![]() |
Szerintem 200-400 hektárig a legélvezetesebb tolizni, nem lenne jó, ha pont ott nem lehetne
|
persze az senkit nem zavar hogy tekilopásnál pl 3.4milliárd db tekercs is ellophato egy huzással 200 vagy akár 1 hektáron is
429.496.729 darab fajtánként az ellophato maximum még is azt állitják egyesek hogy a tolisok életképtelenek :D nem 1 esetrol tudok mikor 100millionyi tekik cseréltek gazdát néhány kor alatt 500milliárd értékben sereggel hogy lehet ennyit szerezni ? vagy igazábol nem is olyan rossz a toliknak, csak meg kéne tanulni jo stratégiával lopni ? és nem a szaros kp-ra koncentrálni hanem esetleg naphosszat lesni mikor ér haza az ellen tekije és csunyán elhordani kv után, mielott ujra piacradobná régen ugyanis ilyen stratégiával boldogultak a jobb tolisok és nem fakadtak sirva ha ott volt a gömbön csomo pénz amihez nem férnek hozzá hanem ott ultek naphosszat hogy mindenféle javakat szerezzenek tobb célpontra is kapukat nyitvatartva lesték mikor tudnak nagyot szakitani szerintem kicsit túl-lihegik egyesek ezt a jaj de szar a toliknak változtassunk dolgot és nagyon afelé kezd menni a dolog hogy mindenféle komolyabb melo nélkul is elboldoguljanak, találomra lopkodva mindenkit nulla stratégiával |
Quote:
Quote:
Attól, hogy az országban lévő pénz - neadjisten - 5-10%-a lophatóvá válik még senki sem fog a 2 hónap helyett 1 perc alatt feltörni egy tekiíró gnómot vagy többmilliárdos vagyonra szert tenni napok alatt. (Egy aktív és szemfüles tolvaj előbb-utóbb nagyon el lesz verve. Mondjuk ehhez nem kell aktivitás meg szemfülesség (még csak különösebb jóstehetség sem), de ekkor akár közepes deficittel is kijöhet a dologból.) |
Quote:
Lehet, hogy simán megtudod tenni, mert játéktechnikailag nem állunk ugyan azon a szinten, de amíg a mágikus és tolvajakciók ellen nő a védelem, addig a sereggel annyit fordulsz a tolison, és úgy, ahogy kedved tartja. Ismétlem, nem azt mondom, hogy hadizni könnyű, hanem, hogy hatalmas erőfölényben vagy egy tolvajhoz képest. Egy hadi mit tud tenni tolissal szemben? Földel, mészár, puszti, foszt. Egy vari? Mivel nuku kocsma, ezért ugyan ezek. Ellenben a toli? Mészár gyilkolászás által, gyújtással egy fajta puszti, és kb ennyi, mert fosztani nem igazán van amit. Földelés pedig totál kimarad, ezért gondolom én, hogy szükséges a fosztás résznél erősíteni. Megint külön jó pont, hogy elment személyeskedésbe ez az egész, és lehet örülni, hogy megint minden marad a konzervatív mederben, és egy idő után játszol 100 ismerőssel csak, aztán meg teljesen kihal a játék mint a mamut... szerintem ezt te sem akarod. NewJackCity, légyszíves ne kezd itt a kishektáros gnómfeltörést. Próbálj meg tolissal fentebb megélni, ahol benttartanak 10% tekercset, nyerset szinte semmit, és a pénzt védi a bank;) |
ha már a tolisok életképességén akarunk javitani akkor a kontratámadásaikon kéne erositeni
nem gyengiteni mint pl a felesnél hogy kissebb a támadoereje hanem esetleg ha megtámadják oket még akár 20% extra támadoerot is adnék nekik amég kint van a rájuk kuldott sereg hogy meg tudják védeni a foldjuket és ne legyenek ingyenfold némi aproért cserébe az uj javaslat szerint picit tobb aprot kapnának de ugyanugy ingyenfold lennének a bankok piszkálása elég nagy hulyeség szerintem és semmi haszna nem lenne max az ilyen siros emberkéket elégitené ki akik szerint ha másnál kevesebb toli van akkor annak a pénze oket illeti mindenféle stratégia nélkul alanyi jogon jo hogy nem az a javaslat hogy ha valakit meggömbölök és tobb tolim van akkor automatikusan az enyém lesz, még kaput se kelljen nyitni :D |
Quote:
|
Quote:
pont az hogy a gnomot nem lehet igy lenyulni de minden más fajt igen ismerek tobb kleptománt is akik vegigvitték tolisal a szinteket egyszer nem láttam oket sirni amiatt hogy a bank védi a pénzt egy igazi kleptomán ilyenkor keres más alternativát a pénzszerzésre és nem nyafizni kezd |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nem balfék modon hagyja magát leutni aki nem képes aktiv játékra az legyen elf és nem fogja mindenki betolni nem egy régi felépitésu tolisom van anarchban 30%+ kocsmákkal és megsem verik szét őket soha mert védve vannak más módon (hadikkal) ez szovisként a normálban is kivitelezhető voltam olyan szoviben is ahol egy félelf meg egy elf kleptomán seggét is védenem kellett mégse boritották meg az orijaikat mert mindig kontratámadásokkal védtuk oket(illetve ők saját magukat is védték) ezt hivják stratégiának nem azt mikor nem tudsz ellopni valamit akkor szabályváltozást javasolsz |
All times are GMT +1. The time now is 03:48. |