![]() |
Quote:
Ha azt nézzük, akkor igazán az lenne, hogy csak aki már tudja, hogy milyen előnyökkel járhat egy magasabb hektárról való fordulás, az menne fel addig, ameddig megteheti, folyamatosan leütve a kezdőket. Ha a forduláshoz szükséges minimum föld 1000 hektár lenne 5-ben, akkor szerintem ez negatívan érintené a kezdő játékosokat, legalábbis addig, ameddig ki nem alakul a csoport mostanihoz hasonló képe, csak 600hektárral magasabb top 30-cal. Szerintem rossz ötlet. A többi csoportról nem akarok megnyilvánulni. |
Quote:
Nem az 5-os 4-es 3-as 2-es csoportokrol van szo! Az 1A felporgeteserol! Minnel tobb embernek van kedve jatszani ott annal elvezetesebb mindenkinek. Sokan felnek felmenni! Elvezni fogja a jatekot 5-4-3-2-ben de ahoz,hogy forduljon az 1A-bol es beszerezze a kis kek 2-est vagy 3-ast ahoz a jelenlegi 8000 hektarra kell menjen sokuknak az teljesithetetlen. +minden honapban emelkedik kb 100 hektart :( Ha megfigyeled akkor mindig ugyanazoknak a jatekosoknak no a kek szamuk En fordultam mar az 1A-ban 2400 hektarrol is regen :) Igen az tul konnyu volt! |
All times are GMT +1. The time now is 20:55. |