Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf mocsár (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3934)

monro 12-01-2009 21:56

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 231239)
Azt hiszem ez lenne az a pont, ahol a személyiségek elértéktelenednének.. :(

Ja most olyan értékesek, hogy csuda :)

Von 12-01-2009 21:58

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 231240)
Főleg, ha nem tud moccanni (mint én) :)

Még akármikor leüthetnek... ;) :D

monro 12-01-2009 22:01

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 231240)
Ha valaki már fenn van 11k felett, akkor az nem kapna semmit visszamenőleg?
Főleg, ha nem tud moccanni (mint én) :)

Nézd ez nem konkrét javaslat. Csak 5letbörzézek... Biztos ki lehet ennél sokkal jobbat is találni nem is a javaslat maga a lényeg, hanem hogy olyan szisztéma jót tenne ha az 1A-ban lévő orik is juthatnának szemekhez. Nem sok kedve van lefordulni egy 12-15K hekis orival senkinek csak azért, hogy uj szemért menjen így ha akar magának fel sem fog menni odáig csak amíg muszály aztán lefordul és talán 5 év mulva ha "elég kék" már a végvár akkor elkezdhet játszani fenn. De addigra már ugy belefásul a forgolódásba, hogy alkalmatlan kiégett ember lesz az 1A ambícióihoz.

Reni 12-01-2009 22:05

Quote:

Originally Posted by monro (Post 231246)
Nézd ez nem konkrét javaslat. Csak 5letbörzézek... Biztos ki lehet ennél sokkal jobbat is találni nem is a javaslat maga a lényeg, hanem hogy olyan szisztéma jót tenne ha az 1A-ban lévő orik is juthatnának szemekhez. Nem sok kedve van lefordulni egy 12-15K hekis orival senkinek csak azért, hogy uj szemért menjen így ha akar magának fel sem fog menni odáig csak amíg muszály aztán lefordul és talán 5 év mulva ha "elég kék" már a végvár akkor elkezdhet játszani fenn. De addigra már ugy belefásul a forgolódásba, hogy alkalmatlan kiégett ember lesz az 1A ambícióihoz.

Erre az is jó lenne ha az állandó A-ba játszó választhatna hogy a B-ból forgó orija vagy az A-s orija kapja az új szemet.

de asszem ezzel off voltam

monro 12-01-2009 22:16

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 231248)
Erre az is jó lenne ha az állandó A-ba játszó választhatna hogy a B-ból forgó orija vagy az A-s orija kapja az új szemet.

Persze ha van "forgó" orija ;)
Nekem pld nincs, persze tudom "fehér holló" vagyok ezzel.

Ati 12-01-2009 22:16

Quote:

Eddig még ez a legszimpatikusabb. Persze ezt lehet bonyolítani azzal, hogy ha már többszemélyiségű az A-ban lévő ország, akkor a "helyette fordulónak" is többszemélyiségűnek kell lennie, így 2x annyi időbe telik az A-s ország fordulás nélküli személyiségnövelése.

monro 12-01-2009 22:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 231253)
Eddig még ez a legszimpatikusabb. Persze ezt lehet bonyolítani azzal, hogy ha már többszemélyiségű az A-ban lévő ország, akkor a "helyette fordulónak" is többszemélyiségűnek kell lennie, így 2x annyi időbe telik az A-s ország fordulás nélküli személyiségnövelése.

Ellenére annak, hogy engem ez nem fog érinteni valóban jó megoldás az 1A-s játékosok javának személyiségnövelésének problémájára. De sztem felesleges duplázni az ráfordítandó időt.

Ati 12-01-2009 22:29

Quote:

Originally Posted by monro (Post 231255)
Ellenére annak, hogy engem ez nem fog érinteni valóban jó megoldás az 1A-s játékosok javának személyiségnövelésének problémájára. De sztem felesleges duplázni az ráfordítandó időt.

Csak az A miatt felesleges lenne, de egy 5 személyiségű országnak alsóbb szinteken is magasabb feltételeknek kell megfelelnie, ezért ha egy 1 személyiségű végigmegy "helyette", az nem ugyanaz. Azért max egy második személyiség járna, nem egy hatodik, de az meg már van neki. Persze ha van egy 6 személyiségű országa, akkor azzal teljesíthet helyette, nem kell egy kevesebb személyiségűvel bajlódnia.

Ez persze mind csak hangos gondolkodás.

Remedy 12-01-2009 23:35

Nekem ez a 2/C-s otlet nagyon nem tetszik, es nem oldana meg semmit sem. :)

Az hogy az As orszag kapjon szemelyiseget, a Bs helyett, meg azert nem tartom jonak, mert pl 4 forgo orszaggal 1000 koronkent lehetne szemelyiseget adni az A-s orszagnak, amit eleg furanak tartok... :)

Dynosaur 12-02-2009 00:17

Quote:

Ez az ötlet nagyon tetszik. Bár még nem játszom az A-ban, de úgy terveztem, hogy először forgok, hogy majd több személyiséggel játszhassak fent... így játszhatnék fent, miközben egy másikkal forgok azért a több személyiségért.

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 231278)
... pl 4 forgo orszaggal 1000 koronkent lehetne szemelyiseget adni az A-s orszagnak, amit eleg furanak tartok... :)

Viszont ebben teljesen igazad van. Valahogy ki kéne védeni a visszaéléseket, mert amúgy nagyon jó az ötlet.

Lehetne mondjuk korlátozni, hogy 4000 körönként lehet egyszer "személyiségetnövelni" az A-s orin. (Mintha mindenhol a kötelező 1000 kört teljesítettük volna, vagy esetleg 5000 kör, mintha A-ban is a kötelező alatt végigfutottunk volna)

All times are GMT +1. The time now is 00:41.