![]() |
Quote:
Én ezt komolyan nem értem. Lehessen anarchban akármeddig felmenni, de támadni nehogy lehessen ott. Akkor mi értelme? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Más azért remélem nem azt várja, hogy a sültgalamb a szájába repüljön, és nulla támadással első lehessen. |
Quote:
ugy a kecske is jollakik meg a káposzta is megmarad igy tényleg igazságtalan a dolog és aki nem rendelkezik 5-6 éves multal minimum vagy nem vásárol gigaorikat az esélytelen a tobbivel szemben a gigaátadásbol meg altalában bevétele sincs a játéknak mert nem vip-ért cserélnek gazdát hanem készpénzért és pont ezzel van a gondja mindeninek hogy nehogymár orivasárlos hulyegyerekek elonyben legyenek olyanokkal szemben akik becsulettel es keményen megdolgoznak erte hogy eredményesek legyenek igazábol en kivancsi voltam rá 1 utessel mennyire lehet elhuzni a mezonytol azert is nem neveztem csak 1 mailt es be is bizonyosodott hogy 1 db gigautessel és malmozással 33k hekivel tobbet utottem mint zordi ugy hogy ő megdolgozott erte keményen én meg malmoztam 2 honapig és utottem 1 db nagyot (500 hektárnyi kis utesekbol is jott mondjuk) |
Quote:
Miért igazságosabb, hogy kizárod az 5-6 éve napi sok-sok órát játszókat a legjobb játékos címért folyó vetsenyből azok javára, akik napi 10 percet akarnak csak játszani? |
simán lehettem volna elso is ati
csak azért neveztem 1 mailt hogy bebizonyitsam hogy ez igy távol áll a fairplay kuzdelemtol és hogy belásd hogy ha nem is kizárni kell a nagyokat de legalább kulon kategoriába kéne oket inditani mert azért nevetséges hogy 1 inditott támadással is szuperbiztos harmadiknak be lehet futni a végén |
Quote:
|
Quote:
még 30k hekit is. itt nem arról van szó amúgy, hogy félnek a termelők, hogy leverik a termiket, mivel egy emberkének akár hány orija is van, esélytelen eljutni odáig. Meg amúgy sincs olyan játékos anarchban jelenleg, aki erre képes lenne. szimplán azért kardoskodunk ez mellett, mert így tényleg bármelyik sokországos versenyezhetne akár az első helyért is |
All times are GMT +1. The time now is 16:20. |