![]() |
Quote:
|
eh mási kedvesn topicom, ahol jókat lehet nevetni..
Apropó Ati beleírta, hogy majd "ráérő" idejében... Nos sztem nincs neki olyan, szal egyhamar ez a bejelentő nem fog elkészülni... az is lehet sose:D |
Rég nem írtam ide, mert azt hittem, hogy már minden szitut leírtam, de csak nem. ;)
Úgyhogy NEM JKSZ, ha nulla darab varázslód, és nulla darab tolvajod van, majd ezek után többen is nekiállnak lopni. ;) |
Szintén nem bizonyítható a jksz, ha azzal írsz nekünk, hogy az illető üzenetben bevallotta, de nem akarod jelenteni az üzenetet. :) Nem világos, hogy akkor miért jelzed ezt felénk... :)
|
Quote:
|
Írok nektek, de nem akarom jlenteni? Akkor meg miért írok?;) Éppen elég munkájuk van az adminoknak nélkülem is nem, ATI?;)
|
Ha két ország szövetségben van, aztán egyikük hirtelen egy kör alatt 7 sereggel hódít területet a másiktól, az szabályos?
|
én úgy tudom, ha szövin belül marad a föld/pénz, akármi az még belefér
|
Quote:
|
Quote:
Hacsak nem valakit nagyon csőbehúztak, mert ilyet is láttam már, ment felé 7 sereg, és megigérték, hogy visszahívják a sereget, ha leszöviznek, ő meg belement......... Ettől még természetesen beüt a sereg, és természetesen sereg visszahívására sincsen lehetőség. |
All times are GMT +1. The time now is 13:50. |