![]() |
Quote:
Akkor fix kb 1%? (ezt jól mgasszondtam) :D |
Quote:
Asszem ennek nyitok majd egy topikot, hogy melyik renget többet, azonos területből. A gnóm vagy az óriás. Mert szerintem ugyanannyit szed le. Kivéve, ha van valami kerekítésből adódó eltérés, vagy sok az üres terület. |
Quote:
80%os tudok, hallottam, de az is kemény klánmunka eredménye volt tudtommal.. |
Quote:
javaslom gondolkodj még ezen picit , mert ebbe a játékba ha szintet akarsz lépni ahoz föld kell és semmi szükség olyan orikra amelyektől egyáltalán nem lehet földet hozni... és játsz 1 kicsit még az elffel és rájösssz ártózni és tolizni se egyszerű 1 elfet... Te 5.szintről mesélsz én meg felsőbb szintekbe és a császári A szintbe ahol igenis szépen elvannak az elfek, akikhez nem lehet beférni... ;) és ott se toli se vati akcióra nincs esélyed 1 elf ellen. Remélem sikerült kiszélesítenem a látókörödet, h lásd mért nem lenne jó 1 ilyen személyiség... |
Quote:
fullos( az alatt értem jól felépített) ember tolishoz befértem varival, nemhogy egy elfhez ;) manapság 1 ilyen elf tolvajnál persze mérlegelünk h mekkora kárt okoz, érdemes-e leckéztetni, van-e rá időnk :) de biztosíthatlak h beférnek majd a seregek, utána a gömb is megy majd, végül az ártó és a toli is ;) kivéve ha van esze észre beszi h nem érdemes keménykedni és elmegy szabira... Ez igaz minden normál csopira kivéve az A-t. |
Ez tetszik.
Quote:
Ennek a személyiségnek a mostani Elffel való párosítása valóban igazán durva lenne. Nem jó,elfogadom. Köszi mindenkinek a válaszokat. |
Quote:
Én 3 óriás+1 felesben gondolkodtam és azok idővel megverik az MF Elfet. |
Quote:
off szerintem létezik :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:23. |