esélye ugyanaz mint itt a megtámadott klánnak. Gondolom én... próbáld ki sztem.

monro 05-18-2006 23:21

Quote:

ha kszúrják és frissítenek, gyakorlatilag esélye sincs a témadó klánnak alul maradni..

Feljebb pár bejegyzéssel levezettem, hogy ha én támadnék miként próbálnék alulmaradni ütésnél. Ebbe egyetlen módon tudsz "belekötni" a "baráti frissítés" módszerével.

A frissítések viszont mindenképpen azonnal nyomonkövethetőnek kell lenniük ez igaz. Magyarul nem 3 körös csúsztatással kellene bekerülniük a kláneseményekbe hanem rögtön. Vagy nem is oda hanem valahová máshová.

wand 05-18-2006 23:21

Quote:

MErt nekik a pontlistafrissítés állandó. Viszonylag kevés esetben fordul elő sztem, hogy egy 1000 fős csopiban te mondjuk 50 orival felfelé akarsz támadni. Ha mégis akkor te sem vagy tőle 2 körre tehát oda kell fokoznod. Ha ott vagy megtámadod és visszabontasz mondjuk, de megint nincs listafrissítés ezért csak pontban mész el tőle helyezésben nem. Így ha látja hogy mész akkor vissza tud rád menni amíg 1 körös a támadósereg ha ő is bont amennyit kell Magyarul az esélye ugyanaz mint itt a megtámadott klánnak. Gondolom én... próbáld ki sztem.

szerintem egy átlag csoport belépő és fellépő pontjai között általában sok 20-30 ország is van 2 körön belül, ebből ha a felső 10 ből támadsz valakit kv előtt, majd bontasz 3-40 épületet, akkor a következő körben amikor a sreged már 1 körös és észrevehetik, akkor te már 4 körre leszel, lés lévén 50 helyel lejebb leszel a ponlistán a megtámadott ori szintén nem tud visszamenni..

wand 05-18-2006 23:25

Quote:

Originally Posted by Ati
Én azt hiszem, hogy ezt igen erősen kezdjük túlkomplikálni.

igen szerintem is :)

íme egy tök egyszerű javaslat:
a klánpontlista frissítés kerüljön vissza a kláncsata elé.

ezzel pontosan esélye van a megtámadott klánnak, hogy 2 körre kerüljön a támadótól

régen is így volt ez, és azért lett kiszedve, mert mód volt rá a kv közben odaállni és támadni is, azaz pár másodperc után 1 körös volt már a sereg, most kv közben nem lehet támadni sazl az eredeti felkészülési idő amíg muszály 2 körre lenni megmarad az 1 óra, és van 1 esélye a támadott klánnak is, hogy visszajöjjön.

All times are GMT +1. The time now is 10:09.