Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Klánba történő ki- és belépések módosítása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3901)

vityu 07-30-2010 10:48

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 259089)
Tegye mindenki a szívére a kezét, hogy kihasználná-e vagy sem, hogy ne bukjon a klánja X hektárt, ha semmi, ismétlen semmi más lehetősége nem lenne

Én nem tettem. És nincs olyan, hogy nincs más lehetőség.

Senki, ismétlem senki ne mondja azt nekem, hogy nem lehet benn tartani sereget azoknál, akik valamikor elérhetetlenek, hogy nem lehet a piaci árakat figyelembe véve sereget tartani otthon, és hogy csak és kizárólag életképtelen országokkal lehet termelni.

Pool 07-30-2010 19:36

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 259126)
Én nem tettem. És nincs olyan, hogy nincs más lehetőség.

Senki, ismétlem senki ne mondja azt nekem, hogy nem lehet benn tartani sereget azoknál, akik valamikor elérhetetlenek, hogy nem lehet a piaci árakat figyelembe véve sereget tartani otthon, és hogy csak és kizárólag életképtelen országokkal lehet termelni.

Nem tudom, most a Blackban vagy-e, de nemrég elvittek onnan 3.102 hekit...
Nem tudom a részleteket, nem is érdekel, de ha ez megúszható lett volna 400 hekivel, nem teszed meg?
Mert én a saját klánomnál bármikor...
Maradok magam, ha lehet, engem nyugodtan üssenek, ne a többieket...

Olasz 07-30-2010 21:17

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 259149)
Nem tudom a részleteket, nem is érdekel, de ha ez megúszható lett volna 400 hekivel, nem teszed meg?

Lehet, hogy megtenné, meg én is megtenném, mert van ilyen lehetőség. De ettől függetlenül ő is azt mondja meg én is meg még jó páran, hogy NE legyen ilyen lehetőség, mert ez így nem fair.

Tsobi 07-31-2010 02:14

Quote:

Vityuék egyszer megtehették volna, hogy egy 13k hekis klánütés helyett kiraknak mindenkit, de nem tették. Ebből kiindulva azt hiszem kérdésedre a válasz: nem. :)

csabi 07-31-2010 13:05

Quote:

ha ütnél klánban, de az ellen használja ezt az szk-s menekülést, akkor mit szólnál?

Pool 07-31-2010 16:25

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 259157)
Vityuék egyszer megtehették volna, hogy egy 13k hekis klánütés helyett kiraknak mindenkit, de nem tették. Ebből kiindulva azt hiszem kérdésedre a válasz: nem. :)

Hát Te tudod, de én nem engednék el ennyi földet, az biztos...
Ha nem muszáj, nem kell szépen meghalni sztem...

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 259168)
ha ütnél klánban, de az ellen használja ezt az szk-s menekülést, akkor mit szólnál?

Az a szöveg szerintem nem való ide (:)), de nem kezdenék el rinyálni, max szövifórumon...:)

Pepa 07-31-2010 19:38

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 259174)
Hát Te tudod, de én nem engednék el ennyi földet, az biztos...
Ha nem muszáj, nem kell szépen meghalni sztem...

Hódítóba csak egy dolgok nem lehet arannyal elintézni. A büszkeség kérdését. Lehet emelt fővel veszíteni és lehet szűkölni, mint egy kutya és futni a zörgő bokor elöl.

Pool 08-03-2010 17:20

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 259184)
Hódítóba csak egy dolgok nem lehet arannyal elintézni. A büszkeség kérdését. Lehet emelt fővel veszíteni és lehet szűkölni, mint egy kutya és futni a zörgő bokor elöl.

Ez egy játék, nem egy valós háború, ahol tényleg számítanak ezek az értékek, hogy büszkeség, bátorság stb.
Itt stratégiázni kell és ha ezzel lehet a veszteséget minimalizálni, akkor miért ne?
Persze amíg van ez a lehetőség...

none 08-03-2010 17:45

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 259447)
Ez egy játék, nem egy valós háború, ahol tényleg számítanak ezek az értékek, hogy büszkeség, bátorság stb.
Itt stratégiázni kell és ha ezzel lehet a veszteséget minimalizálni, akkor miért ne?
Persze amíg van ez a lehetőség...

ízlések és pofonok..
javaslathoz hozzászólva.. Pool meggyőzött, hogy szükség van erre a módosításra..:)

Pool 08-04-2010 09:03

Quote:

Originally Posted by none (Post 259456)
ízlések és pofonok..
javaslathoz hozzászólva.. Pool meggyőzött, hogy szükség van erre a módosításra..:)

Én sem vagyok ellene, eddig csak azt próbáltam felvázolni, hogy nem kell rögtön legyávázni/lámázni/leszólni azokat, akik ezt kihasználták...

All times are GMT +1. The time now is 01:23.