![]() |
Quote:
Ezért is nem értek egyet a körönkét 1x frissít tervvel, mert nem lenne igazi értéke annak, hogy azt az 1 lehetőségedet amit 3 körönként kaptál mikor használd fel! Ha ugy támadok ahogy Atis mondja akkor elvesztem a frissemet és hátrányban leszek a köv körben így valószínűleg engem vernek be alulról ha kiszúrják a támadást. |
Quote:
igen jól mondod, azaz a lenti csopikban az országok 90% nem tud kör közben semmi módon egy kv-kor 3 v. 4 körre kerülő országhoz odakerülni 2 körre, hiába támadja az.. ők miért nem kapnak pontlista frissítés gombot?:) |
Quote:
Amit én leírtam, abban rosszabb esetben csak 1 percig van a támadó klán 2 körre. Se előtte, se utána. Ember legyen a talpán, aki észreveszi, hogy esetleg távolt kellene néznie. Ha nincs 2 körre senki, minek nézzek távolt? Ezt nem feltétlen tartom jó ötletnek. |
Quote:
Azért nézünk távolt Ati mert 1. egyénileg is beverhetnek 2. ha tudom, hogy ez benne van a pakliban akkor ezért is nyilván |
Quote:
akkor egy kis 5let, az esélyegyelnlőségért: a pont lista frissítés ne azonnal történjen meg, hanem a gomb csak "bejelentő gomb" legyne, hogy frissíteni szeretnék ami megjelenne az klán események között, és rá pontosan 10 percre frissüljön a lista, így mindenki tudja előre mikor lesz pontosan a frissítés, és módjában áll mindkét félnek bontási versenyt rendezni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A frissítések viszont mindenképpen azonnal nyomonkövethetőnek kell lenniük ez igaz. Magyarul nem 3 körös csúsztatással kellene bekerülniük a kláneseményekbe hanem rögtön. Vagy nem is oda hanem valahová máshová. |
Quote:
szerintem egy átlag csoport belépő és fellépő pontjai között általában sok 20-30 ország is van 2 körön belül, ebből ha a felső 10 ből támadsz valakit kv előtt, majd bontasz 3-40 épületet, akkor a következő körben amikor a sreged már 1 körös és észrevehetik, akkor te már 4 körre leszel, lés lévén 50 helyel lejebb leszel a ponlistán a megtámadott ori szintén nem tud visszamenni.. |
Quote:
igen szerintem is :) íme egy tök egyszerű javaslat: a klánpontlista frissítés kerüljön vissza a kláncsata elé. ezzel pontosan esélye van a megtámadott klánnak, hogy 2 körre kerüljön a támadótól régen is így volt ez, és azért lett kiszedve, mert mód volt rá a kv közben odaállni és támadni is, azaz pár másodperc után 1 körös volt már a sereg, most kv közben nem lehet támadni sazl az eredeti felkészülési idő amíg muszály 2 körre lenni megmarad az 1 óra, és van 1 esélye a támadott klánnak is, hogy visszajöjjön. |
All times are GMT +1. The time now is 10:09. |