Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Hazban el nem fero lakosok szabin (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3990)

Ati 01-14-2010 13:33

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 236695)
a full ujra építés maradna ami azért nem olcsó

Nem olcsó, nem olcsó... Ott a vadonatúj építész személyiség, amivel kevesebb nyersanyag kell, és még a bontásból is visszakapsz, így mégkevesebb kell. Ha bontogatni akarsz, beválasztod ezt személyiségnek.

Kicsit elkanyarodtunk a témától, mindenesetre ez egész biztosan megoldaná az ebben a téméban felvetett jelenséget, anélkül, hogy az országok működőképességét a legcsekélyebb formában is módosítaná.

Tsobi 01-14-2010 13:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 236692)
Ha fogsz egy országot, amit folyamatosan tömsz népességgel, hogy nulla házzal, teljesen beépítve is működőképes maradjon minden épülete, akkor az az ország valahol azért csak életképes, még ha sokba kerül is. Ez egy stratégiai lehetőség, amit úgy gondolom, hogy senki senkitől nem akar elvenni. Ezzel nem ártanak senkinek, nem rendeltetésellenes ez a fajta használat, semmi probléma nincs ezzel.

5 +/- 1 körig életképes országot nem tartok életképesnek, de természetesen igazad van, az.

Totya&Törpe 01-14-2010 13:42

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 236674)
Szerintem igazán nem esne nehezére senkinek életképes országokat építeni normálba is meg anarchba is. Valaki írta hogy több 10 milla egységeket kell befokozni hogy rá lehessen állni a giga termelő orika :) Fedezni nem lehet abból a sok milla katiból ?:) legalább nem kell annyit szabizni...
Az meg hogy normálba vannak ilyen országok és megtehetik... az meg szerintem nem fair másokkal szemben de persze tudom :D ha megteheti miért ne tegye ????? :p

de egyébként mondhatnám azt is amit itt már olvastam " nem játszom normálban nem érint"
Én meg nem játszom anarchba úgyhogy mondhatnám engem sem érint hogy melyik anarchos mit szól hozzá ... már bocs az anarchosoktól:p

10 milla egység jó ha elég 7-8hekit fedezni szóval ezt te se gondoltad komolyan:D

és az embrek értékét és a 70xeres határt ha lehet semmiképp ne változtassuk csúnya következményei lennének főleg D csopira nézve...

Tsobi 01-14-2010 13:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 236692)
Valaki felvetette, hogy az emberek értéke -- a legújabb párbajbeállítási lehetőséghez hasonlóan -- legyen nulla, és ez rengeteg mostani "problémát" megoldana. Ezt is, és az 1/A-s fokozgatásokat is. Lehet, hogy ezt kellene kipróbálni. ;)

Én vetettem fel és elég határozott ellenérvek voltak rá, amik meggyőztek. :)

Ati 01-14-2010 13:44

Quote:

Originally Posted by Totya&Törpe (Post 236702)
és az embrek értékét és a 70xeres határt ha lehet semmiképp ne változtassuk csúnya következményei lennének főleg D csopira nézve...

Az emberek értékének változtatása az országok felépítésére semmilyen kihatással nem lenne.

Serg 01-14-2010 13:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 236698)
Nem olcsó, nem olcsó... Ott a vadonatúj építész személyiség, amivel kevesebb nyersanyag kell, és még a bontásból is visszakapsz, így mégkevesebb kell. Ha bontogatni akarsz, beválasztod ezt személyiségnek.

Kicsit elkanyarodtunk a témától, mindenesetre ez egész biztosan megoldaná az ebben a téméban felvetett jelenséget, anélkül, hogy az országok működőképességét a legcsekélyebb formában is módosítaná.

Nem elleneztem,csak hangosan gondolkoztam,de pl ahogy az előbb elhangzott a 70x es szabály módosítása sem rossz ötlet,csak agyalni kell a számokon de a 20x az jónak tűnik 30.000 hekin is

Remedy 01-14-2010 13:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 236698)

Jah. Csak visszatamadni lenne keptelenseg ezentul.

Benyomok egy fedezest, radbontok, megtamadlak, bejon a fedezesem, es eselyed nincs visszatamadni. Ugyanigy, ha egyszer bevertelek, eselyed nincs ujra ket korre kerulni es kiserni. Ez _minden_ csoportban tonkretenne a teljes jatekot. Remelem, nem komolyan mondtatok, meglepo, hogy ezt se Te, se Serg nem latja at. De ez tenyleg nem ide tartozik...

Serg 01-14-2010 13:51

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 236708)
Jah. Csak visszatamadni lenne keptelenseg ezentul.

Benyomok egy fedezest, radbontok, megtamadlak, bejon a fedezesem, es eselyed nincs visszatamadni. Ugyanigy, ha egyszer bevertelek, eselyed nincs ujra ket korre kerulni es kiserni. Ez _minden_ csoportban tonkretenne a teljes jatekot. Remelem, nem komolyan mondtatok, meglepo, hogy ezt se Te, se Serg nem latja at. De ez tenyleg nem ide tartozik...

Milyen felfedezést?Azért van egy felfedezés szabály is hogy Te a második helyről el ne ugrálhass előlem :D

Totya&Törpe 01-14-2010 13:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 236704)
Az emberek értékének változtatása az országok felépítésére semmilyen kihatással nem lenne.

nem úgy értettem hogy orik nem fognak működni :)
hanem arra hogy túl nagyok lesznek az orik közötti hézagok amit fokozással nem fogok tudni átfedni ezáltal újra kezdődik az egész Gerilla harc amit most sikerült rendeznünk 3-4 ember segítségével :)

Remedy 01-14-2010 13:56

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 236709)
Milyen felfedezést?Azért van egy felfedezés szabály is hogy Te a második helyről el ne ugrálhass előlem :D

Ki beszelt a masodik helyrol? Ez megvalosithato a B csoport 230. helyen is. (Ha 0-t ernenek a lakosok)

All times are GMT +1. The time now is 18:11.